Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Lukas89
Kontakt:

#361 Post autor: Lukas89 » 10 wrz 2008, o 22:35

Na Cichej wysokie notowania ma Marcin Brosz z Podbeskidzia. Nie tak dawno w klubie plotkowano, że po sezonie mógłby zastąpić Radolskiego. To jednak miało się stać dopiero za dziewięć miesięcy...

Może to będzie Nasz nowy trener.. :oczami:
Obrazek

Avada Kedavra
Kontakt:

#362 Post autor: Avada Kedavra » 10 wrz 2008, o 23:46

Lukas89 pisze:
Na Cichej wysokie notowania ma Marcin Brosz z Podbeskidzia. Nie tak dawno w klubie plotkowano, że po sezonie mógłby zastąpić Radolskiego. To jednak miało się stać dopiero za dziewięć miesięcy...

Może to będzie Nasz nowy trener.. :oczami:
Ile jo bych doł, żeby to boła prowda.... :padam:

kattowitz
Kontakt:

#363 Post autor: kattowitz » 11 wrz 2008, o 00:18

A jo wom godom że bydzie albo Edward Lorenc albo Antoś Piechniczek.

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#364 Post autor: 19flasteR20 » 11 wrz 2008, o 00:32

Obrazek
Hmmmm......

decyzja musiała byc podjeta przez niego samego!!!!Jo mom takie odczucie a wcale nie była decyzja podjeto tak nagle a zanosilo sie to od 3 szpili!!Trener jest blisko dRuzyny i som wie co moze sie spodziewac od niej!!Wyniki ostatnie ligowe mozna nazwac cufalami ale w koncu kierys te cufale sie koncza (Odra-RUCH3:0) wynik suchy ok ale gRa pozostawala wiela do zyczenia.To nie znaczy ze on nie mo jaj ze sie boi presji kibicow klubu bo pracuje 20 lot w tym zawodzie i wie co jest najwazniejsze w fussbalu.Ostawio nos w nienajgorszym polozeniu.Po prostu uznol ze chyba nie znajdzie recepty na zmiane stylu gry, moze zadecydowaly spRawy rodzinne po prostu chop chce juz odpoczac od pilki czy wroci na tRenerka do jakiegos wielkiego klubu oboczymy!!!Jo wczesniej słyszol ze miol sie kajs za zach. gRanica wybierac trenowac jakis klub ale to chyba byly jakie spekulacyje!!!
A propo Wrocmy do Duszana jako tReneR Wielkiego Ruch Chorzow(Hajduki Wlk)!!!
DUSZAN my kibice mogemy ci podziekowac za jedno w szczegolnosci za
WIELKIE DERBY ŚLONSKA wygRanymi z szczewami 3:2( na szpilu z Craxa powinni my mu podziekowac jakims okrzykiem (np Duszan!!!!!!!! coooo!!!!!!Dzieki za Wielkie DeRby Slonska)
ale co mie ujeło jedno zdanie ale dogłybnie!!!
cyt. jego słowa

"Z dumą powiem, że pracowałem w Ruchu Chorzów"

Obrazek
Duszan/R\adolsky
........................................................................................................................
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
cos nowego sie zaczelo co po Duszanie bydzie eRa jakiego tRenera oboczymy.......

teRoz wazny szpil Ruch-CRacowia piatek 20 musisz tam byc miec niebiesko koszulka
i podziekujmy Duszanowi za wklad w to co kochomy wklad czesci swojego czasu w |R|U|C|H| |C|H|O|R|Z|Ó|W|

[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 ]
rumcajs_79 pisze:Radolsky nie jest złym trenerem poprostu niekazdy trener poradzi sobie z kazda druzyna- unos trzba faceta pokroju Wleciał,Fornalak tacy co potrafia zjeba lub wy***ac kogos z druzyny!a unos grajom jak im sie chce i zadnych konsekwencji niema :zly:
I tu sie zgodzom potRzeba takich tReneRow naRazie je PietRzak i szpil z Cracowia a dalyj oboczymy.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, o 12:22 przez 19flasteR20, łącznie zmieniany 1 raz.

ENDZA
Kontakt:

#365 Post autor: ENDZA » 11 wrz 2008, o 08:44

mam nadzieje , ze to tylko kaczka dziennikarska
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ry,1176450

arcio
Kontakt:

#366 Post autor: arcio » 11 wrz 2008, o 08:47

Do grudnia zostawić Pietrzaka a po rundzie powalczyć o Brosza
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#367 Post autor: Kotlet » 11 wrz 2008, o 09:28

ENDZA pisze:mam nadzieje , ze to tylko kaczka dziennikarska
Jo wos prosza tylko nie to :przestraszony: :przestraszony: :przestraszony:

mrad72
Kontakt:

#368 Post autor: mrad72 » 11 wrz 2008, o 10:15

ENDZA pisze:mam nadzieje , ze to tylko kaczka dziennikarska
Chociaż przeważnie staram się nie używać przekleństw na forum, tym razem nie umiem się powstrzymać:

OREST wy***rdalaj !!!

