Dziadostwo zarządu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#136 Post autor: jalboss » 3 lis 2008, o 18:35

BLUEMAN - generalnie nie taki był sens mojego postu, ale jak go tak odbierasz to trudno.

Najlepiej zamiast krytykować innych przedstaw swoje propozycje na poprawę warunków oglądania meczy na Cichej.

Masz jakieś pomysły?

BLUEMAN

#137 Post autor: BLUEMAN » 3 lis 2008, o 19:19

Jaja sie robisz ? Przeca to proste:
-postawić więcyj toitoji, teraz jak sie nie myla som na dole 4, dac 8-10 i już bydzie lepij.
- gril jest tera 1 na cyjnie i 1 na dole, powiedzmy jeszcze 1 na dole dostawić i już. Ino niech ci łaskawcy bierom więcyj wusztów, a nie że po 1 połowie majom ino zelter, a laski na cyjnie majom 2 wuszty ale zarezerowane.
-gości wpuszczać od razu na sektor, a psy niech spierdalajom z tym swoim złomem, tam gdzie stoli kiedyś, czyli przed kasy, albo najlepij niech sie zaparkują na parkingu bo do tego on służy. A cołkiem najlepij to jak już muszom być, to niech naginajom z buta pod stadion, to nie bedzie z nimi problemu ;). I problem przejścia rozwązany.
-sens kapsowania jest do mnie żoden, ale nie wiem jak to prawnie wyglądo, jo bych z tego zrezygnowoł.
-uwaga: Sprzedawać piwo na stadionie Właśnie tego to nie rozumia za bardzo. Na żużlu i siacie mogom sprzedować piwo, a na fuzbalu nie ? Trocha to chore i ch** wie z czego to wyniko. Zresztom mo śię coś zminić w związku z euro i nie powiino być z tym problemu niedługo. A o ile wcześnij ludzie wlezom na stadion.
- otwierać bramy wcześni, tu to wogóle nie kapuja po co one są tyla zawarte.
-identyfikatory: jo bych może z tego tak całkiem nie zrezygnowoł, ale: identyfikatory muszom być z kodem kreskowym, albo z chipem, najlepij ze zdjeciem, tak że żodnego innego kwitu nie trza mieć ze sobom. nawet biletu, bo doładywało by sie identyfikator. gość w kasie i na bramie mo czytnik i tyla. Ale tu dwie uwagi (chyba nierealne przy tym zarządzie): 1) wymiana identyfikatorów za darmo, bo my już roz za to zapłacili 2) Jak ktoś nie mo identyfikatora, to nie musi wyrobiać jednorazowego, ino stoi w innyj kasie po bilet bo tam mu spisujom PESEL, albo nr legitki( tak jak tera numer do niczego niesłużącego identyfikatora). Przy okazji przydałoby sie obciążyć finansowo, albo wy***ać z roboty tego co kupił sprzęt do wyrabiania tego badziewia, kere jest tera (czyt. sosnowiecko k.)
Do poprawy warunkow oglądania przydało by się jeszcze zadaszenie, ale to już w ogóle nierealne, choć chyba wcale nie takie drogie.

Jak widać do roboty jest niewiele, ino trza chcieć. Nie wystarczy, że te babsko jest wiecznie z siebie zadowolone.

gizm
Kontakt:

#138 Post autor: gizm » 4 lis 2008, o 16:27

BLUEMAN pisze:.
- gril jest tera 1 na cyjnie i 1 na dole, powiedzmy jeszcze 1 na dole dostawić i już. Ino niech ci łaskawcy bierom więcyj wusztów, a nie że po 1 połowie majom ino zelter, a laski na cyjnie majom 2 wuszty ale zarezerowane.
.
jedyn gril na 10 to itak zamalo przy takij ilosci ludzi co tam siedzi zamiast paczec na szpil stoisz 30min we raji i jak tu Bajtlowi przetlumaczyc ze musi zaczekac az przerwa bydzie ale najgorsze jest to ze potym itak braknie mimo ze stoles 30 min we raji np. na szpilu ze Lechym Bajtlom sie zachcialo pic we 2polowie ale juz nic niybolo i 40min musiolech wysuchiwac marudzynia ze mu sie pic chce niywspomna juz o jedzyniu

Wniosek jest ztego taki idziesz na szpil ze Bajtlami bier zesobom pol chleba kilo wusztu i 2litry picia bo inaczyj 60min szpilu bydziesz stol we raji to juz wola wdoma posiedziec i sie niy stresowac

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: grzej » 4 lis 2008, o 18:46

Jest nowy konkurs, który został ogłoszony na stronie: ruchchorzow.com.pl

Wybierz nazwę dla nowego napoju energetycznego Ruchu Chorzów:
Blue Power
Moc eRki
Blue Energy
Niebieska Moc
Energia Ruchu
eRka

Nie będę się wypowiadał na ten temat.
historiaruchu.pl

19aRtuR20
Kontakt:

#140 Post autor: 19aRtuR20 » 4 lis 2008, o 18:56

no raz to te nazwy to chyba dzieci wymyslaly

pomysl napoju dobry... ale liczy sie wykonanie....zeby nie bylo tak jak z "miesiecznikiem"
najlepsze jest to ze moze kazdy glosowac :wstyd: czyli zabki geje......

