Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
EveRlast
-
SODA
Chciolbym 3 miejsce :shock: ale realnie patrzec 5 do 8 niestety.
:flaga:
-
Gość
Co tu prognozować? Ekipa nie rozegrała jeszcze ani jednego meczu o punkty, w takim wypadku jedyne co możemy to obserwować, na wnioski przyjdzie czas po kilku meczach o punkty. Temat wydaje mi się nie w czasie

-
Patton
-
Kontakt:
Kumaci wiedza :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
EveRlast
WojtekO pisze:Co tu prognozować? Ekipa nie rozegrała jeszcze ani jednego meczu o punkty, w takim wypadku jedyne co możemy to obserwować, na wnioski przyjdzie czas po kilku meczach o punkty. Temat wydaje mi się nie w czasie

Chodziło mi poprostu o to co sądzą kibice w przerwie zimowej.Wydaje mi się że można już gdybać bo klub znowu został osłabiony(odejście Bizackiego),pozatym można było się załamać składem Ruchu w sparingu z Radzionkowem-miejmy tylko nadzieję że w takim składzie nie będziemy grali na wiosnę bo nam nawrzuca nawet Stargard Szczeciński...

-
tyskifan
jeszcze niedawno GKS TYCHY i RUCH Chorzów dzieliła niesamowita przepaść Ruch w extraklasie a GKS w okręgówce (5 liga) , a teraz jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku będziemy mieć derby 3 ligowe
RUCH - GKS ............ chociaż osobiście bym wolał żeby te derby odbyły się w extraklasie -------------------------------------------------------------------------------- i mam nadzieje że tak się jeszcze kiedyś stanie !!!!!!!!!!
3 liga GKS TYCHY
-
fuhr
-
Kontakt:
tyskifan pisze:jeszcze niedawno GKS TYCHY i RUCH Chorzów dzieliła niesamowita przepaść Ruch w extraklasie a GKS w okręgówce (5 liga) , a teraz jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku będziemy mieć derby 3 ligowe
RUCH - GKS ............ chociaż osobiście bym wolał żeby te derby odbyły się w extraklasie -------------------------------------------------------------------------------- i mam nadzieje że tak się jeszcze kiedyś stanie !!!!!!!!!!
z jednej strony to :lol:
ale raczej plakac mi sie chce
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
Byzy
-
Kontakt:
Nidoczekanie twoje :lol:
NA ZAWSZE WIERNY KS RUCH Chorzów
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

co to jest Ruch Ch. ?
co jestesmy podejrzani o jakies niecne czyny ze wymienia sie nas jak przestepcow ..a w sprawie tysznina..idz sie synek piwa napij bo to mocie tam dobre ... ladne kobiety tez sie znajda...ale z Ruchem sie jeszcze nie mierz ...oby jak najdluzej
-
19r20
-
Kontakt:
wg mnie po tych wszystkich osłabieniach to będzie obrona przed barażami nic więcej
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
Darek
PRZED SEZONEM WIERZYLEM W AWANS A TERAZ MAM NADZIEJE ZE SIE UTRZYMIEMY W 2 LIDZE TO BEDZIE WIELKI SUKCES KLUB SIE OSLABIA A ZOSTAJE TYLKO NIERUSZALNY DOZYWOTNI PREZES KRYSTIAN ROGALA CO DO TEGO KIEDY POWROCIMY TO CHCIALBYM ABY W PRZYSZLYM SEZONIE ALE REALNIE PATRZAC TO NIE TAK SZYBKO BOJE SIE ZE TO MOZE POTRWAC TAK JAK TO BYLO W PRZYPADKU NP.CRACOVI POZDRAWIAM WSZYSTKICH
-
EveRlast
Tak,macie rację ja też wierzyłem w awans przed sezonem ale później wyniki meczów zweryfikowały moją opinię na ten temat.Mam nadzieję że nie skończymy jak np.Wawel Kraków albo Hutnik Kraków który kiedyś grał w I lidze a teraz to ledwo zipie w III!!!Pozatym polityka transferowa naszego klubu jest moim zdaniem bardzo zła ponieważ pozwala się odejść doświadczonym zawodnikom a nie sprowadza się nowych tylko młodzieżą(nie ograną nawet w II lidze)uzupełnia kadrę,ale mam nadzieję(jeszcze!!!)że Ci którzy zostali poradzą sobie w utrzymaniu klubu w II lidze na bezpiecznym miejscu w tabeli...
-
niebieski78
co raz bardziej sklaniam sie ku mysli "Oby za rok byla 2 liga" niestety

-
WEA_boy
a ja nie chce prognozowac ale trzeba byc optymista i ze.. pozostaniemy w 2 lidze :-/ wielkie ambicje..
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

a co tu sie da wyprognozowac?
Mamy najsłabszy sklad odkiedy siegam pamiecia , i co pozostalo przylazic na mecze i kibicowac tym co u nas zagraja liczyc punkty ktorych oby nam nie braklo bo na awans ciezko liczyc....