Puchar Ekstraklasy 2008/09
-
- Kontakt:
a to moje zdanie, nie zgadzosz sie z nim? napisz jak czlowiek inteligentny czemu? a nie wyzywaj od razu:
Mi sie nie podobo, ze dostana tyla biletow (1500) ale nie rozumia czemu nie mo od nich nikt wlejzc? Przeca oni wlaza do nos na wlasno odpowiedzialnosc, zostana zbluzgani, przekrzyczani i zobacza (mom nadzieja) jak sie kibicuje!!! i tyla.... A w sprawie tych biletow to zasypywac skrzynka tej nowej p. rzecznik bo widac bylo na spotkaniu z pilkarzami, ze dziolcha chyba normalno i posiadajaco chocby grosz inteligencji i jak zoboczy nasz sprzeciw to cos zdzialo....
Mi sie nie podobo, ze dostana tyla biletow (1500) ale nie rozumia czemu nie mo od nich nikt wlejzc? Przeca oni wlaza do nos na wlasno odpowiedzialnosc, zostana zbluzgani, przekrzyczani i zobacza (mom nadzieja) jak sie kibicuje!!! i tyla.... A w sprawie tych biletow to zasypywac skrzynka tej nowej p. rzecznik bo widac bylo na spotkaniu z pilkarzami, ze dziolcha chyba normalno i posiadajaco chocby grosz inteligencji i jak zoboczy nasz sprzeciw to cos zdzialo....
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
-
- Kontakt:
przecież ten mecz jest w czw to ile bedzie kibiców ? tak czy siak górnika nie przyjedzie pewnie wi.ęcej niż 500 raz że PE dwa że czwartek i ludzie skączcie sie oburzać przyanwaniem biletów dla zaboli itp - Zarząd myśli i każdej drużynie z którą będziemy grali na śląskim da największą maxymalną liczbe wejściówek dla gości bo dzieki temu zarobią troche i przyjdzie więcej ludzi myślicie że gdyby derby z tego roku miało oglądać 1,5 tys żabli to cały stadion byłby pełny? Każdy myślący powie że nie ma ch*** ... i teraz na derby znówu będzie ta sama sytuacja, bo Niebieskich nie stać jeszcze na mega mocną frekwencje i taka prawda, raz że jesteśmy otoczeni georgaficznie przez 5 klubów, a górnik od zabrza na zachów nie ma przeciwników (prócz piast - bez fanclubów) albo odra no i miał w ch** większe sukcesy w "niedawnych" latach. Jestem zawsze za tym żeby było jak najwięcej biletow dla gości $$$$ się liczy i zarząd doskonale to Wie!
pozdrawam !

pozdrawam !
DWA MIASTA,JEDEN KLUB KATOWICE KS.RUCH.Chorzów
- PitBull_77
- Kontakt:
Temat już nie potrzebny Wróciłem z spotkania z zarządem i jest porozumienie zabolę dostają minimum biletów i czyli 5% i nie ma żadnego bojkotu pełna mobilizacja na ten szpil
zabole nie maja prawa dojść do głosu pokażmy
im ze to my i nasz teren
i tyle w temacie
zabole nie maja prawa dojść do głosu pokażmy

Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, o 18:26 przez PitBull_77, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
-
5% na PE-to raczej nie mozliwe bo od srody w zabrzu jest juz 1500 biletow i juz sa sprzedawane,chodzi chyba o 5% na derby na Slaskim w co i tak nie wierze!PitBull_77 pisze:Temat już nie potrzebny Wróciłem z spotkania z zarządem i jest porozumienie zabolę dostają minimum biletów i czyli 5% i nie ma żadnego bojkotu pełna mobilizacja na ten szpil
zabole nie maja prawa dojść do głosu pokażmyim ze to my i nasz teren
- PitBull_77
- Kontakt:
pewne na 1000% jest zapewnienie z strony klubu
ceny identyfikatorów jednorazowych zostały tez obniżone na ten szpil nie chcesz nie wierz więcej nie mam prawa podać do wiadomości zrobi to osoba upoważniona ale na pewno nie wchodzi już w rachubę żaden bojkot odpowiedni ludzie sie dogadali i koniec tematu

- gnz
- Kontakt:
- PitBull_77
- Kontakt:
- MiKa19R20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- PitBull_77
- Kontakt:
- PitBull_77
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O własnie - trza było poruszyc temat reklamy - wiecie bilbordy itp...PitBull_77 pisze:no to teraz inna sprawa kto może nich Idze do klubu i bierze plakaty są do odbioru i niech rozkleja na swoich dzielnicach dajmy z siebie wszytko zareklamujmy ten szpil na max własnych możliwości MO nos być ful stadion jest jeszcze czas na to żeby to zrobić wiec działać postarać sie i bedze git