Ruch Ch. na miare Ligi Mistrzów !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
volek
Kontakt:

#16 Post autor: volek » 31 sty 2004, o 13:02

Obawiam się,że zanim doczekamy takich czasów to ja już nie będe w stanie wejść na stadion o własnych siłach. :(

Byzy
Kontakt:

#17 Post autor: Byzy » 31 sty 2004, o 16:43

Panowie wiencyj optymizmu.
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy .......
Co do LM to nima co zawracać se gowy
skupcie sie na aktualnych problemach
Pozdro nara :piwo:
NA ZAWSZE WIERNY KS RUCH Chorzów

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#18 Post autor: Scypion » 1 lut 2004, o 09:55

Dziwi mnie ze list fantasty do Dziennika zachodzniego ogl wywołac taka ozywiona dyskusje , ja rowniez czytalem ten fragment i z niego wynika ze koles ma na mysli polaczenie kilku slaskich klubow i zrobienie na ich miejsce 1 , przypominam ze taki pomysl juz byl w prima aprilis w sporcie sto lat temu i w takich jedynie kategoriach nalezy rozpatrywac takie doniesienia

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#19 Post autor: 19r20 » 3 lut 2004, o 15:31

zasada jest taka?: im ktoś ma dłuższy staż na forum tym jest większym pesymistą Ja niestety mam długi staż więc w bajki nie wierze
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

EveRlast

#20 Post autor: EveRlast » 3 lut 2004, o 19:13

Vincent Vega pisze:A ja wam mówie BEDZIE DOBRZE !! Nie wiem kiedy, nie wiem czy bedzie , ale bedzie :D :D Pozd(R)o
Kolego Vincent dobrze by było gdyby ktoś zrobił z Ruchu Chorzów drużynę na miarę PIERWSZEJ LIGI gotową rywalizować z Wisłą oraz Groclinem,Amicą.Narazie to niech ci z artykułu się postarają abyśmy nie spadli do III a potem niech myślą o tym jakby wprowadzić "Niebieskich" do I ligii a dopiero na końcu niech się biorą za LM!!!

ODPOWIEDZ