RUCH CHORZÓW-Lech Poznań 19.10.08r.
-
- Kontakt:
RUCH CHORZÓW-Lech Poznań 19.10.08r.
mysle ze pora otworzyc ten temat...w dziale kibice trwa wielka mobilizacja a mysle ze tutaj mozna by powymieniac sie pogladami na temat wyniku i tego jakie szanse mamy z Lechem...
wiec jako pierwszy typuje wynik malo optymistyczny czyli 0-1 dla kolejorza
wiec jako pierwszy typuje wynik malo optymistyczny czyli 0-1 dla kolejorza

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
Optymistycznie - Jeśli Sobczak wyjdzie w pierwszym składzie. może będzie te 1-2..czyli porażka..
Realistycznie.. 0-3.. czyli jeszcze wyższa porażka.
Ja pomimo tego,że jestem kibicem Ruchu to tutaj sie nie oszukuje i wiem że to przegramy.. wystarczy spojrzeć..
Lewandowski,Rengifo,Reiss,Murawski,Stilić . . . i to "tylko" tych najgroźniejszych wymieniłem.. do tego dochodzi niesamowita pomoc.. Bandrowski,Injac i właśnie Murawski..
w obronie Arboleda.. w bramce Kotorowski..
a my ? Sobczak (jeśli wyjdzie...) Zając ? jeśli będzie w jako takiej formie bo słabsze mecze też mu sie mogą zdarzyć..
więc bardzo czarno to widze.. realistycznie nie mamy szans.. a powodów do optymizmu zaś jest bardzo mało..
Dla mnie Lech idzie na mistrza w tym sezonie.. i po raz pierwszy od paru lat jestem gotowy wątpić czy Wisła da im rade..
edit.
chociaż... Kicaj i Szeryf mają coś do udowodnienia Kolejorzowi..
Realistycznie.. 0-3.. czyli jeszcze wyższa porażka.
Ja pomimo tego,że jestem kibicem Ruchu to tutaj sie nie oszukuje i wiem że to przegramy.. wystarczy spojrzeć..
Lewandowski,Rengifo,Reiss,Murawski,Stilić . . . i to "tylko" tych najgroźniejszych wymieniłem.. do tego dochodzi niesamowita pomoc.. Bandrowski,Injac i właśnie Murawski..
w obronie Arboleda.. w bramce Kotorowski..
a my ? Sobczak (jeśli wyjdzie...) Zając ? jeśli będzie w jako takiej formie bo słabsze mecze też mu sie mogą zdarzyć..
więc bardzo czarno to widze.. realistycznie nie mamy szans.. a powodów do optymizmu zaś jest bardzo mało..
Dla mnie Lech idzie na mistrza w tym sezonie.. i po raz pierwszy od paru lat jestem gotowy wątpić czy Wisła da im rade..
edit.
chociaż... Kicaj i Szeryf mają coś do udowodnienia Kolejorzowi..
Ostatnio zmieniony 8 paź 2008, o 16:12 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak sie nom ułoży mecz to myśla nawet o 3 punktach, natomiast prz stracie gola jako pierwsi patrząc jak bijemy głową w mur w ostatnich meczach nasze szanse spadną niemalże do zera. Siłą Lecha na pewno jest kolektyw, ale z Legią zagrali bardzo przeciętnie cho może to po wyczerpującym meczu uefa z Austrią
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- m-p
- Kontakt:
Piłka zna takie przypadaki ze słabszy ciulnie silniejszemu
Słabym punktem Lecha dla mnie jest ich bramkarz. Po za tym mają jak dla mnie najlepszego trenera w Polsce ktory jako jeden z nielicznych wie ze w pilke gra sie do przodu! Przy maksymalnej koncentracji , wsparciu kibicow, odpowiedniej motywacji moze sie udac. Lech myslami moze byc juz w meczach pucharowych i trzeba to bedzie wykorzystac. Czy Wisła, Lech, czy Piast lub Łks ,na boisko trzeba wyjsc i walczyc a nie sr** ze strachu juz w szatni.

