Dziadostwo zarządu
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ekonom, to nie ekonomista
Może i mieli do czynienia z ekonomią, ale po pomyśle na sprzedaż biletów tego nie widać. Po "oficjalnym" sklepie internetowym też nie. To jest dopiero dziadostwo (o, to kolejny punkt do tematu dziadostwo zarządu). Nawet nie potrafią zorganizować sprzedaży aktualnych koszulek Ruchu. A to już ich branżakujav89 pisze:… a co do finansów to podobno większość w zarządzie miała doczynienia z ekonomią i co niektórzy to nawet takie studia pokończyli. Patrząc na ich poczynania (jeżeli z tymi finansami to prawda na bank) to nie wiem na jakiej oni to uczelni zrobili, chyba dyplomy sobie pokupywali…/

- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z róznych względów dawno nie byłem na forum i przyznam, że żyłem sobie w pełnej nieświadomości.
Myślałem sobie, nie ma tragedii: RUCH gra średnio, ale przecież w upragnionej ekstraklasie, czerwone serduszko na piersiach zawodników z bólem, bo z bólem, ale przeżyłem - generalnie liczyłem, ze będzie dobrze, albo przynajmniej "jakoś".
Wcześniej zastanawiac mnie zaczęła - jakby nie patrzec - stosunkowo nie za duża frekwencja na meczach, odejście z Klubu najpierw Danusi Drabik, a potem Radolskiego, zaległości finansowe w Klubie, które nie są fikcją, cyrki z identyfikatorami.
Teraz czytam Wasze wpisy i powiem , ze jak ktoś nie pi***olnie ręką w stół, to za jakiś czas (obym był złym prorokiem) zacznie się powolna, ale constans równia pochyła "ala Krystek Rogala".
Liczę, że osobą, która coś zrobi będzie Pan Klimek, bo jesli nie - wolę nie kończyc.
Myślałem sobie, nie ma tragedii: RUCH gra średnio, ale przecież w upragnionej ekstraklasie, czerwone serduszko na piersiach zawodników z bólem, bo z bólem, ale przeżyłem - generalnie liczyłem, ze będzie dobrze, albo przynajmniej "jakoś".
Wcześniej zastanawiac mnie zaczęła - jakby nie patrzec - stosunkowo nie za duża frekwencja na meczach, odejście z Klubu najpierw Danusi Drabik, a potem Radolskiego, zaległości finansowe w Klubie, które nie są fikcją, cyrki z identyfikatorami.
Teraz czytam Wasze wpisy i powiem , ze jak ktoś nie pi***olnie ręką w stół, to za jakiś czas (obym był złym prorokiem) zacznie się powolna, ale constans równia pochyła "ala Krystek Rogala".
Liczę, że osobą, która coś zrobi będzie Pan Klimek, bo jesli nie - wolę nie kończyc.
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lysy pisze:http://ruchchorzow.com.pl/?page=oferty-pracy
to z oficjalnej strony.Może ktoś z NIEBIESKIM SERCEM mo takie kwalifikacje i podjąłby się uczciwej i rzetelnej pracy?
Jak skończe pomyślnie Finanse i Rachunkowość za 5 lat, to biorę tę pracę w ciemno

A tak na serio, to jak oni muszą się reklamować na oficjalnej to musi być nieciekawie

1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
-
- Kontakt:
Dobre
Kwalifikacje to jedno, ale kogo stać na robotę za pół darmo?Lysy pisze:http://ruchchorzow.com.pl/?page=oferty-pracy
to z oficjalnej strony.Może ktoś z NIEBIESKIM SERCEM mo takie kwalifikacje i podjąłby się uczciwej i rzetelnej pracy?
- theirons
- Kontakt:
Czasami odnosze wrazenie ze posiadanie zbyt duzej ilosci informacji przez niektore osoby moze byc dla nas zgubne... Sa rzeczy ktorych nie wyciaga sie na swiatlo dzienne...klauduŚ pisze:To nie jest plotka, w żadnym wypadku.MaćkiFans pisze:6. pensje - plotka, prawda trudno rosądzić
Wiem, bo mom okazja nie roz przebywać w zarządzie, i doskonale się znom z ludźmi tam siedzącymi. Nie jest żadną pogłoską, że ludzie poodchodzili (w tym Patrycja, którą darzyłam największą sympatią, mom nadzieja, ze w Gliwicach Jej będzie lepiej), bo po prostu pracowali za darmo. Miała być wypłata, a nie było jeszcze zaległej, niektórzy po prostu otwarcie powiedzieli, że nie mają na obiod do bajtli.
Święto, nie święto - ludzie przychodzili i robili. Kiedy byłach tam ostatnio, to padła decyzja, że w poniedziałek (bo byłach w piątek) po prostu nikt z marketingu nie przychodzi do pracy. Wolne, bodajże za święto Wniebowzięcia NMP (wiem, śmieszne), lecz akcja się nie udała, bo szefostwu zachciało im sie zwoływać jakieś śmieszne zebranie.
Ostateczna decyzja o odejściu tych dwóch osób była podważona tym, że pani Sobstyl wyszła oficjalnie z pracy, idąc do kosmetyczki. Laptopy zamknięte - zarząd pusty w 5 minut
Mje by tyż ch** strzelił. Klimek niewypłacalny, wszystko to wy***ać w kosmos łącznie z Sobstyl na czele
Zajmują się tym, czym nie mają, a to, co jest na serio ważne odchodzi na daleki plan.
Rozumie ze mozna byc zdenerowanym z tego czy innego powodu, ale...

