tyz popierom...Dżem pisze:Jo tyż... To nie ma lekko trzeba w końcu pokozać że Ruch Chorzów to nie jest przedewszystkim firma jak to zarząd myśli. Pokożmy teraz że muszą sie z nami liczyć bo potym może być za późno.Tiag pisze:Damiano napisał/a:
Zbojkotować ten szpil a na płocie napisać trans " Na Śląskim też tak chcecie". Co to za szpil z ostatnią drużyną ekstraklasy mało ważny a bojkot może się udać
Popieram zbojkotowac ten szpil.
Puchar Ekstraklasy 2008/09
- LuxtyR
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 00:01 przez LuxtyR, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Skuli mnie to nawet niy muszą przyjechać, kopacze tyż niy muszą sie fatygować
A tak na serio SZCZEWA-max 5%,ODRA nich cały sektor gości se zajmują i tak przyjedzie max 250
POLONIA skuli mnie to mogom se i siedzieć we swoim i na rodzinnym i jak chcom to miyndzy nami bo majom odpowiedni poziom kultury dopingu.Niykiedy mom wrażenie że nasz zarząd to tako kurewka co by dała wiyncy tym co zapłacom wiyncy,a wg mnie kasa to niy wszystko cza mieć zasady. 

-
- Kontakt:
No bedzie ekstra , 1500 zaboli na naszym stadionie robi sobie co chce W naszej Swiatyni Posmiewisko
Przeciez to jakis kretynizm To nasz stadion i nasz Klub
Niech Ci wszyscy wywrotowicze zaloza lepiej stowarzyszenie i rozmawiaja z zarzadem a nie takie pomysly Bojkotowac to mozna wyjazd ale nie mecz u siebie
Przeciez to jakis kretynizm To nasz stadion i nasz Klub
Niech Ci wszyscy wywrotowicze zaloza lepiej stowarzyszenie i rozmawiaja z zarzadem a nie takie pomysly Bojkotowac to mozna wyjazd ale nie mecz u siebie
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Juz kiedys byl poruszany pomysl bojkotu meczu u siebie .Jestem jak najbardziej za z 2 wzgledow po 1 da to do myslenia zarzadowi a po 2 zbojkotujemy mecz z zabolami ktorzy przeciez dla nas i tak nie istnieja, nie jezdzimy tam to czemu nie zbojkotowac meczu z nimi tym bardziej ze mecz hu** warty i i tak bylo by na nim 2 -3 tys ludzi.Do tego jakis okazjonalny transparent i wszystko gra.Wola bojkot meczu PE niz pozniej jak nasz zarzad da zabolom znow z 15 tys i bojkot meczu na Slaskim.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prawdopodobnie na szpil nie przida , w PROTESCIE na mecz nie przida a jak przida to nie byda spiywol !!!
bylo godane, ze tak robic nie wolno, kaj som slowa naszego zarzadu kiery sie wielce opamiyntol po omamieniu przez "kolezkow" typu Hetmanski i spolka ??
ZARZAD albo sie opamiyntocie albo mocie o jednego kibica mynil ... nie byda spiywol !!!
bylo godane, ze tak robic nie wolno, kaj som slowa naszego zarzadu kiery sie wielce opamiyntol po omamieniu przez "kolezkow" typu Hetmanski i spolka ??
ZARZAD albo sie opamiyntocie albo mocie o jednego kibica mynil ... nie byda spiywol !!!
- Hmmm...
- Kontakt:
to zrob tak: kup sie slonecznik i siedz w doma i oglondej szpil na livescorejosceline pisze:prawdopodobnie na szpil nie przida , w PROTESCIE na mecz nie przida a jak przida to nie byda spiywol !!!

