Ruch Chorzów - Cracovia Kraków piątek 12.09.08 godz 20.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
stoper
Kontakt:

#76 Post autor: stoper » 12 wrz 2008, o 23:12

1 ... mniej !! trza bylo bilet w przedsprzedazy kupic i przyjechac godzina przed szpilem a niy teroz marudzic jak staro zmierzlo baba :rotfl:

Wszystko fajnie, ale przedsprzedaż kończyła się o 17-tej a niektórzy do tej godziny pracują. W sumie nie narzekam bo wszedłem na mecz i nawet się nie spóźniłem ale stanie przez godzinę w kolejce po bilet to lekka przesada. Moje sugestie pewnie poprze wiele osób. A mam dwie:
1. Więcej czynnych kas.
2. Dłuższe godziny przedsprzedaży bądź uruchomienie przedsprzedaży internetowej.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#77 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 wrz 2008, o 23:13

SODA's pisze:wynik piękny cieszy,gra też ;) brawo za brama dla Sobiecha
co do wejścia ŻENADA ku*** (ja weszłem wcześniej) i obserwator
Klimek zależy ci na kibicach albo...nie to wypierdol ten zarząd
ku*** jak cos sie dzieje w klubie to ino Klimek to , Klimek tamto! japierdole takich ciulatych postow nie da sie czytać! Ludzie ten facet jeździ po świecie i załatwia własne interesy ! Ten facet nie moze być za wszystko odpowiedzialny!!!!!!!
Co mamy wydupić cały zarząd i staczac sie na dno jak ten Górnik?!
Jakos na innych stadionach nie ma takich problemów ale u nos zawsze coś nie tak!
Może jeszcze chcecie aby wam bilety do domu na szpil przynosić? :/
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, o 23:15 przez 19_kRzysiek_20, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#78 Post autor: ObeRschlesien » 12 wrz 2008, o 23:15

sieRa pisze:na - Zając , Nowacki
hmm twoje zdanie ale wedlug mnie to chyba jeden synek co lotol po calym boisku w wrecz zapier.. stracil pora razy bal jak kozdy , co do Nowackiego brakuje mu ogrania i grania i tu sie zgodzom , mecz fajny doping tyz wiadomo ze moze byc lepi i zalerzy tyz od rywala jaki jest DZIEKUJEMY NIEBEISCY !!!!!!
Obrazek

Bronn
Kontakt:

#79 Post autor: Bronn » 12 wrz 2008, o 23:17

3 pkt som i to sie liczy. Na gre niy narzekom! Grifny boł łostatni tor!

rumcajs_79
Kontakt:

#80 Post autor: rumcajs_79 » 12 wrz 2008, o 23:17

to co mi sie podobalo to to ze po zdobytej bramce gralismy nadal do przodu
a co do trenera to mysla ze kolejne dwa mecze pokaza co jest war ale jak narazie wielkie dla Pietrzaka i calej druzyny

na temat biletow to nie ma co sie wypowiadac tylko trzeba uswiadomic pania prezes bo chyba im sie w dupach poprzewracalo
jak ktos juz napisal wczesniej chyba nie sa uswiadomi ze ponad polowa frekwencji rabia kibice z po za Chorzowa i trzeba by to uszanowac,docenic i wyjsc im na przeciw a nie utrudniac ...
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, o 23:23 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

SODA's
Kontakt:

#81 Post autor: SODA's » 12 wrz 2008, o 23:18

19_kRzysiek_20 pisze:
ku*** jak cos sie dzieje w klubie to ino Klimek to , Klimek tamto! japierdole takich ciulatych postow nie da sie czytać! Ludzie ten facet jeździ po świecie i załatwia własne interesy ! Ten facet ne moze być za wszystko odpowiedzialny!!!!!!!
Jakos na innych stadionach nie ma takich problemów ale u nos zawsze coś nie tak!
przeczytej to jeszcze roz ..ku***..a zresztą
RUCH Chorzów Polska

mrad72
Kontakt:

#82 Post autor: mrad72 » 12 wrz 2008, o 23:19

Nareszcie grały nasze skrzydła. Brzyski w 2 połowie rewelacja!

Wielkie brawa dla całej drużyny za walkę do upadłego, zwłaszcza dla Zająca i Ćwielonga, którym wprawdzie nie wszystko wychodziło, ale zdrowia zostawili mnóstwo...

Niestety Nowacki to cień samego siebie. Ale teraz musi być lepiej, niech tylko odłożą te piłki lekarskie.

Chciałem tylko zauważyć, że w drugiej połowie na boisku nie było ani jednego Słowaka...

Awatar użytkownika
ch-R

#83 Post autor: ch-R » 12 wrz 2008, o 23:20

19_kRzysiek_20 pisze:
ku*** jak cos sie dzieje w klubie to ino Klimek to , Klimek tamto! japierdole takich ciulatych postow nie da sie czytać! Ludzie ten facet jeździ po świecie i załatwia własne interesy ! Ten facet nie moze być za wszystko odpowiedzialny!!!!!!!
Zrozumioles bynajmniej ten post od SODA's ? ;)
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: MkF » 12 wrz 2008, o 23:22

Kris KLZ
Kontakt:

#85 Post autor: Kris KLZ » 12 wrz 2008, o 23:22

brawa dla Sobiecha :D mysle ze chlopak sie podbuduje ta bramka :D mecz dobry i najwazniejsze 3pkt. ;)
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: grzej » 12 wrz 2008, o 23:24

Niestety aż przykro dzisiaj było patrzeć co się dzieje przed kasami, maly synek do taty: przecież obiecałeś, że idymy na Ruch, a tata: dzisiej juz nie wlezymy. I nie mówię tego o sobie. Żeby ludzie nie mogli wejść na mecz - to jest wstyd i żenada. Proponuję aby Zarząd stanął w kolejce godzinę przed meczem i zobaczył na własne oczy co tam się dzieje.

-----------

Co do meczu, to dla mnie najlepszy na boisku był Szeryf, cieszy wygrana, gratulacje dla zawodników, no to chyba Pietrzak zostanie na dłużej, a cześć zawodników też na dłużej usiądzie na ławce i trybunach.

Ogólnie z tym chwaleniem to bym się za bardzo nie zapędzał. W tej chwili najważniejsze są trzy punkty.
historiaruchu.pl

chorzowski_rsl
Kontakt:

#87 Post autor: chorzowski_rsl » 12 wrz 2008, o 23:27

dobry mecz,Nowacki bez formy
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: Darth Kabut » 12 wrz 2008, o 23:36

Nece ze szpilu w lepszyj jakosci niz te z youtube

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_0_.html

Ogolem w piyrszyj polowce padaka wiync musieli chyba dostac ochrzan ode trenejro w szatnie i zmiana bylo widac,

Ciesza bramki modych.
Moze wreszcie doczekomy sie jakigos nowego Gucia :hyhy:
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, o 23:37 przez Darth Kabut, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hmmm...
Kontakt:

#89 Post autor: Hmmm... » 12 wrz 2008, o 23:37

Marcin Zajac :padam: :padam: :padam: tyle kilometrow i w tempie w jakim biega Usain Boldt to dzis nie zrobil nikt, przyklad akcji: Zajac jest przy lini bocznej po czym ruszyl za pilka na druga strone boiska a Pepe w tym czasie przed polem karnym spacerek sobie robi :/ fakt ze Kicaj troche tych pilek tez stracil ale az sie chcialo patrzec na jego rajdy!!
tak wiec na:
+Kicaj, Szery i Brzyski oraz mlodzi gniewni Sobczak i Sobiech
-Pepe - ten to niech posiedzi na tej lawce troche dluzej
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#90 Post autor: 19r20 » 12 wrz 2008, o 23:43

w pierwszej połowie dno dna jak z górnikiem z PE

w drugiej połówce byłem pod wrażeniem - jakby wyszła inna drużyna - brawo, brawo, brawo
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