Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#121 Post autor: Scypion » 19 sty 2004, o 16:28

obys okazal sie skutecznym wróżbitom , bo moje przewidywanie sa jakies nie zbyt optymistyczne , powiem wiecej jakos nie potrafie sobie w myslach ulozyc skladu z jakim wyjdzie nasza ekipa na pierwszy mecz

volek
Kontakt:

#122 Post autor: volek » 20 sty 2004, o 00:16

Jak podaje GW,na testach u nas przebywa pomocnik Chrobrego Głogów Łukasz Plewko.Może w końcu kogoś pozyskamy,bo jak dotąd to ruchy transferowe odbywają się tylko w odwrotnym kierunku.

kurczak1920

#123 Post autor: kurczak1920 » 20 sty 2004, o 07:47

Tylko nie wiem czy taki transfer (jeśli dojdzie do skutku) cokolwiek zmieni. Są to co najwyżej uzupełnienia, aby kadra liczyłe tych ok20 zawodników niż wzmocnienia pierwszego składu.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#124 Post autor: spyru » 20 sty 2004, o 12:11

Niestety czarno to wszystko widze. Odchodzą zawodnicy z pierwszej 11, a w zamian przychodzą z III i IV ligi. Mama nadzieje że ktoś bardziej znany dojdzie i że chociaż Malina i Cecot zostaną, bo w przeciwnym razie.... Poza ty mjestem ciekawy co z tą całą spółką? Czyżby znowu miało to być mydlenie oczu?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#125 Post autor: Scypion » 20 sty 2004, o 18:49

" mówiły jaskółki że niedobre spółki" jak głosi ludowe powiedzenie a my jako klub z wieloletnia trtadycja jeden z najwazniejszych ogniw rodzimej pilki noznej nie pozwolimy sobie na odstępstwa od uświęconych praw naszych dziadów pradziadów i innych dziadów

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#126 Post autor: 19r20 » 21 sty 2004, o 13:20

szkoda słów 3 i 4 ligowe wzmocnienia które i tak wiszą na włosku a Masternak oby odszedł bo jak długo pamiętam to on zawsze był jednym z najgorszych na boisku, krzyż na drogę
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

fuhr
Kontakt:

#127 Post autor: fuhr » 22 sty 2004, o 11:26

z GW

PĘCZAK NA CICHEJ?

Ruch Chorzów jest zainteresowany pozyskaniem obrońcy Pawła Pęczaka, który ostatnio występował w Górniku Zabrze. Pęczak miał wyjechać na testy do jednego z chińskich klubów, ale z tych planów nic nie wyszło i piłkarz nadal szuka nowej drużyny.
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

kurczak1920

#128 Post autor: kurczak1920 » 22 sty 2004, o 13:11

Choć osobiście mnie ten piłkarz nie przekonuje to jak na nasze możliwości każdy taki transfer będzie dobry. Tylko, że znów nie wierzę aby doszedł on do skutku.

cholera czemu jestem takim pesymistą??

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#129 Post autor: KOSTA » 22 sty 2004, o 14:08

"Tempo" zas pisze ze Peczak podziekowal Ruchowi bo jak twierdzi po jego grze w Gorniku i w Gieksie "kibice by go zabili " :)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

AndRe
Kontakt:

#130 Post autor: AndRe » 22 sty 2004, o 16:09

hehehe niezla sciema pewnie poszlo o pieniadze.
Zreszta wczesniej tak samo gadal Andruszczak ktory w poniedzialek tak kochal Giekse ze nie mogl do nas przyjsc , we wtorek juz mu to nie przeszkodzalo a w srode Gieksy juz nie kochal i swoja milosc skierowal do Grodu Gryfa i morskiego powietrza :D

Ech ci pilkarze .... :lol: :lol: :lol:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#131 Post autor: Scypion » 22 sty 2004, o 17:34

a w dzisiejszym dzienniku zachodnim pisalo zę peczak nie chce grac w ruchu bo sam o sobie twierdzi ze jest pilkarzem i pierwszoligowych kwalifikacjach , cos jak Bajera....

Martins

#132 Post autor: Martins » 23 sty 2004, o 15:18

Wiecie co, coś Wam powiem... tylko... z góry chciałbym zaznaczyć, że nie chcę nikogo z Was urazić, obrazić ani nic z tych rzeczy...
Ale wiecie co... nasunęła mi się taka refleksja... przez waszego prezesa naprawdę się już stoczyliście... Bo jeżeli zawodnik taki jak Zadylak ma być u was wzmocnieniem to ja nie mam pytań... u nas Zadyl ostatnio w zasadzie grzal lawe i pilkarzem wybitnym na pewno nie byl... Chociaz musze przyznac, ze mam szacunek dla niego za to, co zrobil dla Szczakowianki... No ale wracajac do was... czarno to widze... moze i on pomoze wam sie utrzymac, ale nic ponadto...

Viro

#133 Post autor: Viro » 23 sty 2004, o 16:44

Martins ja do poslkich trenerow ma duzy dystans
czytalem ostatnio artykul o czarnoskorym napstniku z Gwardi Warszawa czy jakos tak
nikt go nie dostrzegal grzal lawe albo wogole nie gral
teraz jest czolowym napastnikiem Olimpiakosu co ty na to??

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#134 Post autor: Schlesien » 23 sty 2004, o 22:32

Martins, znalezlismy sie w takiej sytuacji, ze nikt dobry do gry w niebieskich barwach sie nie garnie. Jak bedzie tak dalej, ze coraz wiecej zawodnikow odchodzi to w koncu kazdy bedzie wzmocnieniem bo nie bedzie kim grac.

Z drugiej strony Niedzielan tez nic nie zdzialal w Zaglebiu...

Martins

#135 Post autor: Martins » 23 sty 2004, o 23:16

Viro pisze:Martins ja do poslkich trenerow ma duzy dystans
czytalem ostatnio artykul o czarnoskorym napstniku z Gwardi Warszawa czy jakos tak
nikt go nie dostrzegal grzal lawe albo wogole nie gral
teraz jest czolowym napastnikiem Olimpiakosu co ty na to??
Wiesz, wszystko fajnie, tyle że Zadylak ma już prawie 31 lat i perspektywicznym zawodnikem to on raczej nie jest... No ale coz, w kazdym razie zycze mu jak najlepiej...

ODPOWIEDZ