RUCH Chorzów : Jagiellonia Białystok 27.09.08 godz. 19:45!
- 19flasteR20
- Kontakt:
Jo widza taki skład na tyn szpil: Mioduszewski - Grzyb, Baran, Adamski, Brzyski -Nykiel, Zając, Pulkowski, Nowacki/Balaz, Ćwielong -, Fabusz/Sobczak
I licza na 3 pkt Pepe i Kicaj. 2:0 dla nos.
I licza na 3 pkt Pepe i Kicaj. 2:0 dla nos.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo uwazom tak jaga to zespol słaby i powinni my im wciepac przynajmij 2-0. niezaleznie łod tego kto jest kontuzjowany a kto mo wirusa momy zespol kolektyw rezerwowi wcale nie sa slabsi łod tych co grają w pierwszej 11 PS. na chwile obecną niema pewniaka co do pierwszej 11 no chyba ze KICAJ i PILARZ.
-
- Kontakt:
- dymitr13
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
- aruna19
- Kontakt:
- kRycha
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
shogi22 pisze:na co choruje Abdul??
Co nie zmienia faktu,że fest dziwna ta chorobaArtur Sobiech pisze:Złapałem chorobę zakaźną. Nie wiem jak długo będę musiał pauzować. To zależy od tego jak przebiegać będzie leczenie. Możliwe, że od czterech do sześciu tygodni. Żal mi, że stało się to w tak dobrym dla mnie momencie, ale cóż choroba nie wybiera. Mam jednak nadzieję, że trener Pietrzak o mnie nie zapomni i gdy wyzdrowieję znów nędę mógł pomóc drużynie - stwierdził popularny "Abdul".

-
- Kontakt:
-
Abdul zachorowoł na jakoś odmiana malarii,choroba sie wyklówo od 4-5tygodni zarazić sie można tylko drogą kropelkową może sie pomamloł z jakąś laską co była w Egipcie albo u jakiś czornych.Fakt runda mo z głowy,szkoda.Lukas89 pisze:shogi22 pisze:na co choruje Abdul??Co nie zmienia faktu,że fest dziwna ta chorobaArtur Sobiech pisze:Złapałem chorobę zakaźną. Nie wiem jak długo będę musiał pauzować. To zależy od tego jak przebiegać będzie leczenie. Możliwe, że od czterech do sześciu tygodni. Żal mi, że stało się to w tak dobrym dla mnie momencie, ale cóż choroba nie wybiera. Mam jednak nadzieję, że trener Pietrzak o mnie nie zapomni i gdy wyzdrowieję znów nędę mógł pomóc drużynie - stwierdził popularny "Abdul".
z obozu Jagii
Dziś o godz. 19:45 Ruch zagra u siebie z Jagiellonią. W drużynie Białegostoku są bardzo bojowe nastroje przed tym spotkaniem. - Po wcześniejszych naszych występach spadły morale w zespole i jeden punkt w Chorzowie ich nie odbuduje. Z Ruchem musimy wygrać. Ja sam chcę strzelić dwa gole - mówi Robert Szczot, który w dotychczasowych meczach Jagiellonii grał to na lewej, to na prawej stronie pomocy, a w sobotę zapewne wystąpi w ataku.
- Jeżeli trener wystawi mnie w ataku, to tam zagram. W ŁKS-ie Łódź grałem już na tej pozycji, a więc nie będzie to dla mnie żadna nowość - dodaje Szczot. - Do Chorzowa jedziemy po trzy punkty. Co prawda na początku mieliśmy dość ciężkie mecze z silnymi rywalami, ale to wcale nas nie usprawiedliwia, że początek sezonu mieliśmy taki, a nie inny. Ruch gra nieźle w piłkę, ale nie możemy się bać tego przeciwnika, tak jak nikogo w lidze. Ja sam mam też coś do udowodnienia. W meczu z Wisłą zagrałem po przerwie spowodowanej kontuzją i nie spisałem się dobrze. Dlatego też chcę teraz pokazać, że mogę być ważnym punktem zespołu. Chcę rozegrać dobre spotkanie i zdobyć nie jednego, a dwa gole.
źródło: Gazeta Wyborcza Białystok
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: