RUCH Chorzów - ARKA GDYNIA ul. Cicha 6, Chorzów 08.11.2008 r
-
- Kontakt:
RUCH Chorzów - ARKA GDYNIA ul. Cicha 6, Chorzów 08.11.2008 r
Mecz tuż, tuż... Patrząc na statystyki meczy domowych Arka nie ma szans i miejmy nadzieję, że tak właśnie się stanie.
Ze wspomnianych statystyk wynika, że na 7 dotychczasowych meczy na najwyższym szczeblu Ruch wygrywał 6 razy, raz Arka a stosunek bramek to 15:2! Liczę, że Ruch dopisze co najmniej dwa trafienia, bo jak do tej pory z takim bagażem odprawiał gości.
Ze wspomnianych statystyk wynika, że na 7 dotychczasowych meczy na najwyższym szczeblu Ruch wygrywał 6 razy, raz Arka a stosunek bramek to 15:2! Liczę, że Ruch dopisze co najmniej dwa trafienia, bo jak do tej pory z takim bagażem odprawiał gości.
[b][size=200][flash=]KS RUCH Chorzów[/flash][/size][/b]
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Arka nie wygrała bodajże od 5 spotkań, na początku prezentowała solidną formę ale ją zgubiła i miejmy nadzieje że jej nie odnajdzie w meczu z nami. Tylko że Michniewicz zrobi wszystko by wygrać z nami bo jeśli przegra to sądzę że jego pozycja w Arce będzie zagrożona.
Wierzę w zwycięstwo!
Wierzę w zwycięstwo!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
no i nie zmieniają trenera, a do dla nas bardzo dobra wiadomość. W Arce nie zagra Ulanowski. Trzeba uważać na Wachowicza i Zakrzewskiego, ale oni ostatnio mieli problemy ze zdrowiem i... formą
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- blue blood
- Kontakt:
mie sie zdo ze jego pozycja w Arce juz jest fest zagrozono i do szpilu z Nami juz go moze niy byc a co do szpilu to yno zwyciynstwio inny wynik to porazkajo stawiom 2-019HKS20 pisze:Arka nie wygrała bodajże od 5 spotkań, na początku prezentowała solidną formę ale ją zgubiła i miejmy nadzieje że jej nie odnajdzie w meczu z nami. Tylko że Michniewicz zrobi wszystko by wygrać z nami bo jeśli przegra to sądzę że jego pozycja w Arce będzie zagrożona
Wierzę w zwycięstwo!
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma co przeceniać Arki i tego, że przegrała kilka meczów z rzędu. Ustawienie pewnie będzie podobne jak w II połowie w meczu z Wisłą, ale Pietrzak pewnie szykuje jakąś niespodziankę..
Mogę w ciemno obstawić, że Sobczak będzie na ławie, a Balaz na trybunach (albo w doma na Słowacji)
Mogę w ciemno obstawić, że Sobczak będzie na ławie, a Balaz na trybunach (albo w doma na Słowacji)
historiaruchu.pl
- DingChavez
- Kontakt:
Właśnie,na pewno nie będzie to mecz spacerek.Niebiescy muszą ten mecz jednak potraktować poważnie.Arka przynajmniej będzie grała o remis.Oczywiście należą oni do słabszych drużyn i trzeba wykorzystać ich słabości gdyż to właśnie 3 punkty mają dopisać sobie Niebiescy.Podsumowując czeka Nas ciekawy piłkarsko mecz a Nasza kibiców w tym rola aby Niebiescy mieli Nasze wsparcie.Niebiescy wygrajcie dla Nas

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- klauduŚ
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
Prędzej kaktusy przy Cichej wyrosną niż Pietrzak wystawi Sobczaka od pierwszej minuty w sobotnim meczu (prędzej zagra tam Jezierski). A co do kaktusów to zobowiązuję się do ich podlewania.
Nie raz widziałem takie mecze, które mieliśmy wygrać z palcem w d... Ostatni przykład: mecz z Jagą. Proponuję nie dzielić skóry na niedźwiedziu tylko z szacunkiem podejść do najbliższego rywala.
Arka jest zestresowana i to należy wykorzystać. Po pięciu porażkach wychodzi się na mecz z dużym balastem i zadaniem naszych zawodników jest jak najszybsze strzelenie gola/goli, które utwierdzą gości w przekonaniu o ich słabości (piękny rym na dobranoc
)
zalogowałeś się dzisiaj, więc Twojego posta traktować należy w kategoriach żartu lub też debiutu w stylu: muszę coś napisać.Z Arką powinno pójść gładko
Nie raz widziałem takie mecze, które mieliśmy wygrać z palcem w d... Ostatni przykład: mecz z Jagą. Proponuję nie dzielić skóry na niedźwiedziu tylko z szacunkiem podejść do najbliższego rywala.
Arka jest zestresowana i to należy wykorzystać. Po pięciu porażkach wychodzi się na mecz z dużym balastem i zadaniem naszych zawodników jest jak najszybsze strzelenie gola/goli, które utwierdzą gości w przekonaniu o ich słabości (piękny rym na dobranoc

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
Ja nie mówie ze powinno pójść gładko itd. ale moim zdaniem takie Arki itp. Na Cichej powinniśmy odprawiać 2:0 badz 3:0 i to bez dyskusji.Trzeba zagrać agresywnie i szybko strzelic gola a najlepiej 2 w 1 połowie i Arka powinna byc rozbita
Pilarz,Sadlok,Grodzicki,Nykiel,Brzyski,Balaz,Zajac,Grzyb,Nowacki,Scherfhen,Sobczak
Pozniej wchodzi Baran wzglednie Pulkowski moze Cwielong badz Sobiech
Pilarz,Sadlok,Grodzicki,Nykiel,Brzyski,Balaz,Zajac,Grzyb,Nowacki,Scherfhen,Sobczak
Pozniej wchodzi Baran wzglednie Pulkowski moze Cwielong badz Sobiech
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: