Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ENDZA
Kontakt:

#436 Post autor: ENDZA » 14 wrz 2008, o 08:44

W poniedziałek zarząd ma wydać oświadczenie odnośnie nowego trenera i mam nadzieje ze nie bedzie to Pietrzak.Nie z racji tego , ze cos do Niego mam, wrecz przeciwnie, ale równie ważna jak pierwsza druzyna jest nasza młodzież.A Pietrzak robi tu super robote.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#437 Post autor: radzion » 14 wrz 2008, o 09:15

ENDZA pisze:W poniedziałek zarząd ma wydać oświadczenie odnośnie nowego trenera i mam nadzieje ze nie bedzie to Pietrzak.Nie z racji tego , ze cos do Niego mam, wrecz przeciwnie, ale równie ważna jak pierwsza druzyna jest nasza młodzież.A Pietrzak robi tu super robote.
i to w tej chwili moze byc jedyny argument na niec

ale z drugiej strony trzeba spojrzec na to kto jest dostepny na rynku trenerskim i nie ma zadnego wolnego dobrego i ktorego by chcieli w chorzowie

f@n
Kontakt:

#438 Post autor: f@n » 14 wrz 2008, o 11:18

W.Fornalik z bratem ;)
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#439 Post autor: wolfik » 14 wrz 2008, o 11:58

Mariusz Klimek pisze:Orest Lenczyk? Nigdy nie będzie za mojej kadencji trenerem, za to co opowiadał na temat Ruchu. Ryszard Wieczorek? Ktoś kto pracował miesiąc wcześniej w Górniku Zabrze, nie może nagle być trenerem w Chorzowie. To się wyklucza
Widać, ze naszym klubem rzadzi kibic :)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

josceline
Kontakt:

#440 Post autor: josceline » 14 wrz 2008, o 11:59

Po dymisji Słowaka, drużynę przejął Bogusław Pietrzak. Prasa od razu ściągała do Chorzowa trenerów bez pracy. – Orest Lenczyk? Nigdy nie będzie za mojej kadencji trenerem, za to co opowiadał na temat Ruchu. Ryszard Wieczorek? Ktoś kto pracował miesiąc wcześniej w Górniku Zabrze, nie może nagle być trenerem w Chorzowie. To się wyklucza – uśmiecha się Klimek, który między wierszami potwierdza informacje, że funkcję pierwszego trenera najpewniej będzie na dłużej sprawował Bogusław Pietrzak,

Mie sie zdo, ba jo je pewny ze to je Jedyny tam na wiyrchu kiery nas rozumi i mo niebieski serce ....ale tak fest niebieski ze wszystko co je na okolo je yno blekitne ;)

dobrze ze tyn chlop mo wladza absolutno bo inaczyj pieron wiy cvo by bylo, chwala ci Klimek :padam:

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#441 Post autor: Blaszany » 14 wrz 2008, o 12:18

wolfik pisze:
Mariusz Klimek pisze:Orest Lenczyk? Nigdy nie będzie za mojej kadencji trenerem, za to co opowiadał na temat Ruchu. Ryszard Wieczorek? Ktoś kto pracował miesiąc wcześniej w Górniku Zabrze, nie może nagle być trenerem w Chorzowie. To się wyklucza
Widać, ze naszym klubem rzadzi kibic :)
za to właśnie nojbarzyj cenia Klimka - łon podłazi do pewnych (honorowych) spraw tak jak powiniyn!

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#442 Post autor: swce » 14 wrz 2008, o 13:44

piotrhalak pisze:Pietrzak przez Piast nie jest wspominany dobrze... nie raz już słyszałem od Piastoli iż handlował meczykami, ile w tym prawdy to jedynie wie prokuratura we Wrocławiu, aczkolwiek nabieram dużego dystansu do "tymczasowego" trenra
Niewiem czy ktos by sie teraz odwazyl kupowac mecze. Pietrzak pewnie zostanie do konca rundy. Jak skonczymy ja na 6 czy 5 placu pewnie i na wiosne zostanie.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

adamo_R

#443 Post autor: adamo_R » 14 wrz 2008, o 23:35

Bogusław Pietrzak zostaje do końca sezonu
http://www.sport.pl/sport/1,78978,56939 ... ezonu.html

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#444 Post autor: BAFista » 14 wrz 2008, o 23:45

