jak wom sie otworzy to u góry klikocie w "Polski" takie słowo podkreslone, potem jak wom sie otworzy strona to po lesej wybierocie sport i nastympnie som kanaly i na ktoryms bydzie Ruch.
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
logika.... na tvs bylo gadane ze odra wygrala z nami 5 meczy u siebie ale i tak sadze ze nasi maja slaba obrone i tyle tu transfery sa potrzebne a nie na pomoc i atak ....
wielkie szczescie 2 mecze wygraci 1 zremisowac czyli w tym sezonie nie idziemy na majstra no coz ale "CZY WYGRYWASZ CZY PRZEGRYWASZ JA I TAK KOCHAM CIE!!" wiec moze nastpenym razem... no nic lece naRqa
Ja pi***ole .... moze wkoncu Radolski i prezesi zobocza ze nie momy obrony ku*** my to wiemy kibice a oni ku*** tegto nie widza na chu.. daje tego grodzickiego zamiast dac szeryfa z baranem ja pi***ole... i na chu.. on daje grzyba na obrona jak przeca on sie w meczu z gornikiem nie sprawdzil hmm powoli mnei kilo Radolski...
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, o 18:28 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś musieli my przegrać - ale qwa niy tak !! Kaj je ta obrona?????? To wyglondo jak naszplac na waszplac. Gromy bez obrony !!!!!!!!!!!!!!!! Strach sie boć . Tragedia.