RUCH Chorzów : Polonia Warszawa 20.09.08 godz. 19:45 !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#166 Post autor: Bytom20 » 20 wrz 2008, o 22:05

Niestety taka prawda mamy słabych zawodników ino że na ławie mamy jeszcze słabszych. My prezentujemy grę 3 ligową, ja jestem pełen podziwu że taką wysoką frekwencje mamy i tylu ludzi przychodzi tylko dla tego klubu bo na pewno nie po to by oglądać taką grę.
Po meczu z Jagiellonią i po tym co będę przeżywać na "10" wystosuje pismo do Zarządu żeby mi zwrócił pieniądze za stracone nerwy.

Czy My musimy oglądać takie dno. Nie chodzi że przegrali, nawet nie chodzi o mecz z Polonią ale wcześniejsze mecze mimo wygranych były dnem jeśli chodzi o samą jakość gry a gdzie Lech Wisła Legia czy nawet Bełchatów ?
19_kRzysiek_20 pisze:ku*** ojebało was wszystkich?! Dajcie Pietrzakowi czas przynajmniej miesiąc .

Co wyście może myślali że my bedziemy walczyli o MAJSRA?! my mamy sie spokojnie utrzymać w lidze.

pi***ole TAKIE FUZYJNE KLUBY JAK DYSKOPOLO!! ku*** WSZEDLI DO LIGI PRZEZ UKŁADY!! PANOWIE ALE MY NA TO MAMY WYJEBANE CO NIE ;)
Ja mu dam nawet cały sezon ino z taką grą jaką prezentujemy w tym sezonie będzie ciężko. 19_kRzysiek_20 zdaje się że kiedyś zarzucałeś Radolskiemu że nie stawia na Nowackiego czy dalej uważasz że Radolsky się mylił.
Powiem Wam tyle Radolsky widział Nasza grę i wiedział kim dysponujemy i to cud że mamy 10 punktów a bardziej ofensywna gra na wyjeździe kończy się 3 z tyłu.
Choć nie bronie Radolskiego uważam że trener ma tu mało do powiedzenia bo to zawodnicy grają na boisku. Na razie takowych nie mam na odpowiednim poziomie dlatego módlmy się o spokojne utrzymanie, sponsora, dobry start na giełdzie i wzmocnienia.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2008, o 22:16 przez Bytom20, łącznie zmieniany 2 razy.

Tiag
Kontakt:

#167 Post autor: Tiag » 20 wrz 2008, o 22:06

To już się w głowie nie mieści... Nie można przegrywac 0-3 meczu z tak średnio dysponowaną
Polonią. Nie mamy na tyle ofensywnej siły, żeby nadrabiac głupie błędy obrony. Pierwsza bramka- strzał z dystansu, (my nie mieliśmy chyba, żadnego strzału z dystansu, co pokazuje ile dzieli naszych defensorów od tych z Warszawy). Drugiej bramki nie skomentuję, bo takie bramki zdobywa się w A klasie, ew w okręgówce, gdzie w polu karnym największe znaczenie ma szybkośc i technika napastników. Tutaj tracimy bramke po rozegraniu z autu... Nie trzeba było wiele dzisiaj zrobic, żeby wywalczyc ten punkt. Od 8 meczów bez wyjazdowego zwycięstwa, nie wygląda to dobrze(nie pisząc tu, że to druga tak wysoka ptorążka w tym sezonie) . Za 2 tygodnie mamy GKS i z taką jakością gry ofensywnej Ruchu jaką do tej pory prezentujemy na wyjazdach+ takiej grze naszych obronców można spodziewac się porażki, bo Bełchatów w formie czy bez dalej ma skład na papierze lepszy, a to wystarczy do wypunktowania nas. Już nawet nie mam ochoty się śmiac z wyjazdowego fatum Cracovii, chociaż do nich to nawet nam chyba daleko.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#168 Post autor: Lutz » 20 wrz 2008, o 22:09

19kibic20 pisze:cwielog raaaaaaaaaauss.nowacki raaaaaaaaaasss grzyb dosc.
:hyhy: a fto za nich ?? Mosz lepszych ?? Tak sie pytom z ciekawości.

Dżem
Kontakt:

#169 Post autor: Dżem » 20 wrz 2008, o 22:12

Te a wyście myśleli że Polonia to je Cracovia czy jak ? Jeszcze my co jak co ale byli osłabienie :)

Dejcie chopcom czas i tak momy dobry start.