Działacze rozpoczęli poszukiwania nowego szkoleniowca. Wytypowali dwóch kandydatów - obaj są jednak związani kontraktami z klubami, w których aktualnie pracują. Ich umowy kończą się dopiero w czerwcu przyszłego roku...- Calkiem mozliwe że chodziło im o brosza z podbeskidzia

Awatar użytkownika
mikobart
Kontakt:

#445 Post autor: mikobart » 15 wrz 2008, o 07:13

Znani trenerzy do wzięcia: Stefan Białas - od czerwca 2008 (ostatnio Jagiellonia), Dariusz Dziekanowski - od lipca (sztab kadry), Bogusław Kaczmarek - od lipca (epizod w Arce), Orest Lenczyk - od marca (GKS Bełchatów), Adam Nawałka - od lipca (sztab kadry), Artur Płatek - od kwietnia (Jagiellonia), Wojciech Stawowy - od kwietnia (Arka), Ryszard Wieczorek - od września (Górnik Z.), Romuald Szukiełowicz - od grudnia 2007 (Zagłębie S.). Przymusowe bezrobocie: Dariusz Kubicki - od lipca 2008 (Lechia), Dariusz Wdowczyk - od marca (Polonia W.).

Jak widać wybór nie specjalny, więc lepiej jakby Pietrzak został - przynajmniej do końca rundy. Może potem uda się ściągnąć któregoś z tych dwóch wytypowanych.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#446 Post autor: Scypion » 15 wrz 2008, o 08:28

mikobart pisze:Znani trenerzy do wzięcia: Stefan Białas - od czerwca 2008 (ostatnio Jagiellonia), Dariusz Dziekanowski - od lipca (sztab kadry), Bogusław Kaczmarek - od lipca (epizod w Arce), Orest Lenczyk - od marca (GKS Bełchatów), Adam Nawałka - od lipca (sztab kadry), Artur Płatek - od kwietnia (Jagiellonia), Wojciech Stawowy - od kwietnia (Arka), Ryszard Wieczorek - od września (Górnik Z.), Romuald Szukiełowicz - od grudnia 2007 (Zagłębie S.). Przymusowe bezrobocie: Dariusz Kubicki - od lipca 2008 (Lechia), Dariusz Wdowczyk - od marca (Polonia W.).

Jak widać wybór nie specjalny, więc lepiej jakby Pietrzak został - przynajmniej do końca rundy. Może potem uda się ściągnąć któregoś z tych dwóch wytypowanych.
Albo złodzieje albo nieudacznicy.

Awatar użytkownika
ch-R

#447 Post autor: ch-R » 15 wrz 2008, o 13:00

Oficjalny komunikat:
W dniu dzisiejszym Zarząd Ruchu Chorzów S.A podjął decyzję w sprawie trenera I drużyny – do końca sezonu 2008/2009 zostaje nim Bogusław Pietrzak.

Trenerowi życzymy samych sukcesów na boisku.

http://ruchchorzow.com.pl/?page=article ... category=5
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Kris KLZ
Kontakt:

#448 Post autor: Kris KLZ » 15 wrz 2008, o 13:01

miejmy nadzieje ze sie sprawdzi... :D :hyhy:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

KK
Kontakt:

#449 Post autor: KK » 15 wrz 2008, o 13:04

- Nadal widzę trenera Pietrzaka przede wszystkim, jako osobę zajmująca się młodzieżą. Pytanie, czy uda się te kompetencje połączyć w sposób bezbolesny? Gdybyśmy mieli dwóch Pietrzaków, to zmartwienia bym nie miał – śmieje się Klimek.
za SportSlaski.pl

Do konca sezonu, bo Pietrzak ma potem skupic sie jedynie na mlodziezy. Z koncem sezonu wygasaja tez kontrakty niektorych trenerow. Na przyklad Marcina Brosza z Podbeskidzia, z ktorym niedawno prowadzono juz rozmowy, czy bylby skory zmienic powietrze Bielskkie na nasze ;)

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#450 Post autor: HKSADIK » 15 wrz 2008, o 13:20

nie pozostaje nam nic innego jak tylko zyczyc Pietrzakowi udanego sezonu.:)

Pietrzak do konca sezonu,a potem dac szanse Broszowi.Mysle,ze jest to optymalne rozwiazanie:)

ODPOWIEDZ