Puchar Ekstraklasy 2008/09

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
lukasss18
Kontakt:

#151 Post autor: lukasss18 » 28 sie 2008, o 20:37

Najlepiej na mecz idziemy spiewamy o naszym Ruchu ale kilka przyśpiewek na nasz zarząd i
jakiś transparent może to da im coś do myślenia
Obrazek

Lukasz_Pszow
Kontakt:

#152 Post autor: Lukasz_Pszow » 28 sie 2008, o 20:44

Też mi się ku***sko nie podoba to co zrobił nasz zarząd, ale bojkot to najgorsze rozwiązanie tej sytuacji, które może doprowadzić do szerszego konfliktu miedzy zarzadem, a kibicami, a to z kolei moze doprowadzic do spadku i tak złej zeby nie powiedziec fatalnej frekwencji!!! i to bedzie wtedy najwiekszy sukces tego zabskiego ścierwa. widziecie co dzieje sie na Legii, gdzie kibice sa w konflikcie z zarzadem. pewnie, ze nie mozemy tego tak zostawic, ale nie mozemy tez bojkotowac tego meczu!!!

DLATEGO W CZWARTEK WSZYSCA NA CICHA 6 !!!
PSZÓW NA ZAWSZE NIEBIESKI!!!

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#153 Post autor: ZYGa91 » 28 sie 2008, o 20:47

Najlepsza opcja to przyjść i zrobić piknik. Można jak na Zagłębiu Lubin opuścić trybuny na jakiś czas. Na młynie pustka ino jakiś trans i już.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

19baRon20
Kontakt:

#154 Post autor: 19baRon20 » 28 sie 2008, o 20:48

zgadzom sie ! ale bojktowac i wcale njy przylazic a njy jakies wymyslanie haje zrobic na wielka skale jak ftos tam napisol :/
Everybody Everybody Piekary!

Awatar użytkownika
LuxtyR
Kontakt:

#155 Post autor: LuxtyR » 28 sie 2008, o 20:49

Lukasz_Pszow pisze:Też mi się ku***sko nie podoba to co zrobił nasz zarząd, ale bojkot to najgorsze rozwiązanie tej sytuacji, które może doprowadzić do szerszego konfliktu miedzy zarzadem, a kibicami, a to z kolei moze doprowadzic do spadku i tak złej zeby nie powiedziec fatalnej frekwencji!!! i to bedzie wtedy najwiekszy sukces tego zabskiego ścierwa. widziecie co dzieje sie na Legii, gdzie kibice sa w konflikcie z zarzadem. pewnie, ze nie mozemy tego tak zostawic, ale nie mozemy tez bojkotowac tego meczu!!!

i zarzad pomysli : mozemy dawac kazdemu ile biletow chcemy, nasi kibice i tak przyjda na mecz ?
przeciez oni caly czas pokazuja, ze my dla nich jestesmy najmniej wazni, wiec ?...
niech dadza zabolom nawet 7tys biletow na Cicha, przeciez dla nich liczy sie tylko kasa, a nie my-kibice...
dla mnie bojkot tego meczu to NAJLEPSZE rozwiazanie, tylko na prostej/na mlynie trzeba rozwiesic jakis trans nawiazujacy do tej sprawy

a ja powiem : W CZWARTEK SZANUJACY SIE KIBIC RUCHU ZOSTAJE W DOMU !!

Dżem
Kontakt:

#156 Post autor: Dżem » 28 sie 2008, o 20:56

Niych sie szczewa cieszą. Przyjadą 3 tys a tu same pikniki na prostej. Olewka dla ruskich. Mecz o nic,i tak bydom grały rezerwy a idzie pokozać zarządowi że my gupi nie som i nie bydą nos robić w bambuko.Godom wom lepiej zareagować za wczasu niż potem sie obudzić jak na Ślonskim żabskie odstaną 20 tys :wstyd:

Mom trzy pytania:

Kaj są te autokary co Sobstyl obiecała po WDŚ ?
Po co nie jeżdzemy na ich teren jak na swój wpuszczomy ich 3 tys ?
Czymu oni mają tońsze bilety niż kibic Ruchu ?

EDIT: Jo sam nikogo nie zmuszom to nie iścia.Idzćie i zróbcie zajebisto atmosfera,ale zastanówcie sie najpiyrw.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 20:58 przez Dżem, łącznie zmieniany 1 raz.

19Kam20
Kontakt:

#157 Post autor: 19Kam20 » 28 sie 2008, o 20:57

zarząd z nas debili robi.my musimy sie cisnac do kolejek po ID jak bydło jak ktoś tu napisoł a oni se lajtowo wejda i jeszcze taniej. :zly: nam chcieli dac po 20zł my im niech damy po 30zł !! zal zabole zal!

denaturat
Kontakt:

#158 Post autor: denaturat » 28 sie 2008, o 21:08

1 nie wiem czy dam rade przyjść
2 jak dam to jestem bez barw i 0 dopingu (jak nie będzie protestu)
3 bezsensowna godzina
4 o biletach już wszystko napisane więc nie będe sie rozpisywał cen sie może czepiacie bez sensu ale liczba żaboli zdecydowanie za duża

Awatar użytkownika
bluelive
Kontakt:

#159 Post autor: bluelive » 28 sie 2008, o 21:15

Jedno jest pewne jezeli na tym szpilu nie zrobimy nic w kierunku naszego zarządu
oznaczalo by to naszo akceptacja do tego co sie dzieje :wstyd:

musimy cos pokozac ze nom to sie niepodobo i ze RUCH TO MY!!!!!
najlepi wywalic dupny trans na calo prosto.(nad haslem nech ktos pomysli co mo do tego gowa dobro) coby caly zarzad widziol przez cale 90 min.
NIEBIESKIE MYSŁOWICE LEPSZA STRONA MIASTA
Obrazek

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#160 Post autor: uRodzony na sektoRze » 28 sie 2008, o 21:17

kibicowskie zagadnienia proponuje kontynuować w tym temacie:
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?t=14057
a w tym pilkarskie, bedzie wiekszy porządek i wszystkim bedzie wygodniej
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#161 Post autor: kibol-siem-ce » 28 sie 2008, o 21:18

temat o pucharze a godocie ciągle o kibicach i zarządzie....... :wstyd:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#162 Post autor: m-p » 28 sie 2008, o 21:33

kibol-siem-ce pisze:temat o pucharze a godocie ciągle o kibicach i zarządzie....... :wstyd:
GODOMY O SZPILU Z ŻABOLAM W RAMACH PUCHARU EX!!!
I DO MNIE BYDZIE DUPNO GANBA ZE WOGOLE JAKIKOLWIEK ZABOL WLEZIE OFICJALNIE NA NASZ STADION :wstyd:

josceline
Kontakt:

#163 Post autor: josceline » 28 sie 2008, o 21:35

Lukasz_Pszow pisze:Też mi się ku***sko nie podoba to co zrobił nasz zarząd, ale bojkot to najgorsze rozwiązanie tej sytuacji, które może doprowadzić do szerszego konfliktu miedzy zarzadem, a kibicami, a to z kolei moze doprowadzic do spadku i tak złej zeby nie powiedziec fatalnej frekwencji!!! i to bedzie wtedy najwiekszy sukces tego zabskiego ścierwa. widziecie co dzieje sie na Legii, gdzie kibice sa w konflikcie z zarzadem. pewnie, ze nie mozemy tego tak zostawic, ale nie mozemy tez bojkotowac tego meczu!!!

a co mozemy zrobic twoim zdaniem ???
a moze jutro bedziesz siedzial nacichej w klatce?? bo bedziesz w mniejszosci, bo zarzad przyzna swoim 5 % biletow .. w koncu ty sie nie liczysz , ty i tak masz bilety drozsze ..... przyjezdni zaplaca o 1/3 mniej do tego czastka z twojego biletu pokryje transport przyjezdnych , no bo na piechote nie pojda przeciez .. no i jakis krupniok na powitanie by sie przydal .....

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#164 Post autor: kibol-siem-ce » 28 sie 2008, o 21:51

m-p pisze:
kibol-siem-ce pisze:temat o pucharze a godocie ciągle o kibicach i zarządzie....... :wstyd:
GODOMY O SZPILU Z ŻABOLAM W RAMACH PUCHARU EX!!!
I DO MNIE BYDZIE DUPNO GANBA ZE WOGOLE JAKIKOLWIEK ZABOL WLEZIE OFICJALNIE NA NASZ STADION :wstyd:
rycec na mie niy musisz ;) ani Ty ani jo niy momy zbytnio wpływu na to co sie dzieje, mie tyż to wqrwio
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Lukasz_Pszow
Kontakt:

#165 Post autor: Lukasz_Pszow » 28 sie 2008, o 21:55

jo sie poprostu boja zeby nie zrobil sie taki syf jak na Legii!!! tylko o to mi tu chodzi. a co zrobic??? tak jak juz ktos napisol. na 15 min wszyscy wychodza z trybun i jakis transparent kiery pokoze co o tym sadzymy!!!!

pozdRo
PSZÓW NA ZAWSZE NIEBIESKI!!!

ODPOWIEDZ