RudaSlaska7
Kontakt:

#170 Post autor: RudaSlaska7 » 20 wrz 2008, o 22:12

za pepe do ataku pewnie adamski :D

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: Raul22 » 20 wrz 2008, o 22:15

Bytom20 pisze:Niestety taka prawda mamy słabych zawodników ino że na ławie mamy jeszcze słabszych. My prezentujemy grę 3 ligową, ja jestem pełen podziwu że taką wysoką frekwencje mamy i tylu ludzi przychodzi tylko dla tego klubu bo na pewno nie po to by oglądać taką grę.
Po meczu z Jagiellonią i po tym co będę przeżywać na "10" wystosuje pismo do Zarządu żeby mi zwrócił pieniądze za stracone nerwy.

Czy My musimy oglądać takie dno. Nie chodzi że przegrali, nawet nie chodzi o mecz z Polonią ale wcześniejsze mecze mimo wygranych były dnem jeśli chodzi o samą jakość gry a gdzie Lech Wisła Legia czy nawet Bełchatów ?

z tym ze tylu ludzi przychodzi to rozumie ze jakies jaja sobie robisz bo nie chcesz chyba powiedziec ze 6 tys to taka duza frekwencja, niektore klubu sa nizej w tabeli graja gorzej a ludzi chodzi duzo wiecej.
Co do samego meczu porazki sie spodziewalem, bo realnie patrzac na sklad i mozliwosci obu druzyn to bylo do przewidzenia, rozczarowala mnie natomiast 2 polowa praktycznie bez walki oddana. Mysle ze z Belchatowem mecz do wygrania gralismy dzis slabo ale jak ogladalem ich mecz z Lechia tez slabiutcy. Jestesmy sredniakiem tej slabej ligi i tak ten sezon raczej bedzie wygladac w kratke.

TaR
Kontakt:

#172 Post autor: TaR » 20 wrz 2008, o 22:15

Nie ma sie co oszukiwać, górna połówka tabeli to za wysokie do nos progi. Nie ma kto strzelać bramek, nie ma rozgrywającego, w środku obrony mamy zaliczającego asysty przy bramkach przeciwnika Barana i Grodzickiego wpatrującego się jak przeciwnicy wbiegają w nasze pole karne. Czarno to widze.

Na + jedynie Brzyski
Idziemy wspólnie wybraną drogą stawiając czoła najgorszym wrogom..

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#173 Post autor: Bytom20 » 20 wrz 2008, o 22:20

Raul22 pisze:
Bytom20 pisze:Niestety taka prawda mamy słabych zawodników ino że na ławie mamy jeszcze słabszych. My prezentujemy grę 3 ligową, ja jestem pełen podziwu że taką wysoką frekwencje mamy i tylu ludzi przychodzi tylko dla tego klubu bo na pewno nie po to by oglądać taką grę.

z tym ze tylu ludzi przychodzi to rozumie ze jakies jaja sobie robisz bo nie chcesz chyba powiedziec ze 6 tys to taka duza frekwencja, niektore klubu sa nizej w tabeli graja gorzej a ludzi chodzi duzo wiecej.
Co do samego meczu porazki sie spodziewalem, bo realnie patrzac na sklad i mozliwosci obu druzyn to bylo do przewidzenia, rozczarowala mnie natomiast 2 polowa praktycznie bez walki oddana. Mysle ze z Belchatowem mecz do wygrania gralismy dzis slabo ale jak ogladalem ich mecz z Lechia tez slabiutcy. Jestesmy sredniakiem tej slabej ligi i tak ten sezon raczej bedzie wygladac w kratke.
Dla tych drużyn co jeszcze gorzej grają i tylu ludzi przychodzi też mam szacunek bo żeby oglądać kolejny raz piłkę na marnym poziomie i zastanawiać się nad tym czy przyjmie piłkę po ziemi czy też nie przyjmie i będzie kwas, czy wymienią celnie dwa podania czy będzie kwas trzeba mieć mocne nerwy. Dlatego szacunek do Was Panowie że to oglądamy razem na Cichej i nie tylko.

thefirm
Kontakt:

#174 Post autor: thefirm » 20 wrz 2008, o 22:24

Bytom20 napisał/a:
Niestety taka prawda mamy słabych zawodników ino że na ławie mamy jeszcze słabszych. My prezentujemy grę 3 ligową, ja jestem pełen podziwu że taką wysoką frekwencje mamy i tylu ludzi przychodzi tylko dla tego klubu bo na pewno nie po to by oglądać taką grę.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Co ty ku*** po***any idz na Madrid to mosz fajny spiel i 3 punkty

Gała1920
Kontakt:

#175 Post autor: Gała1920 » 20 wrz 2008, o 22:27

polonia idzie po majstra :wstyd: :wstyd: :wstyd: :zdegustowany: :/ :przestraszony: :zdziwko:
[b]Moja Jedyna Miłość to NIeeebiescy ....[/b]

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#176 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 20 wrz 2008, o 22:27

Dobra opisze sobie moje odczucia po tym meczu a wiec tak :
Pepe no sorki jeśli Ruch ma iśc do przodu to wybacz ale msimy sie pożegnać.
Kicaj sorki ku*** ale od Ciebie wymaga sie dużo! dużo więcej!

Teraz Niebiescy nie moga sie załamywac tą porażką tylko podnieśc głowe i skupić sie na..... Warcie Poznań! Bo ne możemy tego rywala zlekceważyć i wogole ku*** gramy na wyjeździe a my do ch*** nie potrafimy wygrać na wyjeździe!! :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#177 Post autor: Lutz » 20 wrz 2008, o 22:27

19kibic20 pisze:za cwieloga napewno jest sobczak niywiym czymu dzisioj niy grol bo to jest jedyny zawodnik co poli sie do gry i jeszcze roz godom cwielog raaaaaas .
Tja......... Sobczak ponoć mo kontuzja - a choby groł to fto by mu tyn ball podoł co go do tora wcis ? Tak jak ftoś sam już napisoł - sezon bydzie w kratka - zufalym wygrane z ciyniarzami u siebie , banie na wyjazdach i jak pon Bócek do to sie utrzimiemy. Ale kiedyś i te zufale nos opuszczom i jak niy wydomy pora milionów na kopaczy z prawdziwego zdarzynia i z nazwiskami to pewnego piyknego jesiynnego ranka obudzymy sie z rynkom w nachtopie i jedna klasa niży. Kasa, kasa i jeszcze roz kasa wtedy bydymy godać o czwortym miejscu w tabeli ( :) teroz tyż mogymy, ale dosłownie ino godać )

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#178 Post autor: ObeRschlesien » 20 wrz 2008, o 22:28

A mi sie wydaje ze wynik nei pokazuje tego co bylo na boisku przegrali my 3-0 i ino toym sie godo ale nei grali az tak tragicznie , 1 polowka neibylo zle 2 hmm te bledy jakos nei mom zaufania do Jakubowskiego i Grodzickiego i wydaje sie ze obrona muszymy wzmocnic nie atak nie pomoc ino obrona takie moje zdanie , JP100% szkoda mi tych ludzi kibiców co jechali wspomagac fusbalerów na ten szpil i nie wlezli .Mom taki pomysł ze fajnie by bylo jak by prezesi Klimek i Smarganowicz czy jak on tam sie nazywo za DARMO wpuscili na mecz z Jaga tych co jechali dzis do Warszawy nalezy im sie 50 dych udali i ch*** widzieli a chcieli przeca POMOZ NASZYM FUSBALEROM !!! zapewne pora osob by sie podtym podpisało....

Jeszcze roz dupne JP 100%
Obrazek

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#179 Post autor: Bytom20 » 20 wrz 2008, o 22:29

thefirm pisze:Bytom20 napisał/a:

---------------------------------------------------------------------------------------------

Co ty ku*** po***any idz na Madrid to mosz fajny spiel i 3 punkty
Uspokój hemoroidy wystarczy że chodzę też patrzeć na A - klasę i na Ruch więc mam porównanie. Gramy słabo ale to żadna nowość, obyśmy się nie obudzili z ręką w nocniku.
Tobie też radze się przejść na A - klasę tam obejrzeć szpil, potem może przejrzysz na oczy.
Szacunek do tych co pojechali i chodzą na te mecze bo czasami to trzeba mieć stalowe nerwy jak się patrzy na te szpile.
Ciebie może jakoś gry i wyniki nie interesują, mnie bardzo bo nie chce się znowu obudzić w drugiej lidze i grać z Heko Czermno o utrzymanie ale z kim ja o tym romzawiam.
Do zobaczenia w piątek na Cichej.
Ty mi na pewno gadać gdzie mam łazić nie będziesz.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2008, o 22:42 przez Bytom20, łącznie zmieniany 3 razy.

Tomii
Kontakt:

#180 Post autor: Tomii » 20 wrz 2008, o 22:35

1 połowa fajnie grali. nie całkiem fajnie... ale fajnie. a drugo to :wstyd: :wstyd: :wstyd: Goncerz na boisku ?;o

A Sadlok dalij sie marnuje na ławce... :szok:

ODPOWIEDZ