Ruch Chorzów - Cracovia Kraków piątek 12.09.08 godz 20.00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najelepszy mecz tej rundy, co nie znaczy jakis specjalnie dobry. Pierwsza polowa poza 5 pierwszymi minutami slaba. Druga juz na normalnym poziomie.
Wreszcie chlopaki starakli sie grac po ziemii i rozgrywac szybko pilke. Mam nadzieje, ze nabiora pewnosci siebie po tym meczu i bedzie to wygladac coraz lepiej.
Wreszcie chlopaki starakli sie grac po ziemii i rozgrywac szybko pilke. Mam nadzieje, ze nabiora pewnosci siebie po tym meczu i bedzie to wygladac coraz lepiej.
- KajzeR Wiluś
- Kontakt:
Też tak myślę. W drugiej połowie naprawdę pięknie ruszyli do przodku. Miło było patrzeć
Wielkie słowa uznania za "ofensywnu wariantu" w II połowie
Cracovia wtedy praktycznie nie istniała, nie wiem zatem z czego się cieszy Majewski... Podobał mi się ten rajd Zająca pod koniec, dla utrzymania 1:0, bo przyczynił się tak naprawdę do wyniku 2:0
Denerwował niestety sędzia. Ogółem pozdrowienia dla pana Pietrzaka 

Naiwnością jest myśleć, że funkcjonując w normalnych warunkach, najpopularniejszy i najbardziej utytułowany klub w kraju byłby po wojnie jednym z najbiedniejszych, mając siedzibę w centrum największego okręgu przemysłowego, będącego zarazem najbogatszą częścią tego kraju.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowacki zagrał słaby mecz, ale bym go jeszcze nie skreślał, mnie się wydaje, że na dłużej na ławce usiądzie Balaz z Fabusem. Pietrzak zawsze stawia na młodych i to jego duży plus, ale z drugiej strony jak się kogoś uprze to ten ma pr***ebane (tak jak kiedyś z Kwiecińskim)/
Zobaczymy jak się zaprezentują z Polonią.
Zobaczymy jak się zaprezentują z Polonią.
historiaruchu.pl
- Kotlet
- Kontakt:
Ja dopowiem tylko jedno do tego wszystkiego
CWIELONG NA ŁAWA ALBO DO ME - NA TO SIE NIE DAŁO PATRZEC !!!!
Zmeczony Zając za***rdalał od rogu do srodka boiska a ten c*el stoł sie, patrzoł i czekoł nie wiadomo na co a gdy sedzia gwizdnoł spalonego (zreszta słusznie) to mioł pretensje gwiazdor jeden. Po tym meczu utwierdziło mnie w przekonaniu niech gwiazdeczka spada do ME albo wraca do Wisły.
Minus tez za zachowanie Zajaca gdy dostał kartke - tak sie nie robi, głupia kartka.
CWIELONG NA ŁAWA ALBO DO ME - NA TO SIE NIE DAŁO PATRZEC !!!!
Zmeczony Zając za***rdalał od rogu do srodka boiska a ten c*el stoł sie, patrzoł i czekoł nie wiadomo na co a gdy sedzia gwizdnoł spalonego (zreszta słusznie) to mioł pretensje gwiazdor jeden. Po tym meczu utwierdziło mnie w przekonaniu niech gwiazdeczka spada do ME albo wraca do Wisły.
Minus tez za zachowanie Zajaca gdy dostał kartke - tak sie nie robi, głupia kartka.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepszy mecz w tym sezonie jak narazie w wykonaniu naszych grajkow
szczegolnie podobala mi sie gra w drugiej polowie, ciesze sie ze inni zawodnicy dostali szanse gry, wszyscy zagrali dobry mecz, w obronie gra mi sie podobala, Nykiel ekstra
no i wreszcie gra bardziej do przodu, nie bylo takich wybijanek na oslep jak w poprzednich meczach, chlopaki grali konsekwetnie i zasluzenie wygrali 

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Kotlet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Do ideału było daleko ale ten mecz potwierdził jedno - Radolsky to tylko nazwisko.
Chwalił Pietrzaka nie będę, choć dla mnie to dobry trener, który miał pecha co do prezesów i właścicieli - Rogala, Ptak.
Za wcześnie na pochwały (tym bardziej, że nie wszystkie decyzje personalne Pietrzaka wydają mi się uzasadnione.) ale wg. mnie zasługuje na to by dostać szansę chociażby do końca rundy. A nie na dzień dobry przyklejać mu łatkę "tymczasowy".
a po za tym - Cwielong do MESY. Zając facet po 30 całe 90 minut za***rdala ambitnie jak mały samochodzik, a "gwiazka" w tym czasie urządza sobie spacerki.
Mogę się założyć, że w 90 minucie, Ćwielongowi nie chciałoby się podbiec do Cabaja
Chwalił Pietrzaka nie będę, choć dla mnie to dobry trener, który miał pecha co do prezesów i właścicieli - Rogala, Ptak.
Za wcześnie na pochwały (tym bardziej, że nie wszystkie decyzje personalne Pietrzaka wydają mi się uzasadnione.) ale wg. mnie zasługuje na to by dostać szansę chociażby do końca rundy. A nie na dzień dobry przyklejać mu łatkę "tymczasowy".
a po za tym - Cwielong do MESY. Zając facet po 30 całe 90 minut za***rdala ambitnie jak mały samochodzik, a "gwiazka" w tym czasie urządza sobie spacerki.
Mogę się założyć, że w 90 minucie, Ćwielongowi nie chciałoby się podbiec do Cabaja
- mroowa85
- Kontakt:
co do biletow i kolejek zwiazanych z zakupem ich to mnie najbardziej wk.... to jak stoisz w niej ponad 30 min a ktos z boku ci sie wcisko na hama i jeszcze kupi sie bilet przed Toba
[img]http://img526.imageshack.us/img526/7492/gornyslaskdc6.jpg[/img]
[img]http://img412.imageshack.us/img412/5305/fana1af3.jpg[/img]
[img]http://img412.imageshack.us/img412/5305/fana1af3.jpg[/img]
-
- Kontakt: