Letnie transfery 2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
LuxtyR
Kontakt:

#1366 Post autor: LuxtyR » 4 wrz 2008, o 16:07

mom nadzieja, ze w koncu nasza gra w obronie bydzie lepsza. wie ktos moze jaki poziom ten Guldan prezentuje ?

i moze dzisiej w ME wpusci Sadloka, i zoboczy, ze moze grac on w 1 skladzie...bo obrona kuleje i to fest, a Dusan nic z tym nie robi

Raulito
Kontakt:

#1367 Post autor: Raulito » 5 wrz 2008, o 13:52

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

bRayan72

#1368 Post autor: bRayan72 » 5 wrz 2008, o 16:40

Biton? no ja jeszcze ino żydka nom brakuje :przestraszony:
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#1369 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 5 wrz 2008, o 17:51

bRayan72 pisze:Biton? no ja jeszcze ino żydka nom brakuje :przestraszony:
jesli jest naprawde dobry potrafi za***rdalac z piłka pod bramke rywala i ma dobrą technike to może być ;)

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#1370 Post autor: ObeRschlesien » 5 wrz 2008, o 18:15

Zas sie zaczyno na temat Bitona bylo juz godane poranascie stron wstecz Ten nie bo kolejny Słowak Ten nie bo czorny Ten nie bo gorol itd :-/ jo osobiscie chciolbych zeby my spowadzili tyz Radzewicza synek mo papiery na granie a jest za free nikaj nie gro obecnie trenuje z Piastem podobnie z Podgorskim z Piasta mody waleczny synek ino zebrali doswiadczonych fusbalerow do Piasta i mu Wleciol szans nie daje a w 2 lidze popierdalal po lewej stronie, fakt ze nom sa chopy na obrona potrzebnie a nie pomocniki no ale jak za za darmo hmm ..........

Jak ktos cos znajdzie na temat tego Bitona jakis filmik jak gro to niech wciepnie bo jo nikaj nic nie znalozl ........ a jestech ciekaw jakie mo zalety i wady z tego co slyszolech to niby je szybki .....
Obrazek

tramp3k
Kontakt:

#1371 Post autor: tramp3k » 5 wrz 2008, o 19:01

?!?!?! pisze:jo osobiscie chciolbych zeby my spowadzili tyz Radzewicza synek mo papiery na granie a jest za free nikaj nie gro obecnie trenuje z Piastem
Radzewicz zawodnikiem Piasta

Lukas89
Kontakt:

#1372 Post autor: Lukas89 » 6 wrz 2008, o 00:09

Obrazek

niebieskifanatyk
Kontakt:

#1373 Post autor: niebieskifanatyk » 6 wrz 2008, o 09:05

no i dobrze zoboczymy co Guldan pokoze na pozycji stopera :looka:

19aRtuR20
Kontakt:

#1374 Post autor: 19aRtuR20 » 6 wrz 2008, o 14:44

?!?!?! pisze:Zas sie zaczyno na temat Bitona bylo juz godane poranascie stron wstecz Ten nie bo kolejny Słowak Ten nie bo czorny Ten nie bo gorol itd :-/ jo osobiscie chciolbych zeby my spowadzili tyz Radzewicza synek mo papiery na granie a jest za free nikaj nie gro obecnie trenuje z Piastem podobnie z Podgorskim z Piasta mody waleczny synek ino zebrali doswiadczonych fusbalerow do Piasta i mu Wleciol szans nie daje a w 2 lidze popierdalal po lewej stronie, fakt ze nom sa chopy na obrona potrzebnie a nie pomocniki no ale jak za za darmo hmm ..........
niechcesz nie wierz ale jo jak z kumplem godolch to tez godom o Radzy - jego pamietom z odry - pora lot temu - bylo tam dwoch super Marcinow - jednego z dwoch juz momy - taki jeden z nr.11 (MARCIN NOWACKI :padam: ) :P :P
potem miol niewypal w groclinie - ale ostatni sezon solidny - jak ise nie myla on jest lewonozny - takich pilkarzy wg mie nigdy za malo - jak dobrze pamietom to on gro na lewej pomocy - miejsce Pavola lub Pepe (nr.11 nie licza - on raczej czesciej srodek - ale tez jest) - ale byloby super z nim - ino ze on do piasta pojdzie :zdziwko:
na pewno bylby pozyteczny - ale nasi wola testowac jakis pilkarzy z izraela - mie to az tak nie przeszkadzo - nie sa my bilbao - kaj ino graja gracze z Kraju Baskow (hiszpania - Kraj Baskow - jak Ślask - U NOS TAK NIE MA SZANS - JUZ OD KIEDY GRAJA U NOS GOROLE ITP.... mie ino martwi ze oni szukaja tam a nie tu wolnych graczy - dobrych wolnych - tacy sa... - a no chyba ze Radolsky nie chciol tego pilkarza/pilkarzy (wolnych graczy- dobrych)

jak do mie to Radza jest w skladzie w managerze :hyhy: - ino mie nie jedzcie i nie godejcie ze gra to co innego - jo wiem - ino ze jo ise kieruja zawodnikami kerzy mi sie podobaja w grze ;)

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1375 Post autor: grzej » 6 wrz 2008, o 16:01

Wywiad z Guldanem:

- Cieszę się, że po długich perturbacjach doszło do transferu. Byłem testowany przez Ruch już dwa razy. Były chwile, że zwątpiłem w przenosiny do Chorzowa. Teraz jednak będę mógł udowodnić trenerowi Radolsky'emu, że nie pomylił się zapraszając mnie do drużyny. Gram na pozycji defensywnego pomocnika, dobrze czuję się także w grze obronnej. Wydaje mi się, że wszechstronność to mój największy atut. Będę walczył o miejsce w podstawowej jedenastce. Doświadczenie nabyte w Szwajcarii oraz młodzieżowej reprezentacji Słowacji zobowiązuje - podsumował ostatni nabytek chorzowskiego Ruchu.

http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=97353

:...:
historiaruchu.pl

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1376 Post autor: heli » 7 wrz 2008, o 07:41

kilka artykułów związanych z Guldanem i jego wczesniejszymi klubami (po łowacku ale łatwo zrozumieć spore fragmenty):

Guldan podpísal 3-ročnú zmluvu s Thunom

Sexaféra! Slovák Guldan je čistý

Guldan: Thun potopila aj sexuálna aféra

Ľubomír Guldan do Ruchu Chorzów
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Dziadek
Kontakt:

#1377 Post autor: Dziadek » 8 wrz 2008, o 08:45

wiem ze to hu* wnosi do tematu ale.....

Iskre nadziei rozpalił w sercach fanów GieKSy Łukasz Janoszka, który w 80 minucie spotkania strzelił kontaktowego gola. Wydawało się jednak, że była to tylko bramka "na otarcie łez..". A jednak w 90 minucie rzut wolny z 18 metrów wykonywał Krzysztof Markowski. Po jego strzale piłka powędrowała w samo okienko bramki, odbiła się od poprzeczki i z najbliższej odległości Mikulenas wpakował ją do siatki.

roz zech oglodoł na tvp sport chyba szpil gejów i patrzyłech własnie jak gro Domżalski, Mikulenas i Bonk. Łone tam naprawde duuuuzo dajom całyj druzynie, widać ze byli 1szo ligowcami, jako jedni z nielicznych probowali walczyc rozgrywac itp... pozatym Miki strzelił juz chyba ze 4-5torów. Bonk wdupił tez ze 3 chyba i wszystko w koncowkach to tez swiadczy o tym ze gro do końca zawsze. Tak wiec jo mom takie pytanie... czy one som na serio az tak słabe na nosz team?? I czy wogole klub dostoł coś za nich?? Bo gdyby nie łone to majom chyba na serio 4abo5 pkt. W ogole wstyd Panowie z pod niedownej eRki... Jo wiem rodzina, stabilizacja.... ale zburzyliscie sie swoj "szacunek" moze nie u wszystkich ale u wiekszosci na bank...
[img]http://i11.tinypic.com/4q5b9c4.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#1378 Post autor: Scypion » 8 wrz 2008, o 09:02

Dziadek pisze:W ogole wstyd Panowie z pod niedownej eRki... Jo wiem rodzina, stabilizacja.... ale zburzyliscie sie swoj "szacunek" moze nie u wszystkich ale u wiekszosci na bank...
Ktorzy z nich byli spod niebieskiej /R\? Miki? juz grol w GKS, Bonk z szczewowa...czego od nich wymagacie? kopania w mlodej ekstraklasie? konca kariery? Ecik byl za slaby na nasze warunki widac bylo jak gro jak jest na boisku... Niech graja i zycza im powodzenia.

Dżem
Kontakt:

#1379 Post autor: Dżem » 8 wrz 2008, o 09:09

Chciołbych wspomnieć że te bramki strzelone niy byle komu ino Zagłebiu Lubin :)
Oby Janoszka sie tam rozegroł i wrócił w zajebistej formie

BlueMarek
Kontakt:

#1380 Post autor: BlueMarek » 8 wrz 2008, o 09:57

W ogole wstyd Panowie z pod niedownej eRki... Jo wiem rodzina, stabilizacja.... ale zburzyliscie sie swoj "szacunek" moze nie u wszystkich ale u wiekszosci na bank...[/quote]
Kolego gro sie tam kaj sie idzie rozwijać i kaj płacą oni niech sie grają w tym gks ale jak przyjdzie pora i może inny tryner dej Bóg to przyjdom nazot i bydom wiekszym pożytkiem zanim odeszli bydom bogatsi grom bo niy siedzom na ławie jakby to było u nos.To sie tyczy wszyskich na wyporzyczeniu a nie ino z gksu

Zablokowany