Arbitrem głównym spotkania GKS-u z Ruchem będzie Piotr Siedlecki z Warszawy.

Wiara wiarą, ale realne spojrzenie to co innego. Po meczu z Jaga trudno byc optymistycznie nastawionym, jak praktycznie nie stworzylismy zadnych klarownych sytuacji. A jak juz Cwielong byl som na som, to pogrol jak oferma. Trza dociagnac do przerwy i dac czas Pietrzakowi, zeby przygotowal zespol na wiosne.19Szuwi20 pisze:ludzie troche wiaRy!! na meczu spiewacie nasza wiara nie zachwiana... a tu na forum mowicie jakby juz było ustalone ze Ruch przegra!!ja obstawiam 1-3 do Ruchu i w to wierze!
No i co z tego że nie dostaja premii? Kiedys było jeszcze gorzej z kasa i grali.scaneRboy pisze:jesli to prawda, że pilkarze nie dostają premii, to ja sie przestaje dziwić, że tak gra wygląda.
Zapomnijmy o punktach w Bełchatowie.
już żech dzownil z 15 razy. caly czos wszyskie operatory zajeteLysy pisze:ja załatwiłem swego czasu włączenie kanału Orange Ekstraklasa w 10 minut. Może to zabrzmi niewiarygodnie ale po 10 minutach od zgłoszenia oglądałem już szpil w TV.KANAŁ 66 na Cyfrze. Dzwonisz i moszjajo pisze:wiem, tylko nie wiem czy zdaze to jeszcze na dzis zalatwicBzzyk pisze:10 zl jest doplaty do orange sport:]
A co do dzisiejszego meczu?Słabej wiary jest żech chop. Oj słabej ale po tym co statnio widziałem na Cichej. No ,nie chca pisać jaki wynik przewiduja bo polecicie po mnie z kur.....
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio i 46 gości