25.07.08r godz 20:15 Wisła Kraków - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- siwy zabRze
kupia bilet i dociepna moja dziolszka
na pw lub gg 10449339 dobrze zaplaca ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, o 21:38 przez siwy zabRze, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do tej pory w kwestii wyjazdów byłem pesymistą, ale nie wiem czemu jakoś mam dobre przeczucia. Albo może to raczej wewnętrzne usprawiedliwienie już z góry przegranego meczu, bo przegrać na Wiśle to nie wstyd.
Mimo wszystko licze na to pierwsze, że wkońcu nastąpi przełamanie, że zagrają z kontry i coś tam z przodu ukują. Oby
Mimo wszystko licze na to pierwsze, że wkońcu nastąpi przełamanie, że zagrają z kontry i coś tam z przodu ukują. Oby

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
- BeRet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
GW Kraków przed meczem: http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800, ... _maja.html
GW Katowice przed meczem: http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... rozka.html
GW Katowice przed meczem: http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... rozka.html
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
do Wisły to jest mecz jesieni jesli chodzi o sprawy kibicowskie wiec muszymy tak jak ostatnio na pelnej pi...z dopingiem jechac przez caly szpil ! pora cytatow z forum Wisly
"Kibicowsko najlepszy mecz jesienii przy Reymonta."
"nie ma co się napinać,dyskutować wystarczy pooglądać filmiki z poprzedniej ich wizyty w Krakowie i odpowiednio się nakręcić.ja byłem pod wrażeniem ich dopingu naprawdę.dlatego też myślę że kto ma wiedzieć ten wie co to za mecz i wie po co przyjdzie na niego.tyle ode mnie."
"kibicowsko mecz nr 1 w tej rudzie. pilkarsko tez bedzie emocjonujaco, nic tylko sie wybrac."
"Kibicowsko-------panowie,bez DWOCH ZDAN---- PEŁNA MOBILIZACJA!!!!!!!
Ruch dwa razy ostro pocisnał nam u nas ,wiec to my mamy ich teraz zgniesc dopingiem!!"
"Szykuje sie kibicowsko mecz rundy! Niebiescy na 100% zedra gardla do krwi. Najmocniejszy przeciwnik ultras jakiego goscimy od wielu lat w Krakowie."
"Mecz zapowiada się jako hit jesieni jeśli chodzi o kibicowanie. Dla mnie ten mecz pod tym względem, ma większe znaczenie niż spotkanie z Lechem. Ostatnio Ruch fajną ekipą przyjechał na R22. Będzie się działo . Stawiam 2-0."
Jo juz chca niedziela
"Kibicowsko najlepszy mecz jesienii przy Reymonta."
"nie ma co się napinać,dyskutować wystarczy pooglądać filmiki z poprzedniej ich wizyty w Krakowie i odpowiednio się nakręcić.ja byłem pod wrażeniem ich dopingu naprawdę.dlatego też myślę że kto ma wiedzieć ten wie co to za mecz i wie po co przyjdzie na niego.tyle ode mnie."
"kibicowsko mecz nr 1 w tej rudzie. pilkarsko tez bedzie emocjonujaco, nic tylko sie wybrac."
"Kibicowsko-------panowie,bez DWOCH ZDAN---- PEŁNA MOBILIZACJA!!!!!!!
Ruch dwa razy ostro pocisnał nam u nas ,wiec to my mamy ich teraz zgniesc dopingiem!!"
"Szykuje sie kibicowsko mecz rundy! Niebiescy na 100% zedra gardla do krwi. Najmocniejszy przeciwnik ultras jakiego goscimy od wielu lat w Krakowie."
"Mecz zapowiada się jako hit jesieni jeśli chodzi o kibicowanie. Dla mnie ten mecz pod tym względem, ma większe znaczenie niż spotkanie z Lechem. Ostatnio Ruch fajną ekipą przyjechał na R22. Będzie się działo . Stawiam 2-0."
Jo juz chca niedziela

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bedzie remis
wreszcie strzelimy brame na wyjezdzie
stawiam 1-1 Wisla nas zlekcewazy my wyeliminujemy Brozka poswiecajac np Barana do indywidualnego krycia przez caly mecz
a kto u nas strzeli? hmm moze i nawet Pilarz strzelic byle cos wpadlo tym bardziej ze na Pawelka mozna zawsze liczyc 

"One day I'll be stronger and you better watch out"
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt: