Puchar Ekstraklasy 2008/09
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- siwy zabRze
-
- Kontakt:
Dzisiaj gra moooocno przeciętna.Na wyróżnienie zasługuje Pepe i Feruga,ale takie negatywne wyróżnienie.Jeśli Pepe nie potrafi wykorzystać sam na sam z bramkarzem mając jeszcze Nowackiego do zagrania to oczym my w ogóle gadamy?Feruga też poza jedną akcją wszystko tracił.Reszta średnio,bez pomysłu.Aha i Sobczak chyba nie wie co to jest spalony 

Pnioki
-
- Kontakt:
czuć to My możemy.. ale z Cracovią będzie 0-2 w plecy.. a Mag Radolsky pochwali swój zespół za walke,zaangażowanie i pochwali drużyne przeciwnika i powie,że tym razem sie nie udało..
narazie mówie po cichu.. Radolsky WON !
ale jak z Cracovią nie będzie 3 punktów..w które ciężko mi uwierzyć.. to będe pierwszym który podpisałby sie pod wnioskiem o dymisje Radolskiego..
narazie mówie po cichu.. Radolsky WON !
ale jak z Cracovią nie będzie 3 punktów..w które ciężko mi uwierzyć.. to będe pierwszym który podpisałby sie pod wnioskiem o dymisje Radolskiego..

-
- Kontakt:
to co, twoim zdaniem momy bic brawo Radolskymu ze to ze nie umiom zagrac 3 podan bez straty lub stworzyc dobrej akcie bo jak narazie to wszystko jest przypadek i juz nie chodzi o wyniki bo przegrac idzei ale w jakim stylu,jak by popatrzec na nasze mecze ostatnie w lidze to zero jakiej kolwiek pomyslanej akcjisimonsays pisze:Klimek raus.
Radolsky raus.
Wszyscy raus.
Troche wiary, Chelsea nie jestesmy, zeby wszystko u nas gralo jak nalezy. Zamiast tracic czas na forum idzcie dychnac na plac, albo porozklejac trocha plakatow na nastepny mecz z Cracovia. Bo tak to z tego pieprzenia nie ma zadnego pozytku.
Tylko Ruch HKS!!!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Radolsky po meczu
a jeszcze tak odnosnie meczu to znowu wszystko mogloby sie potoczyc zupelnie inaczej gdyby Ćwielong będąc sam na sam z bramkarzem i mając Nowackiego koło siebie potrafił wymyślić coś lepszego niż strzał obok słupka
Mam nadzieje że mowa tutaj o Sadloku który naprawde zagrał dobrze, szkoda neistety że ten ktory błyszczał w meczu z Jagą czyli Feruga prezentuje futbol podwórkowy ;/Cieszę się, że mamy Puchar Ekstraklasy, bo to okazja do wypróbowania innych rozwiązań. Możemy też dać szansę zawodnikom, którzy grali mniej. W tych spotkaniach niektórzy zawodnicy pokazali się na tyle dobrze, że mogą otrzymać szansę gry w meczu z Cracovią.
a jeszcze tak odnosnie meczu to znowu wszystko mogloby sie potoczyc zupelnie inaczej gdyby Ćwielong będąc sam na sam z bramkarzem i mając Nowackiego koło siebie potrafił wymyślić coś lepszego niż strzał obok słupka

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla mnie puchar ekstraklasy ma małe znaczenie, ale jestem ciekawy, gdzie ci znawcy, którzy twierdzili, żeby nie którzy grają w pierwszym składzie za nazwisko a młodzi się marnują. Bo jak widać młodzi są póki co w zdecydowanej gorszej formie niż inni czy nawet ci Słowacy, którzy podobno sa tylko i wyłącznie stawiani bo są krajanami trenera.
Ja jestem ciekawy czy część aby widziała mecz, czy widziała co kolejny mecz wyprawiał Feruga, a niestety także Sadlok daleki od optymalnej formy, zawodnicy ci sa póki co w tak samo słabej formie, a anwet są słabsi jak ci grający w dotychczasowych meczach.
Al tak jak mówie dla mnie to najważniejsze b znaleźć przy pomocy PE optymalne ustawienie na PP i lige. Jak dla mnie Adamski powienien grać wpierwszej 11 i kto wie czy nie z Scherfschenem w środku obrony.
Ja jestem ciekawy czy część aby widziała mecz, czy widziała co kolejny mecz wyprawiał Feruga, a niestety także Sadlok daleki od optymalnej formy, zawodnicy ci sa póki co w tak samo słabej formie, a anwet są słabsi jak ci grający w dotychczasowych meczach.
Al tak jak mówie dla mnie to najważniejsze b znaleźć przy pomocy PE optymalne ustawienie na PP i lige. Jak dla mnie Adamski powienien grać wpierwszej 11 i kto wie czy nie z Scherfschenem w środku obrony.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
Pepe sam na sam to co zrobił to są kpiny . Polonia bez dopingu tylko roz jak spiker podoł że szczewa przegrywają z Odrą 3-1 pozdrowili "szczewa" a tak spokojnie bez dopingu . U nos chyba najlepszy na boisku to Sadlok synek szarpoł , się staroł . Szkoda kontuzji Miodka mom nadzieja że nic poważnego !!!!!!! . Brak skuteczności daje do myślenia naprawde
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2008, o 20:39 przez Ama, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)
FC. BALKON
FC. BALKON
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam sie w 100%. Radolski spierdzielił nam jesień i mam nadzieję, że na tym poprzestanie. Bo jak jeszcze zostanie tu troche to za rok możemy mieć "derby" z dziewczynami z bukowej.hydroxy pisze:Jo rozumia, że jedyn, drugi, trzeci chop może niy miec formy. Po to jest kadra 25cio osobowo ale jak nikt niy mo formy !!
To lykarstwo nazywo sie krótko - tryner wydupiaj
Czekam na to zamknięte spotkanie z druzyną dla karnetowiczów. Wtedy na pewno zadam parę niewygodnych pytań trenerowi. O ile będzie miał odwagę przyjść.
Choc z drugiej strony wolałbym aby go już wtedy nie było

-
- Kontakt: