Turniej w Radlinie.
-
Turniej w Radlinie.
Mam pytanko?czy wiecie cos na temat tego turnieju?Jakie ekipy beda?itp Pozdrawiam dzieki.
- radzion
- Kontakt:
turniej w radlinie ponoc ma byc 28 lutego!
maja byc miedzy innymi ekipy widzewa, lecha i zaglebia
to jest info z 2 reki, wiec oczywiscie mzoe sie cos nie zgadzaC!
jest rowneiz duze prawdopodobiensto ze bedzie tez turniej FC na hali ruchu przed turniejem w radlinie!i wtedy pewnie wszystko jzu bedzie wiadomo!narazie nic wiecej odnosnie obu turnejow nie moge powiedziec!
jest rowneiz duze prawdopodobiensto ze bedzie tez turniej FC na hali ruchu przed turniejem w radlinie!i wtedy pewnie wszystko jzu bedzie wiadomo!narazie nic wiecej odnosnie obu turnejow nie moge powiedziec!
-
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiadomo jush może kiedy będzie ten turniej FC na hali Ruchu,bo chłopcy z Żor chcą grać,tylko nie wiedzą co i jak?????radzion pisze:turniej w radlinie ponoc ma byc 28 lutego!
PozdRo.
-
- Kontakt:
vlepy
Cześć słyszałem że podobno ty zajmujesz sie rozprowazanie vlepek w naszym rejonie. Mam pytanie czy byłaby mozliwość zakupienia dla chłopakow z CzeRwionki. I czy ewentualnie ktos jakoś by mógł nam je ewentualnie dostarczyc bo u nas z załatwienie samochodu raczej by były problemy?? Napisz mi tez jak bys mógł ile jeszcze Ci tego zostało?? PozdRo
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: vlepy
Myśle ze niebyło by problemu,napisz na gg lub na privie ile potrzebujesz????Mam jeszcze ich troszke.egon pisze:Cześć słyszałem że podobno ty zajmujesz sie rozprowazanie vlepek w naszym rejonie. Mam pytanie czy byłaby mozliwość zakupienia dla chłopakow z CzeRwionki. I czy ewentualnie ktos jakoś by mógł nam je ewentualnie dostarczyc bo u nas z załatwienie samochodu raczej by były problemy?? Napisz mi tez jak bys mógł ile jeszcze Ci tego zostało?? PozdRo
PozdRo.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ELIMINACJI FC NIESTETY NIE BĘDZIE.DRUŻYNY BĘDĄ LĄCZONE TZN.1 EKIPA P.F. PIEKARY-SIEMCE-MYSZKÓW,2EKIPA P.F. Chorzów-ŚWIONY-KATOWICE,3EKIPA MIKOLÓW-LAZISKA-PSZCZYNA+CZERWIONKA,4EKIPA CHULIGANERIA RADLIN(MOŻE DOGADAJĄ SIĘ Z ŻORAMI I ZAGRAJĄ RAZEM ?) DO TEGO DOCHODZI 8 DRUŻYN GOŚCI I MAMY KOMPLET.
P..S. CZEKAMY JESZCZE NA POTWIERDZENIA OD GOŚCI I JESLI KTOŚ ZREZYGNUJE TO MOŻE SIĘ COŚ JESZCZE ULEPI.
SPOTKANIE ORGANIZACYJNE ODBĘDZIE SIĘ W TĄ NIEDZIELĘ NA TRYBUNIE GLÓWNEJ O 17 00
P..S. CZEKAMY JESZCZE NA POTWIERDZENIA OD GOŚCI I JESLI KTOŚ ZREZYGNUJE TO MOŻE SIĘ COŚ JESZCZE ULEPI.
SPOTKANIE ORGANIZACYJNE ODBĘDZIE SIĘ W TĄ NIEDZIELĘ NA TRYBUNIE GLÓWNEJ O 17 00