autor: Ruch-Chorzów.de » 14 mar 2004, o 12:46
Pamientom lata 80-te.
Był to nojlepszy blok w Polsce: (Ruch-Wisła, Widzew, Lechia, Jagiellonia, Sląsk W., Piast.
Ruch-Wisła (ponad 25 lot zgody! - tak i zarządów) nojlepszo zgoda, mecz w niedziela o 19.00 a my czenściowo już w piontek na wieczór w Krakowie . Imprezy były niesamowite, dupy, picia do zabicia.
Widzew (na szpile jechało sie 2 dni wcześnij - tyż imprezy, laski, picie zabawa trwa !, dla mnie drugie miejsce po Wiśle.
Lechia (byłech 2 razy w Gdańsku zawsze fajno atmosfera-----
koniec sztamy po barażach miendzy sobom w 1987 roku)
Jagiellonia Białystok ( roz dostołech łod takiej grywnej dziołszki z Białegostoku szalik (nie ino szalik) i dołech ij mój. Do dzisioj kajsik go mom w kelerze. Godali z takim ruskim akcentem, ale byli super w porzondku!
czenściowo Sląsk Wrocław (wyjazdy na Wrocław były udane,----
zrobili sztama z Gieksom i Ruch zrezygnowoł)
, Piast Gliwice (jak Ruch groł w soboty, w niedziele sie jechało do Gliwic na II liga)
Unia Tarnów i Igloopol Dębica pomagoł nom jak my jechali na Stal Mielec.
Zagłębie Wałbrzych (pomogali nom na Górniku Wałbrzych i byli czasami w Lubinie)
Ponadto Elana Toruń (zawsze przijeżdżali do Gdańska)
i ponoć Hetman Zamość.
Pamientom negocjacje w Chorzowie z Legiom. A mały włos byłaby sztama.
na tamte czasy znaczyłoby to potenga w Polsce.
Inny blok i nojwiienksze "haje":
Górnik, Lech, Arka, Cracovia, ŁKS, Motor, Polonia Bytom (nie znaczy ale, że mieli sztama z Górnikiem!)
Trzeci blok i tyż haje:
Legia, Pogoń, Zagłębie S., Olimpia Elbląg
Gieksa w tych czasach sie nie liczyła, jak my jechali na Bukowo powrzechnom prziśpiewkom było: "gromy u siebie, Niebiescy gromy u siebie" i ta garstka dzieci z Katowic była zagłuszono.
Ponadto Gieksa starała sie robić z kożdym szatama, by nie dostać po ryju.
Były fajne czasy. Do dzisioj żałuja, że nie ma zgody z Wisłom i Widzewem. Oni nadal ze sobom trzimiom i Jaga z nimi.
(specjalnie pisałem z błędami - trocha tak po naszymu)
Pozdrawiom wszystkich kibiców Ruchu i naszego starego bloku.