niestety trapia go kontuzje,ale gdyby nie to to Straka to naprawde dobry zawodnikScypion pisze:Na Strace zrobiylimy zloty interes...ile meczow zagrol?
RUCH CHORZÓW-Lech Poznań 19.10.08r.
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
niestety plaga kontuzji zaczla go trapic w momencie jak podpisol z nami kontrakt... i jeszcze ta dziwno klauzula o wykupie jeszcze przed uplywem okresu wypozyczenia... cos czuja ze zrobili nos w koniaKris KLZ pisze:niestety trapia go kontuzje,ale gdyby nie to to Straka to naprawde dobry zawodnikScypion pisze:Na Strace zrobiylimy zloty interes...ile meczow zagrol?
-
- Kontakt:
kozdy mo swoje zdanie na tyn tematScypion pisze:niestety plaga kontuzji zaczla go trapic w momencie jak podpisol z nami kontrakt... i jeszcze ta dziwno klauzula o wykupie jeszcze przed uplywem okresu wypozyczenia... cos czuja ze zrobili nos w koniaKris KLZ pisze:niestety trapia go kontuzje,ale gdyby nie to to Straka to naprawde dobry zawodnikScypion pisze:Na Strace zrobiylimy zloty interes...ile meczow zagrol?

i zeby nie bylo OT.... WSZYSCY NA LECH!!!!

KLIMZOWIEC!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nikt tu chyba co do jego umiejetnosci watpliwosci nie ma.Jest to dobry zawodnik jak na nasze warunki.
Problem lezy gdzie indziej.On po prostu wiecej nie gra,niz gra.Ciagle trapia go jakies kontuzje,dolegliwosci,ciagle opuszcza mecze.
Wie ktos czy do konca rundy Straka bedzie mogl grac,czy moze dopiero na wiosne wyjdzie na boisko?(o ile w przerwie zimowej nie dozna zadnego urazu).
Problem lezy gdzie indziej.On po prostu wiecej nie gra,niz gra.Ciagle trapia go jakies kontuzje,dolegliwosci,ciagle opuszcza mecze.
Wie ktos czy do konca rundy Straka bedzie mogl grac,czy moze dopiero na wiosne wyjdzie na boisko?(o ile w przerwie zimowej nie dozna zadnego urazu).
- Chudy81
- Kontakt:
Z całym szacunkiem ale Zając chćeli zostawić w lechu z tym że nie na jego warunkach chodziło o to że z nami podpisał kontrakt na 3 lata tam mu dawali na chyba rok jak się nie mylę niech ktoś mnie poprawi jak było z nim jakoś inaczej pozdRogrzej pisze:W meczu z Lechem w naszym zespole nie będą mogli zagrać kontuzjowany Gabor Straka oraz chorzy Artur Sobiech i Martin Fabus.
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... Lechu.html
Po ostatnich meczach trudno powiedzieć kto zagra (Pilarz, Brzyski, Grodzicki, Baran, Grzyb, Zając, Scherfchen, Ćwielong, Sobczak, Nowacki, Balaz) ale wcale bym się zdziwił jakby zagrali podobnym ustawieniem jak w PE
I jeszcze zapowiedź z CYFRY+:
Szczególną motywację będą mieli w tym spotkaniu zawodnicy gospodarzy Marcin Zając i Maciej Scherfchen. Przed sezonem przyszli do Chorzowa właśnie z Lecha, gdzie w składzie nie widział ich trener "Kolejorza" Franciszek Smuda.
Zapowiada się wspaniałe widowisko również ze względu na atmosferę na trybunach. Kluby posiadają kibiców, którzy słyną ze wspaniałego dopingu i tworzenia niepowtarzalnej atmosfery.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
kurde flaki Fabus kontuzjowany. Czyli "moja" taktyka w tym meczu nie do zrealizowania. Myslałem sobie tak, żeby Fabusa wystawić od pierwszej minuty, zadaniem Martina jest możliwie jak najbardziej wymęczyć obrońców (szczególnie Arbolede) - przeczesać go parę razy, z łokcia, ciałem jak się tylko da - reszta pilnuje, zeby było na zero z tyłu. Po 70 minucie wchodzi Sobczak i cała ekipa rusza na Kotorowskiego.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Pilarz
Grzyb,Brzyski,Grodzicki,Nykiel
Pepe,Szeryf,Feruga(!),Balaz
Zając
Sobczak.
Ja bym tak to widział..
PS. ktoś wie co sie dzieje z Ferugą ? bo coś nie widać Go ostatnio chyba
edit. Feruge wystawiłbym dlatego,że na pewno wszystkich 'podstawowych' pomocników Kolejorz ma rozpracowanych,a jakby taki Feruga wszedł to może by coś zdziałał,bo może Lech sie Nim aż tak nie interesował..
no ale skład na pewno będzie zupełnie inny
Zając
Sobczak.
Ja bym tak to widział..

edit. Feruge wystawiłbym dlatego,że na pewno wszystkich 'podstawowych' pomocników Kolejorz ma rozpracowanych,a jakby taki Feruga wszedł to może by coś zdziałał,bo może Lech sie Nim aż tak nie interesował..

