za mało sie udzielosz ..pzd.Patton pisze:Po co szukac trenera, jak na tym forum jest z 15 osob, ktore od razu moga wskoczyc na lawke. I zaczna sie zwyciestwa, mistrzostwa, liga mistrzow itd... Typowe dla spoleczenstwa tego kraju. Dla mnie Dusan byl i jest naprawde dobrym trenerem. Mam gdzies, czy graja 4-5-1, taktiku, sriku, 8-2-0. Dla mnie liczy sie wynik - a ten w 1 sezonie jego pracy z klubem wcale nie byl zly. Teraz mielismy calkiem niezly start. Pomijajac nasz styl, ktory pewnie z biegiem czasu by sie wykrystalizowal, nie bylo przeciez zle. Jakis tam PE z doswiadczalnym skladem nie jest dla mnie wymiernikiem. Mozna mu zarzucac wiele, ze marnuje mlodych wychowankow ( a ilu to od 2000 roku zrobilo u nas kariere?? Cwielong? Janoszka, Wawrzynczok, Krzeciesy?? ), czy tez zajezdza pilkarzy. Ale facet jest 100% profesjonalista na miare Wengera, czy tez Beniteza. To nie byl trener z polskiego bagna, uwiklany w znajomosci w pzpn, czy tez z menagerami. I zawsze potrafil nas jako kibicow mocno doceniac. Wielkie dzieki Dusan!! Zycze wielu sukcesow!!![]()
Kto trenerem ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Skoro Duszan padoł ze łod dwóch dni jest na walizkach i jeździ miyndzy Trnavą a Chorzowem to znaczy że poszło ło coś w niydziela, obych się mylił ale widzi mi sie że albo ło szpil na Polonii albo grajki sie postawiły, już wypowiedź Nowackigo ło Ćwielongu, co mu bala niy podoł w 100% sytuacji dowała do myślynio; takze primo to decyzja zapadła w niydziela a Pietrzak normalnie wałki pocisko że go zaskoczyło to nagle... niy żebych coś do Pietrzaka mioł...
secudno ale w sumie to jo niywiela wiym...
secudno ale w sumie to jo niywiela wiym...

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
"Z dumą powiem, że pracowałem w Ruchu Chorzów"
[youtube]http://youtube.com/watch?v=2rsLhml_LGY[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=2rsLhml_LGY[/youtube]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cóż, niespodziewana sytuacja.
Jeżeli chodzi o ew. trenerów: nie sądzę, żeby to był ktoś, kto obecnie prowadzi jakąś drużynę: Wleciałowski, Fornalik, Probierz, Fornalak itp
Piszecie tutaj o Stawowym, który też ma swoją taktykę z 3 napastnikami, a nie wiem czy mamy przygotowanych na to zawodników.
Przy zwycięstwie w piątek Pietrzak na pewno zostanie trenerem na dłużej, Wieczorek? Dajmy sobie spokój.
I trochę o Radolskim, niestety oficjalnie powód jego rozstania nigdy nie będzie podany do publicznej wiadomości, bo pewnie godzi w dobre imię Naszego klubu, jeżeli krążąca plotka jest w 1% prawdziwa to reakcja Zarządu była jak najbardziej słuszna, chyba że to był tylko pretekst do wywalenia Radolskiego, jemu jest przykro, ale jest sam sobie winien.
Koniec tematu.
Jeżeli chodzi o ew. trenerów: nie sądzę, żeby to był ktoś, kto obecnie prowadzi jakąś drużynę: Wleciałowski, Fornalik, Probierz, Fornalak itp
Piszecie tutaj o Stawowym, który też ma swoją taktykę z 3 napastnikami, a nie wiem czy mamy przygotowanych na to zawodników.
Przy zwycięstwie w piątek Pietrzak na pewno zostanie trenerem na dłużej, Wieczorek? Dajmy sobie spokój.
I trochę o Radolskim, niestety oficjalnie powód jego rozstania nigdy nie będzie podany do publicznej wiadomości, bo pewnie godzi w dobre imię Naszego klubu, jeżeli krążąca plotka jest w 1% prawdziwa to reakcja Zarządu była jak najbardziej słuszna, chyba że to był tylko pretekst do wywalenia Radolskiego, jemu jest przykro, ale jest sam sobie winien.
Koniec tematu.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, o 22:07 przez grzej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jest jeszcze taka opcja że mogli poróżnić się o zawodników, może zarzadowi było już za dużo słowaków w składzie... dziwna i zaskakującq decyzja no i oczywiście zarząd milczy w tej sprawie jak zwykle (przyp. spr odejścia Wleciała). Zupełnie nie liczą się z nami kibicami.
Ps. Z piłki biznesu się nie zrobi i to każdy już w polsce wie, więc co oni kombinują???
Ps. Z piłki biznesu się nie zrobi i to każdy już w polsce wie, więc co oni kombinują???
-
- Kontakt:
jak dla mnie to fatalna informacja dla zespolu i dla nos kibicow tyz...przygotowywali sie na styl Radolskiego i grali tez na jego styl a teroz z dnia na dzien maja innego trenera,inne zwyczAje treningowe i inno gra
az sie boja o wyniki najblizszych meczow:/ mom nadzieja ze ostatnie co moze pomoc NIEBIESKIM to kibice i chociaz my nie zawiedziemy NIEBIESKICH... WSZYSCY NA CRAXE!!!!
sorry za maly offtop

sorry za maly offtop

KLIMZOWIEC!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przedewszystkim wielkie dzieki za mecz ktory kazdy z nas bedzie pamietac do koncza zycia 2 marzec!! tak czy inaczej popieram rezygnacje z Radolsky'ego jedynei co go broni to wyniki choc gra pozostawia wiele do zyczenia! brac odwagi na stawiana na mlodych zdolnych(Sadlok). Mysle ze Pietrzak poprowadzi Ruch do konca rundy! a potem ? chyba ze teraz dzialacze sie jednak zdecyduja na nowego trenera. Mysle ze trener ktory moze do nas przyjsc to Statowy!
pyRsk
pyRsk
-
Nie ma inwestora i poki nie bedzie bedziemy mieli sredniakow w skladzie,niestety.
Zabrze znalazlo Allianza a My co?Jajco.
Chorzow ma 300 razy lepsze zaplecze do pilki jak Zabrze mamy 3 boiska za sztuczna trawa
dwa treningowe pelnowymiarowe z oswietleniem(boczne Ruchu i Slaski).
Mamy co najwazniejsze Stadion Slaski w ktorego bedzie pompowana niesamowita kasa i jeszcze nie mozemy znalezc inwestora typu ALLIANZ to ja nie wiem co trzeba miec zeby taki inwestor sie zjawil???????????????????????????Radolsky to widzial i postanowil dac spokoj.
Chorzow ma 300 razy lepsze zaplecze do pilki jak Zabrze mamy 3 boiska za sztuczna trawa
Mamy co najwazniejsze Stadion Slaski w ktorego bedzie pompowana niesamowita kasa i jeszcze nie mozemy znalezc inwestora typu ALLIANZ to ja nie wiem co trzeba miec zeby taki inwestor sie zjawil???????????????????????????Radolsky to widzial i postanowil dac spokoj.
Adam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nastepny Kaszpirowski ..ludzie zrozumcie MY SOM BIYDOKIadamo pisze:Nie ma inwestora i poki nie bedzie bedziemy mieli sredniakow w skladzie,niestety.
RUCH Chorzów Polska