Mam nadzieję że Klimek do tego nie dopuści...

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#369 Post autor: grzej » 11 wrz 2008, o 10:26

Przegląd Sportowy jest jak Fakt, więc nie przejmowałbym się tymi spekulacjami.

Płatek odpada, bo nie ma licencji.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, o 14:28 przez grzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Robson
Kontakt:

#370 Post autor: Robson » 11 wrz 2008, o 10:40

Przypomnijcie sobie, jak Orest nie tak dawno wypowiadał się na temat Ruchu, a także jak docinał Klimkowi (chodziło o pieniądze, które Ruch był/jest mu winien). Dlatego tej kandydatury nie brałbym na poważnie.

Natomiast jeśli chodzi o odejście Radolsky'ego, to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze nie była to jego decyzja, a powodem dla którego go zwolniono nie był bynajmniej styl gry prezentowany przez drużynę.

Jak dla mnie wielka szkoda :(

hantio
Kontakt:

#371 Post autor: hantio » 11 wrz 2008, o 10:51

No w Oresta bym wątpił. Chyba wszyscy pamiętamy jak w zeszłym sezonie wrzucał na Ruch kiedy tylko miał okazję.

Swoją drogą pamiętam jego zeszłoroczną wypowiedź związaną z Wleciałowskim - mówił, że tylko idioci pozbywają się trenera z którym ma się tak dobre wyniki. Z jego wypowiedzi nie wynikało bynajmniej, że Wlaciałowski zrezygnował sam.

Co do Radolskeho - oglądając wczorajsze wywiady z nim nie można stwierdzić, że wygląda na szczęśliwego. Spekulować sobie można, że coś przeskrobał, że doszedł do wniosku, że nie jest w stanie już nic z tej drużyny wyciągnąć, że piłkarze mieli już dosyć, że klub go sam wywalił z mniejszego lub większego powodu. Może coś się wyjaśni w najbliższym czasie. Może dostał jakąś bardzo poważną ofertę ze sztabu szkoleniowego Słowacji... kto tam wie...
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, o 11:48 przez hantio, łącznie zmieniany 1 raz.

adamo_R

#372 Post autor: adamo_R » 11 wrz 2008, o 11:03

jedyn cyt.

Nie jest tajemnicą, że nie tylko działacze, ale i piłkarze przestali za Radolskym przepadać. Trener co mecz wystawiał inną "11" i zraził do siebie niemal wszystkich zawodników. W klubie byli źli, że na ławce siedzą tacy gracze, jak Wojciech Grzyb i Piotr Ćwielong.

- Dalej będę się upierał, że rozstaliśmy się w zgodzie. I proszę napisać, że nie mam żadnej oferty. Już słyszałem, że odchodzę, bo znalazłem lepszą pracę. To nieprawda - zapewniał Radolsky.

Pavlique
Kontakt:

#373 Post autor: Pavlique » 11 wrz 2008, o 11:11

W klubie byli źli, że na ławce siedzą tacy gracze, jak Wojciech Grzyb i Piotr Ćwielong.
nie wiem skąd ten cytat ale jeżeli jest prawdziwy to tym bardziej szacunek dla Duszana. Bo obaj ww panowi z całym szacunkeim ale prezentują mizerne umiejętnosci, a dośrodkowania a właściwie balony Grzyba - sorki za szczerosć - ale nadowają sie na poziom conojwyżyj 2 ligowsy. O P. Ćwielongu gwiazdecze...czce nie chce mni sie godać bo to co wyprawioł tyn grajek w poru ostatnich szpilach to zgroza....
A za tem czyżby jednak bunt grajków tych przeciw Duszanowi z tymi Duszanowymi wide pretensje Nowackiego do Ćwielonga....
No to teroski obejżymy co gwiazdki pokożom...
I'm a man who walks alone

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#374 Post autor: grzej » 11 wrz 2008, o 11:24

Kto by nie był nowym trenerem i tak zawsze pojawią się głosy na "tak" i na "nie". Pewnie zostanie nim Pietrzak, no chyba, że w piątek będzie mocno w plecy...
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, o 11:49 przez grzej, łącznie zmieniany 1 raz.

hantio
Kontakt:

#375 Post autor: hantio » 11 wrz 2008, o 11:47

grzej pisze:
Czasami lepiej nie znać prawdy i wydaje mi się, że ta sytuacja jak najbardziej do tego pasuje.
nie strasz, człowieku.

ODPOWIEDZ