Rewolucja kadrowa w Ruchu
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety czarno to wszystko widze. Odchodzą zawodnicy z pierwszej 11, a w zamian przychodzą z III i IV ligi. Mama nadzieje że ktoś bardziej znany dojdzie i że chociaż Malina i Cecot zostaną, bo w przeciwnym razie.... Poza ty mjestem ciekawy co z tą całą spółką? Czyżby znowu miało to być mydlenie oczu?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z GW
PĘCZAK NA CICHEJ?
Ruch Chorzów jest zainteresowany pozyskaniem obrońcy Pawła Pęczaka, który ostatnio występował w Górniku Zabrze. Pęczak miał wyjechać na testy do jednego z chińskich klubów, ale z tych planów nic nie wyszło i piłkarz nadal szuka nowej drużyny.
PĘCZAK NA CICHEJ?
Ruch Chorzów jest zainteresowany pozyskaniem obrońcy Pawła Pęczaka, który ostatnio występował w Górniku Zabrze. Pęczak miał wyjechać na testy do jednego z chińskich klubów, ale z tych planów nic nie wyszło i piłkarz nadal szuka nowej drużyny.
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehehe niezla sciema pewnie poszlo o pieniadze.
Zreszta wczesniej tak samo gadal Andruszczak ktory w poniedzialek tak kochal Giekse ze nie mogl do nas przyjsc , we wtorek juz mu to nie przeszkodzalo a w srode Gieksy juz nie kochal i swoja milosc skierowal do Grodu Gryfa i morskiego powietrza
Ech ci pilkarze .... :lol: :lol: :lol:
Zreszta wczesniej tak samo gadal Andruszczak ktory w poniedzialek tak kochal Giekse ze nie mogl do nas przyjsc , we wtorek juz mu to nie przeszkodzalo a w srode Gieksy juz nie kochal i swoja milosc skierowal do Grodu Gryfa i morskiego powietrza

Ech ci pilkarze .... :lol: :lol: :lol:
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
Wiecie co, coś Wam powiem... tylko... z góry chciałbym zaznaczyć, że nie chcę nikogo z Was urazić, obrazić ani nic z tych rzeczy...
Ale wiecie co... nasunęła mi się taka refleksja... przez waszego prezesa naprawdę się już stoczyliście... Bo jeżeli zawodnik taki jak Zadylak ma być u was wzmocnieniem to ja nie mam pytań... u nas Zadyl ostatnio w zasadzie grzal lawe i pilkarzem wybitnym na pewno nie byl... Chociaz musze przyznac, ze mam szacunek dla niego za to, co zrobil dla Szczakowianki... No ale wracajac do was... czarno to widze... moze i on pomoze wam sie utrzymac, ale nic ponadto...
Ale wiecie co... nasunęła mi się taka refleksja... przez waszego prezesa naprawdę się już stoczyliście... Bo jeżeli zawodnik taki jak Zadylak ma być u was wzmocnieniem to ja nie mam pytań... u nas Zadyl ostatnio w zasadzie grzal lawe i pilkarzem wybitnym na pewno nie byl... Chociaz musze przyznac, ze mam szacunek dla niego za to, co zrobil dla Szczakowianki... No ale wracajac do was... czarno to widze... moze i on pomoze wam sie utrzymac, ale nic ponadto...
- Schlesien
- Kontakt:
Wiesz, wszystko fajnie, tyle że Zadylak ma już prawie 31 lat i perspektywicznym zawodnikem to on raczej nie jest... No ale coz, w kazdym razie zycze mu jak najlepiej...Viro pisze:Martins ja do poslkich trenerow ma duzy dystans
czytalem ostatnio artykul o czarnoskorym napstniku z Gwardi Warszawa czy jakos tak
nikt go nie dostrzegal grzal lawe albo wogole nie gral
teraz jest czolowym napastnikiem Olimpiakosu co ty na to??