Wszyscy jestesmy ciekawscy, chcielibysmy wiedziec o wszystkim co sie w klubie dzieje - to jest chyba normalne - ale sa granice...
Mam nadzieje ze post powyzej przyniesie wiecej dobrego niz zlego...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem Klauduś kaj robisz ale dzielenie się "pewnymi" informacjami z firmy w której robisz na ogólnym forum nie wyjdzie tej firmie na dobreklauduŚ pisze:To nie jest plotka, w żadnym wypadku.MaćkiFans pisze:6. pensje - plotka, prawda trudno rosądzić
Wiem, bo mom okazja nie roz przebywać w zarządzie, i doskonale się znom z ludźmi tam siedzącymi. Nie jest żadną pogłoską, że ludzie poodchodzili (w tym Patrycja, którą darzyłam największą sympatią, mom nadzieja, ze w Gliwicach Jej będzie lepiej), bo po prostu pracowali za darmo. Miała być wypłata, a nie było jeszcze zaległej, niektórzy po prostu otwarcie powiedzieli, że nie mają na obiod do bajtli.
Święto, nie święto - ludzie przychodzili i robili. Kiedy byłach tam ostatnio, to padła decyzja, że w poniedziałek (bo byłach w piątek) po prostu nikt z marketingu nie przychodzi do pracy. Wolne, bodajże za święto Wniebowzięcia NMP (wiem, śmieszne), lecz akcja się nie udała, bo szefostwu zachciało im sie zwoływać jakieś śmieszne zebranie.
Ostateczna decyzja o odejściu tych dwóch osób była podważona tym, że pani Sobstyl wyszła oficjalnie z pracy, idąc do kosmetyczki. Laptopy zamknięte - zarząd pusty w 5 minut
Mje by tyż ch** strzelił. Klimek niewypłacalny, wszystko to wy***ać w kosmos łącznie z Sobstyl na czele
Zajmują się tym, czym nie mają, a to, co jest na serio ważne odchodzi na daleki plan.

Jo rozumia żeś to zrobiła w dobrej wierze dla dobra Ruchu ale pamiętej że te forum nie czytają tylko kibice Ruchu co by oddali ostatnie gacie za klub ale również dziennikarze oraz nasi wrogowie którzy najchętniej widzieli by Nos na dnie albo w ogóle by Nos nie widzieli a dla nich tako informacja jest bezcenno.
Pewne informacje zostawio się dla siebie choć człowieka bardzo korci aby podzielić się nią z innymi. Jo nie wiem co się dzieje w zarządzie od środka i nie wiem jakie były przesłanki odejścia Drabikowej oraz Dušana (pewnie ty tyż nie wierz) ale wyciąganie daleko idących wniosków uważom za nieodpowiedzialne działanie. W końcu jak Radolský odchodził to nie pedzioł złego słowa o Ruchu i tak to zostowmy. Najgorsze dla Nos kibiców jest to że nie momy żadnych oficjalnych komunikatów od Zarządu Ruchu które dementowałyby doniesienia prasowe na temat naszej kondycji finansowej ale dejmy im czas. I jeszcze jedno momy 9 plac w lidze więc nie róbmy dramatu bo takiego nie widza no chyba że ktoś widzioł Ruch w tym sezonie w glorii mistrza. Dramat to mają w Zabrzu i Katowicach ale czytając ich forumy to mają więcej wiary niż My. Głowy do góry. Kibice na trybuny dopingować swój klub. Zarząd do roboty tworzyć potynga Wielkiego Ruchu. Każdy mo tu swojo działka do zdziałanio (bo jak rozliczomy się jak w firmie to My kibice tyż mogymy sie klupnąć w pierś i pedzieć że frekfencjo na szpilach nie jest inponująco). Więc każdy niech robi swoje na czym się najlepiej zno (mom nadzieja) a nie siać defetyzmu.
Pyrsk.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żeby już zamknąć dzień szkamraniem to powiem że mnie wkurza na oficjalnej reklamowanie meczu pt. "kup bilet na Lecha". Na jakiego Lecha?? Jo ida na Ruch i nasi kibice też powinni iśc na Ruch, ewentualnie na mecz Ruchu z Lechem. Na Lecha to mogą chodzić w Pyrlandii, albo Danuta Wałęsa na swojego Bolka 

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a co do pana Kopla, to on z naszym Ruchem robi to samo co robi/zrobił z 'wizytówką' naszego miasta ulicą Wolności która tętniła życiem a obecnie 32 banki
i resztki życia... lub AKSem. Póki nie będzie kompetentych ludzi na odpowiednich stanowiskach zaczynając od władz klubu konczac na wladzach miasta to bedzie tak dalej.

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
za niedlugo bydzie "szukamy pilkarzy chetnych do gry za darmo z niebieskim sercem"
bardzo dobrze Klaudia godo mysla ze nie godo gupot wyssanych z palca ino prowda niech kozdy wiy jak jest niych nikt nikomu nie zawiyro gymby skuli tego ze godo prowda.
oni sie z nos normalnie robia jaja a my sie dowomy i to nie pierwszy roz.
bardzo dobrze Klaudia godo mysla ze nie godo gupot wyssanych z palca ino prowda niech kozdy wiy jak jest niych nikt nikomu nie zawiyro gymby skuli tego ze godo prowda.
oni sie z nos normalnie robia jaja a my sie dowomy i to nie pierwszy roz.