RUCH Chorzów - ARKA GDYNIA ul. Cicha 6, Chorzów 08.11.2008 r
- Kotlet
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gromo na afera a trener ściepuje jedynego chopa co by umioł wygrać w górno bala
jezier to nie na teraz jeszcze
zając to od kilku spotkań poniżej średniej
pepe eh pepe
bizon to samo
ogólnie to mnie to troche już śmieszy
90 minut antyfutbolu w wykonaniu arki
90 minut i kilka 100% setek przejebanych przez nas
w tym roku juz masz 1 punkt do ugrania
w zima szukać 2 napastników i 2 rozgrywających!!!!
jezier to nie na teraz jeszcze
zając to od kilku spotkań poniżej średniej
pepe eh pepe
bizon to samo
ogólnie to mnie to troche już śmieszy
90 minut antyfutbolu w wykonaniu arki
90 minut i kilka 100% setek przejebanych przez nas
w tym roku juz masz 1 punkt do ugrania
w zima szukać 2 napastników i 2 rozgrywających!!!!
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obie drużyny były siebie warte, i wżadnym wypadku ie jest to komplement, jeden z najsłabszyh meczy w rundzie w wykonaniu naszym i jeden z najsłabszych przeciwników, nie wiem ae w konstruwaniu akcji to jest parodia, a jak już się coś trfi to "napastnicy" marnują raz za razem. Nie wiem czy było tyle tych spaloych bo mam wrażnie, ze przynajmniej kilka razy wtym wtedy co piłka trafiła do siatki, ale wiadomo, ze torman chyba odpuścił spalonych nie było. ale to wukażą dopiero na spokojnie oobejrzane powtórki. A tk to jeszcze raz słaby mecz słaby doping , po za koncówką pierwszej połowy, Arka doping bardzo słaby frekwencja niezła ale pewnie większość to była Polonia/ \\no i na koniec wydaje mi się, że fana Apatoras mogła wisieć na innym sektorze niż 10 i nie wywołała by tyle uwagi. No cóż teraz Śląsk, ale ztaką grą....
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w sumie co do rozgrywajacych (ofesywny pomocnik) to tez u nos kijowoarcio pisze:w zima szukać 2 napastników i 2 rozgrywających!!!!

jest ino jeden taki - Nowacki.........
wiec w sumie tez by sie ktos przydol
jednak priorytetem jest napastnik a raczej napastnicy bo obojetnie czy gra 7obroncow czy gra 10napastnikow - liczba goli dla R jest taka sama......
-
- Kontakt:
To jak byś wszystkich wywalil to by Ruchu nie byloSODA's pisze:W zima wy***rdolić wszystkich wyłącznie z zarządem
p.s
Wszyscy zwalacie na zawodników a ja zwale wine na TRENERA!
Tak :
-rozgrzewka to se dupe grzeje
-ustwaienie do bani
-sklad wystwaiony katastrofa
-taktyka wola nie godac
A co do zawodników troche porzesadzali i popieram zioma co ryczał ''Mosz PILARZA JEST NIE KRYTY'' bo z wolnego pod bramka ARKI cofaja do PILARZA to przesada, poznije t ich triki !
TYLKO KIBICE ZLE ZROBILI ZE JAK NA JEZIERSKIEGO SZLO 2 CWELOF Z ARKI TO NA NIEGO ZE GRAC NIE UMI A ICH TAK PIEKNIE ZDRYBLOWAL !
A TU mocie fot już je dol na forum ale w innym dziele :

Ostatnio zmieniony 8 lis 2008, o 23:18 przez Figo Fago, łącznie zmieniany 2 razy.
[img]http://www.niebiescy.pl/images/avatary/katowice_01.jpg[/img][size=167][b][color=blue][/size]TYLKO RUCH[/b][/color][img]http://www.niebiescy.pl/images/avatary/katowice_01.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nikt sie dzis nie pokazoł.... tragedia
ale chopy jak jo słysza Cwieląg ty h*ju, Cwielag to a Cwielag tamto to mnie podnosi... Na swojego piłkarza ?
Jest słaby prawda ale nie tylko on biego na tej murawie... biego cało druzyna i powinni walczyc jako druzyna. nie widziałem dzis zadnej formacji co dobrze grała...
Od niepewnego Pilarza
po Cwielaga i Kicaja... Tak mi sie wydaje ze Pietrzak sobie z nimi nie radzi.....
ale chopy jak jo słysza Cwieląg ty h*ju, Cwielag to a Cwielag tamto to mnie podnosi... Na swojego piłkarza ?

Jest słaby prawda ale nie tylko on biego na tej murawie... biego cało druzyna i powinni walczyc jako druzyna. nie widziałem dzis zadnej formacji co dobrze grała...
Od niepewnego Pilarza

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jeszcze teroz nie moga uwierzyc ze nie strzelilinorman1920 pisze:kompletna zenada ten meczmaskara jednygo gola nie umiec strzelic takim ciulom

1 polowa to dno
Juz moja cierpliwosc sie wykanczo poleku bo ile mozna takie cos ogladac
szkoda slow...najlepiej to chyba przemilczec

Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
tys nie lepszy- ĆWIELONGURANIA pisze:Nikt sie dzis nie pokazoł.... tragedia
do powyzszych mozna jeszcze dodac, ze trzebaby poprawic stale fragmenty, to byl nasz mocny punkt, a teraz nic nie wychodzi... jak sie nie da z gry, to z rogu musi wejsc
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY