Puchar Ekstraklasy 2008/09

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
COBRA

#121 Post autor: COBRA » 28 sie 2008, o 18:40

arcio pisze:wg mnie to jest wymyślone na potrzeby marketingu
jak już wcześniej pisaliśmy u nas liczy się tylko zysk
przed WDŚ na Śląskim nakręcano publikę że z zabrza ma być najpierw 7, potem 12 potem ileś tam

to spowodowało, albo i nie, że naszych kibiców a przynajmniej na nasze sektory pofatygowało się w ciul ludzi
teraz jak widać nasz kochany zarząd idzie tym samym tropem
najpierw reklama meczu z zabolami, potem info że ma ich być 1,5 teraz że 3tyś żeby tylko spowodować "pozytywną agresję" i chęć przyjścia na mecz

oni wychodzą chyba z takiego założenia że im wiecej zaboli u nas tym więcej będzie nas
Tylko ze teraz moze byc juz na odwrot im wiecej im daja biletow tym mniej bedzie nas,albo wcale:)Bo to co zarzad wyprawia to juz jest naprawde przesada!

ENDZA
Kontakt:

#122 Post autor: ENDZA » 28 sie 2008, o 18:42

Nikaj nie ida.A takie chwyty marketingowe to sie robilo w latach dziewiedziesiatych!
Do zarzadu : na Legii tez zaczelo sie od drobnych incydentów...

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#123 Post autor: brozio » 28 sie 2008, o 18:43

zarząd wstyd!!! chyba trzeba wrocic do spiewek "Ruch to my a nie wy" !
bojkot i koniec..;/
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

arcio
Kontakt:

#124 Post autor: arcio » 28 sie 2008, o 18:46

wiem że to nie jest realne ale chciałbym widzieć minę naszej pani prezes i całego zarządu jakby na meczu PE w czwartek wyszli na trybuna a tam pusty stadion i tylko zabki w swoim sektorze
nigdy nie jest za późno

BaRan
Kontakt:

#125 Post autor: BaRan » 28 sie 2008, o 18:47

Lysy pisze:
josceline pisze:
Lysy pisze:Rozmawiałem przed chwilą z panią rzecznik. :wstyd: Rozmowa nieautoryzowana więc nie byda nic pisoł ale święty by zgrzeszył :zly: na deRby w lutym żabole mogą zaś liczyć na 13 tys. biletów.Wobec powyższego oddaja karnet w przyszłym tygodniu.AMEN!
kiedys godol ?? dodzwonilech sie yno do sekretariatu , bo rzecznik nie bylo juz ..... co padala !! jutro dzwonia do rzeczniczki

na komórka żech dzwinił a jutro o 15.00 jest podobno spotaknie zarządu z kibicami.
do tej pory tylko przeglądałem i czytałem to forum ale teraz postanowiłem sie wkońcu zarejestrować i też coś napisać, pod tym co napisał Patton podpisuję się bez najmniejszego zawachania, skoro jest jutro jakieś spotkanie kibiców z zarządem powinniśmy się zjawić kto tylko może i powiedzieć głośno co o tym wszystkim myślimy, bo to zaczyna być już dość mocno wku....... prezesi i zarząd patrzą tylko by kase zapchać oni przychodzą i odchodzą a MY jesteśmy ciągle z Naszym klubem więc powinniśmy mieć coś do powiedzenia w tej sprawie, jo rozumia, że to zaś dodatkowo kasa ze sprzedaży biletów ale jak mecze z żabolami potraktują tak jak my tego chcemy to też się nic nie stanie i od tego nie zależy czy zbankrutujemy czy nie, swoją drogą szczewa nawet odrobiny honoru nie mają, wiedzą, że nie chcemy ich a sie pchają jak tylko mogą :/ NIE CHCEMY ICH !! mają dostać najmniejszą możliwą ilośc biletów jaka ma być zagwarantowana dla gości i tyle koniec dyskusji PANI PREZES TAK TRUDNO TO ZROZUMIEĆ ???????? kto dla was jest ważniejszy MY czy oni ?? :kwasny:

19pestka20
Kontakt:

#126 Post autor: 19pestka20 » 28 sie 2008, o 18:52

RUCH to MY a nie wy(zarzad) :zly: !!!je*** szczewa!!!

Awatar użytkownika
LuxtyR
Kontakt:

#127 Post autor: LuxtyR » 28 sie 2008, o 18:53

arcio pisze:wiem że to nie jest realne ale chciałbym widzieć minę naszej pani prezes i całego zarządu jakby na meczu PE w czwartek wyszli na trybuna a tam pusty stadion i tylko zabki w swoim sektorze
ehh te marzenia, tez bym chcial ale raczej jest to niemozliwe do wykonania :/

RudaSlaska7 pisze:a moze bedzie tak ze zobacza 3 tys z Ruchu i 3 tys z zabrza to pomysla ze "a ci nasi kibice nawet na mecze nie przychodza to na nastepny mecz damy gornikowi 7 tys"
:wstyd:
to trza wywiesic jakis transparent nawiazujacy do tej sprawy, po czym wyjsc ze stadionu.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 19:01 przez LuxtyR, łącznie zmieniany 1 raz.

SODA's
Kontakt:

#128 Post autor: SODA's » 28 sie 2008, o 18:56

mnie też na bank nie Bedzie a prezes ma to w du*** czy bedzie stadion zabolami
wypełniony czy nami, byle kasa sie zgadza... zreszta prezes z jakiegos miasta
z zagłebia by sie naszym klubem interesował ..
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#129 Post autor: Bytom20 » 28 sie 2008, o 18:57

Ja na ten szpil nie pójdę choć mam czas mam kasę i z chęcią pójdę na mecz z Polonią Bytom czy Odrą Wodzisław w PE.
Może jak stracą na Naszych kibicach więcej niż zarobią na tych hipokrytach z Zabrza to się w końcu obudzą im wcześniej tym lepiej bo w końcu obudza się z ręką w nocniku.

RudaSlaska7
Kontakt:

#130 Post autor: RudaSlaska7 » 28 sie 2008, o 19:00

a moze bedzie tak ze zobacza 3 tys z Ruchu i 3 tys z zabrza to pomysla ze "a ci nasi kibice nawet na mecze nie przychodza to na nastepny mecz damy gornikowi 7 tys"
:wstyd:

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#131 Post autor: brozio » 28 sie 2008, o 19:01

arcio pisze:wiem że to nie jest realne ale chciałbym widzieć minę naszej pani prezes i całego zarządu jakby na meczu PE w czwartek wyszli na trybuna a tam pusty stadion i tylko zabki w swoim sektorze
to jest realne bojkot przy wejsciach to zaden problem!
napewno wejda starsze osoby ale napewno idzie tak ze prosto młyn i dycha mogom byc puste! ;/
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

COBRA

#132 Post autor: COBRA » 28 sie 2008, o 19:01

Dżem
Kontakt:

#133 Post autor: Dżem » 28 sie 2008, o 19:05

Jo tak samo nikaj sie nie ruszom, i nie godejcie że to je wymówka.
Mnie najbardziej śmieszy fakt że oni dupią WOŚP i te sprawy a sami bierą tyla żaboli na nosz stadion. Kasa im przesłoniła wszystkie stadionowe wartośći. Oni myślą że my sie zmotywujemy żeby przekrzyczeć szczewa i bydzie 14 tys na trybunach i pełno kasy w zarządzie. Taki ch** ! Jak chcecie być manipulowanym przez zarząd i oglądać tyle szczewa w naszym niybieskim DOMU to idzcie i sie cieszcie. Jo dziękuja, piłkarze sie poradzą bez dopingu (mecz o nic) a to co godają mnie gówno interesuje. Zresztą im by bardziej gęby opadły jak by my ich kolejny roz olali. Niych wiedzą że do nos nie istnieją. ku*** jeszcze sie tak obnoszą że tyla szczewa przyjdzie,piszą maile. To je manipulacja powtarzom ! Kończa pisać, róbcie sie co chcecie jo to mom w du*** nikaj nie ida. Jak bydzie 4 tys na stadionie to bydą mieli derby jak ch**. Tyla

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#134 Post autor: Raul22 » 28 sie 2008, o 19:07

oczywiscie tez nie pojawia sie na meczu jak tak dalej pojdzie, zreszta to co klub robi z swoimi kibicami od jakis 2 3 lat to tragedia, jak nie placenie za sparingi, to cyrki z derbami na slaskim, to ceny biletow skandaliczne (tamten sezon), to identyfikatory ktore tylko zniechecaja ludzi do chodzenia na Ruch i szlo by tak wymieniac i wymieniac. Takze taki bojkot moze by na dobre wyszedl wszystkim

Dżem
Kontakt:

#135 Post autor: Dżem » 28 sie 2008, o 19:09

Aha i jeszcze roz przypomnijcie sie ino co po deRbach na Ślonskim godoł zarząd Ruchu (sosnowiczanka) i zarząd szczew :wstyd: :wstyd:

Kaj som te autokary co sobstyl obiecała podstawić nom ?

BOJKOT BOJKOT BOJKOT

ODPOWIEDZ