stadion nasz jak skansen....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

stadion nasz jak skansen....

#1 Post autor: WOJTEKK » 22 sty 2004, o 16:37

W Dzienniku czytam na temat naszego stadionu hmmm no cóz trybuna z pzrd wojny,wokoło beton,samsungowe straszydło,krzesełka na trybunie z tramwajów z lat chyba 70,dobrze ze cztery swiece sa przxynajmniej bo cos ze swiata jest.Wiem ze temat juz był wałkowany ale jak przykro sie robi,na sama mysl,ze zaliczja go do jednego z zabytków Slaska,jedynie murawe pochwalono ale to nie wszystko.Czy wiadomo cos na temat modernizacji naszego stadionu?????czy faktycznie druzyny przyjezdzajace do nas beda mogły zwiedzac skansen jeden w parku a drugi na Cichej???? :(

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#2 Post autor: radzion » 22 sty 2004, o 16:41

a po co ty nam piszesz jak wyglada ten stadion :? , my sami dobrze widzimy! :evil:

kurczak1920

#3 Post autor: kurczak1920 » 22 sty 2004, o 17:01

Jak szybko nie zrobią jakiegoś remonciku to wpiszą nasz stadion do spisu zabytków :lol: :lol: :lol: i niebędziemy mogli już go ruszyć.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#4 Post autor: Scypion » 22 sty 2004, o 17:25

ale zawsze moga wpisać go na listę zabytków UNESCO albo w gorszym wypadku zabezpieczyć w formie trwałej riuny...jak dalej będzie tak jak jest to i tak nie będzie mial ktop na nim grać

Ganol
Kontakt:

#5 Post autor: Ganol » 22 sty 2004, o 17:34

Narazie to wygląda tak Jaka gra taki stadion.Brutalne ale prawdziwe
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Pepek
Kontakt:

#6 Post autor: Pepek » 22 sty 2004, o 18:14

chyba w 1999 pokazywali w c+ projekt naszego stadionu(wszedzie mialy byc krzeselka, sektory 4,5,6 mialy byc zadaszone i miala byc bieznia, wiem ze nie wszystkim sie podoba bieznia ale ja wole miec taki stadion z krzeselkami i zadaszony niz wogole) budowa miala sie zakonczyc w 2002r. no i kazdy widzi projetk byl a my mamy ino krzeselka(w dodatku nie na calym stadionie)... :oops: :cry:

Dzyn

#7 Post autor: Dzyn » 22 sty 2004, o 21:04

co do biezni to kase wlozyli w stadion Chorzowianki i tam rozgrywane sa zawody lekkoatletyczne, w nowe zaplecze w przyszlosci beda budowac hale sportowa (stadion + korty jeszcze do postawienia hala)

Viro

#8 Post autor: Viro » 22 sty 2004, o 22:13

odnosnie stadionu
ostatnio bylem w klubie razem z WojtkiemO rozmawialismy z dzialaczmi
co do stadionu to lipa oczywiscie projekt , ze tak powiem umarl
ale jest pewna nadzieja w UE mam nadzieje , ze uda mi sie cos zalatwic
2 sprawa to taka, ze dostalismy 4tys krzeselek a moze inaczej kase na nie ale z zaznaczeniem , ze maja to byc krzeselka
dla mnie mija sie to z celem i widzialem , ze dla dzialaczy takze ale inaczej kasa calkiem przepadnie wiec maja byc one zamontoane na 1 , 10 , 9 , 8 i chyba 7
to narazie tyle

nudny

#9 Post autor: nudny » 22 sty 2004, o 23:54

na dziesiatce to chyba po to zebym osobiscie je wyrwal i w dupe im wsadzil a niech ta kasa przepada albo robmy cos dobrze albo idzmy na urlop ku*** bez urazy ale lepiej nic nie piszcie niz takie a wlasciwie w takiej formie infa WSTRZYMAJCIE sie moze od opini to ostatnio popularne

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#10 Post autor: Schlesien » 23 sty 2004, o 03:43

Lepsze te krzeselka niz goly beton chociaz kazdy dobrze wie, ze teraz mamy inne potrzeby. No ale jak kasa ma miec takie przeznaczenie, to lepiej tego nie zmarnowac.

PS. Ktos tutaj jest strasznie nudny. Ja bym sie na jego miejscu wstrzymal.

kurczak1920

#11 Post autor: kurczak1920 » 23 sty 2004, o 06:45

tylko taki prowizoryczny remont (zamontowanie tylko krzesełek) spowoduje, że stadion nie zmieni się przez kolejnych 70 lat. Prowizorka zawsze najtrwalsza.

Viro

#12 Post autor: Viro » 23 sty 2004, o 10:29

tak jak wam mowie rozmawialismy z dzialaczami , i powiedzielismy im , ze to jest bez sensu oni to potwierdzili tez to rozumieja ale wtedy przepadnie ta kasa
powiedziano nam , ze jest przeznaczona tylko na krzeselka i na nic innego nie moga jej wykorzystac
a jak tego nie wykorzystaja to moga nastepnej nie dostac i kolo sie zamyka
pozdRo

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: Zoltan » 23 sty 2004, o 10:34

jak by tak faktycznie zamontowali te krzeselka na tych sektorach to napewno porawilo by to w jakis sposob wizualnosc the stadio the cicha!!
ba zeby jeszcze ludzie na nich zasiadali to by juz bylo supro ale zeby tak sie stalo ruch musialby wrocic do 1 ligi a jak napewno sami wiecie to jak na dzien dzisiejszy jest najtrudniejsze do zrealizowania!!!!!!! :(
pozdrawiam

nudny

#14 Post autor: nudny » 23 sty 2004, o 13:35

tak wziasc bo przepadnie i co z tego te pieniadze nie znikna moga byc conajwyzej zle zainwestowane co i tak sie stanie w wypadku zamontowania kolejnych sidzisk na nieprzystosowanej do tego trybunie mam nadzieje ze te pieniadze zostana przerzucone w inne miejsce np stadion chorzowianki gdzie z glowa zaczeto od podstaw i nikt sie nie rzuca z motyka na slonce
czytam forum co dzien i z zalem musze stwierdzic ze stalo sie ono klubem dyskusyjnym grupki tych co wiedziec powini i kumatych dziekuje zegnam
wstrzymam sie od glosu bo przeciez przyklad idzie z samej gory

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: gerhat » 23 sty 2004, o 14:00

:lol: niedośc że nudny to jeszcze obrażalski
a mnie sie wydawało, ze forum jest od wymiany poglądów a nie obrażania, każdy ma prawo mieć swoje zdanie nudny, tak jak Ty i Twoi oponenci, więc zamiast stawiać fochy próbuj przekonywać oponentów lub uzasadniac swoje zdanie.
Wypowiadając się tutaj musisz sie liczyć z tym, że ktoś się z Tobą nie zgodzi, jeżeli po twoich pierwszych postach spodziewałeś się oklasków to pomyliłeś to z konkursem recytatorskim

cóż, z nudy ludzie rówżne rzeczy wypisują
:lol:

ODPOWIEDZ