Blue Power - 32%
Moc eRki - 9%
Blue Energy - 21%
Niebieska Moc - 17%
Energia Ruchu - 8%
eRka - 13%
Liczba głosów: 277
oto wyniki (stan na 18:50)

wg mie najlepszo nazwa z tych na wyzy yo Blue Power lub eneRgy - nawet jo bych nazwol z tego co je wyzy: blue eneRgy z dupnym R
choc najlepsza nazwa byloby RUCH Chorzów albo ino RUCH a nie wymyslanie

wg mie lepsze byloby piwo i dodatkowo zeby bylo sprzedowane na meczu, batoniki do bajtli - i wszyscy na dugi przerwie w budize wpiepszaja baton Ruch zamiast Knopersa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

powiem tyla ze prawie wszysko szloby porobic z Ruchu....

gizm
Kontakt:

#141 Post autor: gizm » 4 lis 2008, o 19:28

'PYJTER' pisze:
3. Mnie to wali jeśli chodzi o TOI TOI i tak leja pod murem :rotfl: i możecie mnie zbesztać ale tako jest prowda jak jo mom stoć :rotfl: w kolejce do tego kibla i przebierac nogami jak przedszkolak.
.
tu mosz recht ztymi TOI TOIami tragedja
co Bajtle majom zrobic chyba do galot loc wtory Bajtel 15minut stszimie albo i dluzyj
pol szpilu stoisz zBajtlym po jedzynie i picie wtorego i tak braknie a drugo polowa pszi TOI TOIu

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: BAFista » 7 lis 2008, o 11:42

gizm pisze:
'PYJTER' pisze:
3. Mnie to wali jeśli chodzi o TOI TOI i tak leja pod murem :rotfl: i możecie mnie zbesztać ale tako jest prowda jak jo mom stoć :rotfl: w kolejce do tego kibla i przebierac nogami jak przedszkolak.
.
tu mosz recht ztymi TOI TOIami tragedja
co Bajtle majom zrobic chyba do galot loc wtory Bajtel 15minut stszimie albo i dluzyj
pol szpilu stoisz zBajtlym po jedzynie i picie wtorego i tak braknie a drugo polowa pszi TOI TOIu
dzisiej na cichej była firma co te toi toi oprozniała,wiec nie przebierom w sobota ;)

bilety miały byc od 10tej w sprzedazy,byłch o 10:30 to dopiero łaskawie kasy zaczli otwierać , kilku niebieskich juz stoło i czekało od 10, jo tyż sie dzisiej spóżnia do roboty pół godziny a co mi tam :P

bsnkamil
Kontakt:

#143 Post autor: bsnkamil » 7 lis 2008, o 16:34

Na Planecie pojawiły się reklamówki promujące mecz Ruch - Arka :D

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#144 Post autor: swce » 7 lis 2008, o 23:18

Po Świonach jezdzilo dzis auto reklamujace mecz z Arka :) Wie ktos czy po Siemcach tez?
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

RudaSlaska7
Kontakt:

#145 Post autor: RudaSlaska7 » 8 lis 2008, o 09:31

'PYJTER' pisze:A po rudzie dzisiej ktoś jeździł i na CB ryczoł
"Jedno miasto jeden klub Ruda Śląska KS Ruch"
I nieźle ciepoł żabkom ;-)
:rotfl: :szok:
:hurra: o ile to prowda

Dżem
Kontakt:

#146 Post autor: Dżem » 8 lis 2008, o 15:59

WiRek w końcu najbardziej fanatyczni :)
Żeby było na temat to jo je fest zadowolony bo teraz kupienie biletu dzień wcześniej nawet przy dupnych kolejkach to jest moment :) fest to sprawnie idze

ewald
Kontakt:

#147 Post autor: ewald » 8 lis 2008, o 23:01

1. Widział ktoś jak wyglądała dziś trybuna honorowa? Smutne to, że na meczach Ruchu trybuna honorowa świeci pustkami. Kuźwa, gdybym był osobą decyzyjną, bądź gdybym sponsorował Ruch, zaszczytem byłoby dla mnie siedzenie w takim miejscu.
2. Nie zdziwiłbym się, jakby kwestią dni była zła passa Ruchu w mediach. I wcale dziennikarzom bym się nie dziwił. To, co wyprawiała ochrona po końcowym gwizdku... Nie chcieli wpuścić dziennikarzy na murawę, by jakby nie było - pracowali.
3. Marketingowo-sponsorowo Ruch leży :( Na bandach - sam barter. Z jednej strony, to może i dobrze, że nie chcą sprzedać miejsca na koszulkach za ochłap, z drugiej jednak po akcji z WOŚP sponsorzy mieli wchodzić drzwiami i oknami...

arcio
Kontakt:

#148 Post autor: arcio » 9 lis 2008, o 00:32

naszym Ruchem to chyba się już nikt nie interesuje
w loży tylko Bugdoł, Wieczorek i Paterman
a gdzie reszta? gdzie pani prezes? szefowie klubu?
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#149 Post autor: MBR-200 » 9 lis 2008, o 00:52

arcio pisze:gdzie pani prezes?
ch.. wie, może miała akurat wizytę u fryzjera?

:wstyd: :wstyd: :wstyd:
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: wojt » 9 lis 2008, o 00:56

To sam mnie zastanowiło kompletnie puste "loże" vipów. Widać niektórym wypada pokazac sie na Ruchu tylko w meczach transmitowanych bezpośrednio w canal+ z Lechem,legia i Wisłą, smutne to. Nie widuję ostatio pani prezes na meczach, może ogląda z tunelu jak Rogala, ale nie wyobrażam sobie jak można byc sternikiem klubu i nie przychodzic na szpil.

Zablokowany