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na pewno naszą szansą jest mecz Lecha w tygodniu, możemy liczyć na to, że w głowach będą mieli co innego. Z drugiej strony Franz chyba nie toleruje odpuszczania w żadnym fragmencie gry. Pamiętajmy też, że Lech ostatnio tracił najwięcej na tych niefaworyzowanych klubach.
prosiłbym moderatorów o to, żeby ten temat był piłkarski, ale nie typerem, bo taki dział też mamy. Potem 10 stron postów o meczu a połowa o treści 2:0, 1:3, 0:0.
prosiłbym moderatorów o to, żeby ten temat był piłkarski, ale nie typerem, bo taki dział też mamy. Potem 10 stron postów o meczu a połowa o treści 2:0, 1:3, 0:0.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
ile to razy Lech przyjeżdżał na Cichą w roli faworyta i wracał z niczym. Przy Cichej ostatni raz wygrali w 1989 roku 2:1 w pożegnalnym meczu Gucia Warzychy.Ostatnio wygrali z nami, ale to było na Śląskim.
Kilka razy właśnie na Lechu przerywaliśmy złe passy. Pamiętam taki mecz, chyba w 1991 roku gdy do przerwy było 3:0 dla nas (skończylo się 3:1).
Zając, Scherfchen, ewentualnie Sobczak. Ich nie trzeba motywować do tego meczu
Kilka razy właśnie na Lechu przerywaliśmy złe passy. Pamiętam taki mecz, chyba w 1991 roku gdy do przerwy było 3:0 dla nas (skończylo się 3:1).
Zając, Scherfchen, ewentualnie Sobczak. Ich nie trzeba motywować do tego meczu
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najwazniejsze jest to,zebysmy zagrali ambitnie i z wiara w zwyciestwo.Tej wiary w zwyciestwo nie widzialem,czy to w meczu z Bełchatowem,czy tez w meczu Jagą.
Umiejetnosci wiekszych od Lecha nie mamy,ba,to wlasnie Lechici maja od nas wyzsze umiejetnosci,a wiec jedyne czym mozemy sie przeciwstawic Lechowi to duza ambicja,wola walki no i oczywiscie DOBRA TAKTYKA!
gramy z obecnie najlepsza druzyna w Polsce,a wiec pilkarzy jakos szczegolnie mobilzowac nie trzeba,mysle ze kazdy z nich chce sie na tle takiego rywala dobrze zaprezentowac.
Umiejetnosci wiekszych od Lecha nie mamy,ba,to wlasnie Lechici maja od nas wyzsze umiejetnosci,a wiec jedyne czym mozemy sie przeciwstawic Lechowi to duza ambicja,wola walki no i oczywiscie DOBRA TAKTYKA!
gramy z obecnie najlepsza druzyna w Polsce,a wiec pilkarzy jakos szczegolnie mobilzowac nie trzeba,mysle ze kazdy z nich chce sie na tle takiego rywala dobrze zaprezentowac.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co wy wygadujecie jaka porażka? Ludzie ja wierze w zwycięstwo! dla mnie porażką będzie remis!!!!!
mój skład
---------- Pilarz ----------
Grzyb --- Grodzicki --- Baran --- Brzyski
Zając --- Pulkowski --- Scherfchen---Balaz
--------- Sobczak---Fabus-------------------
dlaczego Fabus : tutaj będzie nam potrzebny wysoki dobrze zbudowany napastnik który potrafi uderzyć dobrze z główki!
Wydaje mi sie że wejdzie w pierwszej 11 Ćwielong , ktory według mnie dobrze zagrał na Bełchatowie tylko nie mam pojęcia za kogo może za Balaza??
mój skład
---------- Pilarz ----------
Grzyb --- Grodzicki --- Baran --- Brzyski
Zając --- Pulkowski --- Scherfchen---Balaz
--------- Sobczak---Fabus-------------------
dlaczego Fabus : tutaj będzie nam potrzebny wysoki dobrze zbudowany napastnik który potrafi uderzyć dobrze z główki!
Wydaje mi sie że wejdzie w pierwszej 11 Ćwielong , ktory według mnie dobrze zagrał na Bełchatowie tylko nie mam pojęcia za kogo może za Balaza??

-
- Kontakt:
-