A może Plast-Box ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

A może Plast-Box ?

#1 Post autor: Mikoruch » 24 sty 2004, o 09:38

Moze kogoś z naszego klubu to zainteresuje. Potencjalny sponsor ?
Chyba by Gerardowi Cieślikowi nie odmówił ... ?
Przyszłych akcjonariuszy może przecież przekonać ...

Przeczytałem to na www.eprofit.pl

W lutym o słupskiej spółce Plast--Box będzie naprawdę głośno. Jej akcje zadebiutują na warszawskiej giełdzie. Szef i właściciel firmy Waldemar Pawlak żyje tym od kilku miesięcy. - To finał kilkunastu lat pracy. Nie osiągnąłbym tego bez wytrwałości, której nauczył mnie Gerard Cieślik - mówi.
Słynny reprezentacyjny piłkarz był trenerem Pawlaka, zawodnika Czarnych Słupsk.

Dziś jest prezesem spółki o przychodach ponad 42 mln zł rocznie. Produkuje plastikowe opakowania, głównie wiadra na farby i inne wyroby chemii budowlanej. Odbiorcami opakowań są najwięksi producenci: Nobiles Włocławek, Polifarb Cieszyn-Wrocław. I właśnie wiadrom Plast-Box zawdzięcza swój szybki rozwój i perspektywę giełdowego debiutu.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Konrad » 24 sty 2004, o 12:23

Podobnego typu przedsiębiorstw w Polsce jest bardzo dużo, kwestia jest tylko aby nasi "spec-menedżerewie" (czyt: prezes) potrafili do tych ludzi dotrzeć. Może ktoś ma kontakt z Mario - może on jako członek zarządu "uderzyłby" do wymienionego przez Mikoruch biznesmena...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#3 Post autor: radzion » 24 sty 2004, o 12:54

mom takie pytanie:
czy tyn facet , ten waldemar pawlak :shock: :D ( zbieznosc nazwisk) mo tyz cos wspolnego z tym zespolem Ciesliki Slupsk?

DjMaciar
Kontakt:

#4 Post autor: DjMaciar » 24 sty 2004, o 23:26

Sranie w banie a i tak ci co pierdolom ze
sa z Ruchem ci wielcy niby:-( jeszczenic nie zribili doteg klubu szkoda kurwaze jo nie jest tym wlascicielem
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Gość

#5 Post autor: Gość » 25 sty 2004, o 02:58

DjMaciar pisze:Sranie w banie a i tak ci co pierdolom ze
sa z Ruchem ci wielcy niby:-( jeszczenic nie zribili doteg klubu szkoda kurwaze jo nie jest tym wlascicielem
nie masz czego żałować... masz gotowkę i pomysł zapraszamy na stadion! wyciągnij nas z bagna! Udowodnij że potrafisz i chcesz a nie że piszesz ciulstwa!

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Mikoruch » 25 sty 2004, o 14:22

Mariusz z Panem Gerardem powinni zaprosić go do Chorzowa na spotkanie.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: Slawko » 25 sty 2004, o 15:51

Ile razy ja juz slyszalem, ze jakas firma szuka klubu z tradycjami, albo ze jest zainteresowana inwestycja w Ruch...i co??? i nic!!!. Nie uwierze poki nie zobacze.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

obeRschlesien

#8 Post autor: obeRschlesien » 25 sty 2004, o 21:31

no taki sponosor by sie zdoł ,widza ze piotrek mosór trenuje z ruchem moze go anówia i bydzie wzomcnienie wkoncu doswaidczony je ino niech sie zgodzi i bydzie git !!!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#9 Post autor: Scypion » 26 sty 2004, o 08:56

na temat mosóra możesz przeczytacw temacie rewolucja kadrowa a sponsor jakkolwiek potrzebny watpie zeby wszedl do klubu w ktorym nikt tak na prawde nie wie o co chodzi

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: gerhat » 26 sty 2004, o 12:48

A w jakich latach Cieslik trenował Czarnych? Chetnie się dowiem, bo nie zwróciłem na to uwagi

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#11 Post autor: vahanara » 6 lut 2004, o 18:14

Pod rozwagę wielu zamożnym sympatykom Ruchu. Można nie lubieć działaczy ale jeśli chce sie pomóc klubowi który się kocha to można np tak :
"Firma Butrans - Hurtownia Materiałów Budowlanych i Producent Betonu stała się sponsorem kolejnego zawodnika Lecha - poinformowała oficjalna strona klubu.

Przedstawiciele firmy zapytani dlaczego wybrali akurat Zbigniewa Zakrzewskiego odpowiedzieli:

- Od lat sześćdziesiątych regularnie uczęszczamy na mecze Lecha. Pamiętamy grę ojca "Zakiego". Sentyment jakim darzyliśmy seniora postanowiliśmy choć w części przelać na syna. Wiemy, że sytuacja w klubie nie jest najlepsza. Bardzo chcieliśmy pomóc. Pierwszą myślą, jaka nam przyszła do głowy to przede wszystkim minimalne odciążenie finansowe klubu - mówił Łukasz Burzyński.

- Dla mnie to taki sponsor jaki jest Butrans jest bardzo na rękę - śmieje się Zbigniew Zakrzewski. - Zamierzam wybudować własny dom i na pewno na wykorzystaniu mojego wizerunku nasza znajomość się nie skończy - dodał. Prezes Andrzej Burzyński był niezmiernie ucieszony tym faktem: - Przez takie zrządzenie losu znajduje się najlepszych klientów. Mam nadzieję, że inne firmy postąpią podobnie do nas. To nie jest tylko forma promocji, ponieważ robimy coś dla siebie, dla zawodników i dla kibiców Lecha. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Co do postawy Zbigniewa na boisku, to myślę, że nie będę na niego barkach kład jeszcze większej presji - zażartował. - On wie jak się gra w piłkę i potrafi pokazać to na boisku. Nie obawiam się o spadek jego formy - zakończył.

Zbigniew Zakrzewski jest trzecim piłkarzem poznańskiego Lecha, który związał się indywidualną umową z firmą będącą Partnerem Lech Business Club. Prócz niego podobne kontrakty o wykorzystaniu wizerunku piłkarza podpisali Damian Nawrocik z SSH Tęcza i Mariusz Mowlik z Drogbetem."

Może jest firma która będzie chciała wykorzystac wizerunek np. Pana Masternaka :)

Mik20
Kontakt:

#12 Post autor: Mik20 » 6 lut 2004, o 23:20

Pracuje w jedej z Chorzowskich firm moim prezesem jest byly pilkarz wisły Krakow ostatnia rozmawialem z nim na temat czy mogl by wylozyc kase na Ruch jego odpowiedz byla prosta i jasna: ,,Choc kibicuje i chodze na mecze Ruchu to jezeli taki czlowiek jak R... jest przysterach tego klubu to nigdy nie wyzuce kasy w bloto'' zna go osobiscie.
Wjec nie dziwie sie ze nie mamy potencjalnych sponsorow jezeli karzdy mysli tak samo a wjem ze nie jeden facet z kasa mogl by wylozyc na nasz Ruch gdby ktos inny tu dowodzil ale mamy jak mamy i przyspawany zostanie tu chyba do smierci :( Nie mam pojecia czy mozemy to jakos zmienic ale trzeba probowac :roll:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#13 Post autor: vahanara » 8 lut 2004, o 18:46

No dobra, ale co ma wspólnego wzięcie na własne barki utrzymania piłkarza z Rogalą i wyrzucaniem pieniędzy w błoto?
Jeśli mnie na to stać i kibicuje Ruchowi to "wykupuję" sobie grajka. Piłkarz jest zadowolony więc gra lepiej, jeśli piłkarz gra lepiej to i drużynie wychodzi to na dobre, jak drużyna gra dobrze to i ja mam satysfakcje... A działacze nie mają nic...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#14 Post autor: Scypion » 9 lut 2004, o 08:35

To nie jest takie , proste wykupujesz sobie grajka to chcesz sobie po managerowac takowym ( popularnosc gry Championship manager jest spora :) ) potem jakis biznesmenik bedzie chcial chlopa posylac na testy do 3 ligi niemieckiej itp. zysk z ewentualnego transferu Zakrzewskiego jr. oczywiscie nie trafi do Lecha. Nam potrzebna jest gruntowna reforma finansow ( wywywalenie komuchow z zarzadu ) .

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#15 Post autor: vahanara » 9 lut 2004, o 10:41

Wykupujesz prawo do wizerunku danego piłkarza i powierzchnie reklamową na jego stroju a nie jego kartę zawodniczą. Mylisz pojęcia...

ODPOWIEDZ