"To tylko potwierdza Naszą siłę a ich słabość. Tyle w temacie. Wiedzą że nawet ten układ nie daje im dominacji na Górnym Śląsku bo jest jeszcze Ruch."Bytom20 pisze:To tylko potwierdza Naszą siłę a ich słabość. Tyle w temacie. Wiedzą że nawet ten układ nie daje im dominacji na Górnym Śląsku bo jest jeszcze Ruch.chorzowskaR pisze:CZADOBLOG
cytat"Przez chwilę miałem nawet wrażenie, że dla szalikowców lżenie Ruchu stało się ważniejsze niż sam mecz. Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo zamiast cieszyć się niezwykłym wydarzeniem jakiego nie było na Śląsku od trzech lat (ostatni raz obie drużyny spotkały się w oficjalnym meczu na zakończenie sezonu 2004/05) kibice marnują energię na wyzwiska drużyny, która nie powinna ich tego dnia obchodzić. Przecież Ruch nie miał z tym spotkaniem kompletnie nic wspólnego. Czyżby to były jakieś dziecinne kompleksy?![]()
![]()
nie mom pytań to po spotkaniu GKS - Górnik skomentował Pawł Czado
rezta http://blogfrog.pl/index.php/go/Njk5Mjc ... otnie/2557
Wracając do tematu musimy to wygrać. Ktoś już tu stwierdził co innego puchar ekstraklasy co innego puchar Polski. Ten pierwszy powiedzmy sobie szczerze można odpuścić ale puchar Polski ma dla mnie znacznie większą rangę.
No i o to chodzi, tylko żeby to jeszcze wszyscy zrozumieli i do nich to dotarło.