Po meczu z Jagiellonią i po tym co będę przeżywać na "10" wystosuje pismo do Zarządu żeby mi zwrócił pieniądze za stracone nerwy.
Czy My musimy oglądać takie dno. Nie chodzi że przegrali, nawet nie chodzi o mecz z Polonią ale wcześniejsze mecze mimo wygranych były dnem jeśli chodzi o samą jakość gry a gdzie Lech Wisła Legia czy nawet Bełchatów ?
Ja mu dam nawet cały sezon ino z taką grą jaką prezentujemy w tym sezonie będzie ciężko. 19_kRzysiek_20 zdaje się że kiedyś zarzucałeś Radolskiemu że nie stawia na Nowackiego czy dalej uważasz że Radolsky się mylił.19_kRzysiek_20 pisze:ku*** ojebało was wszystkich?! Dajcie Pietrzakowi czas przynajmniej miesiąc .
Co wyście może myślali że my bedziemy walczyli o MAJSRA?! my mamy sie spokojnie utrzymać w lidze.
pi***ole TAKIE FUZYJNE KLUBY JAK DYSKOPOLO!! ku*** WSZEDLI DO LIGI PRZEZ UKŁADY!! PANOWIE ALE MY NA TO MAMY WYJEBANE CO NIE
Powiem Wam tyle Radolsky widział Nasza grę i wiedział kim dysponujemy i to cud że mamy 10 punktów a bardziej ofensywna gra na wyjeździe kończy się 3 z tyłu.
Choć nie bronie Radolskiego uważam że trener ma tu mało do powiedzenia bo to zawodnicy grają na boisku. Na razie takowych nie mam na odpowiednim poziomie dlatego módlmy się o spokojne utrzymanie, sponsora, dobry start na giełdzie i wzmocnienia.