tez mi sie wogole niy podobo ilosc biletow do szczew ale na szpile jo lajza do Ruchu a niy kibicow gosci, a posuchac jak w ciszy zabole opuszczaja nasz stadion po kolejnym meczu kaj nom niy dali rady - bezcenne
a jo slysza jak kolejny roz ryczymy w ich strona: Na kolana!! :pgnz pisze:już słysza to "gramy u siebie, górnicy gramy u siebie"
stawiom ze bydzie 3-0 do nos a z racji glupiej godziny i dnia nie licza na wiecej ludu jak 5k.
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
- PitBull_77
- Kontakt:
zbojkotować ten szpil co wy piszecie opamiętajcie sie chcecie żeby szczewa śpiewały jesteśmy u siebie
bo jo nie i nie chcą żeby mi na moim gruncie na mojej dzielnicy zabske szczewa czuły sie jak u siebie bojkotem damy im tylko satysfakcje ze są super duper itp powinniśmy ich rozpieprzyć dopingiem i pokozac ze to my tu jesteśmy władcami naszego regionu oni nie powinny nawet na minute mieć szans na doping 

-
- Kontakt:
jo nie chodza na szpil skuli ciebie, ani skuli tam kogos jeszcze, ale scierwow nie toleruja i tolerowac nie byda !!Hmmm... pisze:to zrob tak: kup sie slonecznik i siedz w doma i oglondej szpil na livescore
tez mi sie wogole niy podobo ilosc biletow do szczew ale na szpile jo lajza do Ruchu a niy kibicow gosci, a posuchac jak w ciszy zabole opuszczaja nasz stadion po kolejnym meczu kaj nom niy dali rady - bezcenne
tym bardzij jak nasz zarzad bardzij dbo o innych kiboli anizeli o wlasnych!!
12500 dali biletow skur**** a potym jeszcze na swoj koszt ich woziyli ...
no to kuzwa niech nom daja 1500 siednymy se w klotce a reszta niech se szczewa weznom ... jeszcze chwila i tak bydzie !! a wiy siedzcie cicho, bo zarzond wiy co robi ....
-
- Kontakt:
-
Heee niema co cza isc na szpil nie dac zabolom satysfakcji , klupnijcie sie:)(to by sie zdziwili jak by zobaczyli pusty stadion,jak ich olewac to do konca nie tylko na wyjazdach)A co zrobicie jak nasz kochany zarzad da im kolejne 500 i dodatkowy sektor bedzie ich wtedy 2 tys ale wciaz bedzie im malo,a nas przyjdzie 1,5 tys bo to PE i wtedy zabole wam zaspiewaja jestesmy u siebie!?I co was tak malo?
I niewiem czy dobrze kojarze ale gdzies bylo cos podpisywane ,chodzi o to ze pzpn dawal kary za race i wszystkie kluby bojkotowaly PE byl zakaz wieszania flag, zero dopingu i zero wyjazdow na PE nie wiem czy dalej jest to aktualne.
Jeszcze trocha i sie doczekomy ze na stadion Slaski na derby nasz zarzad da im wiecej biletow niz nam przez wzgledy ekonomiczne,wtedy tez bedziemy musieli siedziec cicho
Ale my jak zwykle mozemy ponarzekac na forum ze nam to nie pasuje a nasz zarzad i tak ma to w du*** wiec szkoda pisania na ten temat bo oni i tak zrobia co beda chcieli szkoda naszych nerwow.Niech wdupia jeszcze inne utrudnienia z wejsciem na stadion typu identyfikatory i bedzie git.Czasem mam wrazenia ze Im bardziej zalezy na kibicach gosci niz swoich!!
I niewiem czy dobrze kojarze ale gdzies bylo cos podpisywane ,chodzi o to ze pzpn dawal kary za race i wszystkie kluby bojkotowaly PE byl zakaz wieszania flag, zero dopingu i zero wyjazdow na PE nie wiem czy dalej jest to aktualne.
Jeszcze trocha i sie doczekomy ze na stadion Slaski na derby nasz zarzad da im wiecej biletow niz nam przez wzgledy ekonomiczne,wtedy tez bedziemy musieli siedziec cicho

Ale my jak zwykle mozemy ponarzekac na forum ze nam to nie pasuje a nasz zarzad i tak ma to w du*** wiec szkoda pisania na ten temat bo oni i tak zrobia co beda chcieli szkoda naszych nerwow.Niech wdupia jeszcze inne utrudnienia z wejsciem na stadion typu identyfikatory i bedzie git.Czasem mam wrazenia ze Im bardziej zalezy na kibicach gosci niz swoich!!

Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 14:36 przez COBRA, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt: