Piast Gliwice - Ruch Chorzów
Piast Gliwice - Ruch Chorzów
Po efektownym zwyciestwie nad Kolejorzem, czeka nas teoretycznie łatwiejsze spotkanie. Na neutralnym terenie w roli gościa gramy z Piastem Gliwice.
Druzyne gospodarzy prowadzi Marek Wlecialowski, ktory jak wiadomo wprowadzil nas do Ekstraklasy. W Piascie gra takze, nasz byly zawodnik Piotr Petasz.
Ostatnie 3 punkty poza Chorzowem zgarnelismy w 8 marca 2008 roku w Kielcach. Pilkarze musza udowodnic, ze zwyciestwo z Lechem nie bylo przypadkowe i najlepiej bedzie jak potwierdza zwyzke formy wygrywajac.
Ewentualne zwyciestwo ponownie przyblizy nas do czolowki tabeli, co moze miec duze znaczenie psychologiczne przed czekajacymi nas meczami z sasiadami w tabeli w najblizszych kolejkach.
Zwycieskiego skladu podobno sie nie zmienia. Licze, ze w Wodzislawiu wyjdzie identyczna "11" co na Lech.
No i najwazniejsze. Trzeba w koncu odczarowac ten za***any Wodzislaw.
Druzyne gospodarzy prowadzi Marek Wlecialowski, ktory jak wiadomo wprowadzil nas do Ekstraklasy. W Piascie gra takze, nasz byly zawodnik Piotr Petasz.
Ostatnie 3 punkty poza Chorzowem zgarnelismy w 8 marca 2008 roku w Kielcach. Pilkarze musza udowodnic, ze zwyciestwo z Lechem nie bylo przypadkowe i najlepiej bedzie jak potwierdza zwyzke formy wygrywajac.
Ewentualne zwyciestwo ponownie przyblizy nas do czolowki tabeli, co moze miec duze znaczenie psychologiczne przed czekajacymi nas meczami z sasiadami w tabeli w najblizszych kolejkach.
Zwycieskiego skladu podobno sie nie zmienia. Licze, ze w Wodzislawiu wyjdzie identyczna "11" co na Lech.
No i najwazniejsze. Trzeba w koncu odczarowac ten za***any Wodzislaw.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zgadzam się w 100% -tach.
Czas najwyższy przełamać złą passę w Wodzisławiu i odczarowac stadion tym bardziej że przez stracone punkty z szczewami musimy jeszcze ograć Odrę w PE
.
Jeśli zagramy z takim zaangażowaniem jak z Lechem to nie widza innej opcji jak nasze zwycięstwo,choć trzeba przyznać ,że Wisła strasznie się z Piastem męczyła.
Mam nadzieje,że Sobczak dostanie szansę powiększenia swojego konta bramkowego i wreszcie odblokuje się PEPE
Będzie 0:2 po ciężkiej walce,bo inaczej zwycięstwo z Lechem nic nam nie da.
Czas najwyższy przełamać złą passę w Wodzisławiu i odczarowac stadion tym bardziej że przez stracone punkty z szczewami musimy jeszcze ograć Odrę w PE

Jeśli zagramy z takim zaangażowaniem jak z Lechem to nie widza innej opcji jak nasze zwycięstwo,choć trzeba przyznać ,że Wisła strasznie się z Piastem męczyła.
Mam nadzieje,że Sobczak dostanie szansę powiększenia swojego konta bramkowego i wreszcie odblokuje się PEPE

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- cwirek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiem jak wy ale ja bym postawił w tym meczu na Sobczaka
dla mnie skład na Piasta bedzie bardzo ciekawą zagadką ponieważ wszyscy sie pokazali z bardzo dobrej strony ale Grodzicki odniósł kontuzje , Nykiel już jest gotowy do gry , Pulo tez niechce siedziec na ławce . Naprawde robi sie ciekawie
a jak wiadomo rywalizacja nikomu nie szkodzi a wrecz przeciwnie wpływa na siłe drużyny
Nie zmienia to faktu że tylko 3 pkt!!!!!!
dla mnie skład na Piasta bedzie bardzo ciekawą zagadką ponieważ wszyscy sie pokazali z bardzo dobrej strony ale Grodzicki odniósł kontuzje , Nykiel już jest gotowy do gry , Pulo tez niechce siedziec na ławce . Naprawde robi sie ciekawie

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- zico1920
- Kontakt:
a jo słyszoł jak Grodzicki pedzioł, że poprosioł o zmiana z przyczyn / tu chwila zastanowiynia i lekki uśmieszek/ fizjologicznychgrzej pisze:Tak poza tematem: w C+ Grodzicki mówił, że poprosił o zmianę, bo już fizycznie nie wytrzymał, a nie z powodu kontuzji, więc powinien zagrać z Piastem.
niy wiym o co mu łaziło, a może sie ino przejynzyczył, co niy zmiynio faktu, że do mie Rafał był wczoraj bohaterym meczu
- aruna19
- Kontakt:
Wyjazd jest organizowany busami i wtedy kosztuje 40zl a jak chcesz se autem jechac to placisz ino 15 zl za biletPopek pisze:A wiy ktoś ile momy biletów na Piasta? Bydzie organizowany ino wyjazd cugiym, czy tyż tak jak na odra autami? Trocha żadnie że w piontek, bez łikynd byłoby wiyncyj ludzi szczególnie po takim meczu jak z lechym!
-
- Kontakt:
- Kotlet
- Kontakt:
Grodzicki normalnie trenuje, wylezie w podstawowym na 100%19_kRzysiek_20 pisze:nie wiem jak wy ale ja bym postawił w tym meczu na Sobczaka
dla mnie skład na Piasta bedzie bardzo ciekawą zagadką ponieważ wszyscy sie pokazali z bardzo dobrej strony ale Grodzicki odniósł kontuzje , Nykiel już jest gotowy do gry , Pulo tez niechce siedziec na ławce . Naprawde robi sie ciekawiea jak wiadomo rywalizacja nikomu nie szkodzi a wrecz przeciwnie wpływa na siłe drużyny
![]()
Jo bych zostawił taki s kad jak na Lech ino za Cwielonga dał Sobczaka a Cwielong na zmiane w 65 minucie jakby co

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- J_Klimzowiec
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://piastgliwice.eu/news.php?id=1114 PiastGliwice.eu przed meczem ;]
- Kotlet
- Kontakt:
Ciekawy fragment :grzej pisze:GW przed meczem: http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... ubami.html
"W Ruchu nie zagrają Martin Fabusz, Gabor Straka, Remigiusz Jezierski i Artur Sobiech. Dwa ostatni wracają już jednak do normalnych treningów."