Ostatnio zmieniony 17 paź 2008, o 18:16 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I dlatego że "coś go ostanio nie widać" wystawiłbyś go w najcięższym z dotychczasowych meczów Ruchu? Kibicom wszystko wolno...Lukas89 pisze:Pilarz
Zając
Sobczak.
Ja bym tak to widział..
-
- Kontakt:
Feruga ma słabą psychikę i to go póki co dyskwalifikuje. Wejdzie od początku i... tracimy jedną zmianę.Lukas89 pisze:Feruge wystawiłbym dlatego,że na pewno wszystkich 'podstawowych' pomocników Kolejorz ma rozpracowanych,a jakby taki Feruga wszedł to może by coś zdziałał,bo może Lech sie Nim aż tak nie interesował..
Wydaje mi się, że to piłkarz jednego meczu. Z taką Jagą jak na koniec sezonu to i Nikodem z Jaworkiem by sobie poradzili. W przypadku Ferugi mamy syndrom Grzanki (jeden dobry mecz w debiucie), ale... może się nie znam

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
widze znasz doskonale zawodników RuchuLukas89 pisze:Pilarz
Zając
Sobczak.
Ja bym tak to widział..

Brzyski na środku obrony

feruga

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale to jest żart z tym co napisałeś? Fabus wymęczy obrońców? Fabus gra ciałem? Chyba że o kims innym mowa, bo Fabus jedynie co może robić to zwracać na siebie uwagę obrońców,ale to tez tylko przez 10 minut dopóki go nie rozgryzą, że nie ma dryblingu, szybkości, ciągu na bramke, niecelnie podaje, nie wraca do środka po piłke i dba o własne nogi...scaneRboy pisze:kurde flaki Fabus kontuzjowany. Czyli "moja" taktyka w tym meczu nie do zrealizowania. Myslałem sobie tak, żeby Fabusa wystawić od pierwszej minuty, zadaniem Martina jest możliwie jak najbardziej wymęczyć obrońców (szczególnie Arbolede) - przeczesać go parę razy, z łokcia, ciałem jak się tylko da - reszta pilnuje, zeby było na zero z tyłu. Po 70 minucie wchodzi Sobczak i cała ekipa rusza na Kotorowskiego.
Sobczak od początku i tyle w temacie...
-
- Kontakt:
Sadlok na boisko za dobrą postawę w meczu z krupniolami!
Pepe na rezerwe bo dyspozycja strzelecka naszego napastnika pozostawia wiele do życzenia
z przodu powinien zagrać Zając i Sobczak
pomoc Grzybek Szeryf Pulo Balaż
obrona Nykiel albo Ariel Baran SADLOK i Brzyski
pozdRo
Pepe na rezerwe bo dyspozycja strzelecka naszego napastnika pozostawia wiele do życzenia

z przodu powinien zagrać Zając i Sobczak
pomoc Grzybek Szeryf Pulo Balaż
obrona Nykiel albo Ariel Baran SADLOK i Brzyski
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!
-
- Kontakt:
Troche cytatów z forum Lecha...
Kolega był na Naszym treningu i mówił że rozmawiał z Kicajem i Marcin powiedział,że będzie sie chciał pokazać grą w ataku i strzelić jakąś bramke.. oby.
Szeryf i zwlaszcza Zajac beda probowali zagrac mecz jesieni, a my, powinnismy byc w miare wypoczeci i glodni futboli na tyle, zeby w miare bezbolesnie ten Ruch ograc. Mimo, ze to zaledwie 9-ta kolejka, to Chorzowianie walcza raczej tylko o mistrzostwo Gornego Slaska. Nie lekcewazylbym ich jednak, bo to druzyna chaotyczna. Potrafi zagrac zupelnie bezbarwnie, jak i napsuc krwi najlepszym. Stilic ma szanse "pobrylowac". Rengifo moze byc marny, wiec niech sobie odpocznie. Wobec powrotu Bandrowskiego, rowniez Murawski nie musi grac przez pelne 90 minut. Jak nie zapomnieli smaku ostatnich glorii, to powinno byc dobrze
Nastroje u Nich są bojowe.. chociaż patrząc na ich forum a Nasze,to zainteresowanie małe.. u Nich 2 tematy po 2 strony.. u nas 2 tematy jeden 4 strony jeden 13Oberszlezjeny do rozwałki ... nie ma innej opcji.
Zając i Szeryf staną w tym meczu na rzęsach, ale my MUSIMY to wygrać, aby być w czubie tabeli. Nie powinno to nastręczać większych trudności. 0:2 na Cichej ...

Kolega był na Naszym treningu i mówił że rozmawiał z Kicajem i Marcin powiedział,że będzie sie chciał pokazać grą w ataku i strzelić jakąś bramke.. oby.

-
- Kontakt: