Zapowiadany strajk i znikajace artykuły

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Marek Nowak
Kontakt:

#16 Post autor: Marek Nowak » 17 sty 2004, o 21:28

[quote="DjMaciar"]Ja mysle ze Rogala chyba jednak nie chce zle dla RUChu

Jak by nie chcial zle to by juz za 1 spadkiem podal sie do dymisji .Aha i nie czekal by zostala przyjeta ...

kurczak1920

#17 Post autor: kurczak1920 » 18 sty 2004, o 06:53

pan rogala po prostu jest nie zaradny, albo wygodnie mu jest nie znajdując sponsora, który by mógł zarządać zmian działaczy.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: gerhat » 19 sty 2004, o 08:40

DJ Maciar i apm - na kazdym meczu jest ok 2 tys ludzi którzy nie chcą źle dla Ruchu, dziesięć razy tyle, których nie ma na meczach bo nie ma na co przychodzić też nie chcą źle dla Ruchu, tylko nikt z tych osób nie jest przyspawany.

Wasze argumenty mnie nie przekonują. Widocznie zasada "mierny, ale wierny" to wasze motto. Moje nie.

Gość

#19 Post autor: Gość » 19 sty 2004, o 09:58

Dj Macuiar i APM... jestem w szoku, czy wy jesteście ślepi nie widzicie co się tutaj na miejscu dzieje :roll:

DjMaciar
Kontakt:

#20 Post autor: DjMaciar » 19 sty 2004, o 12:23

OK panowie nie bronie przeciez nikogo ale to ze wyglosilem swojezdanie nie obliguje mnie do niczego
a to ze ktos stara sie byc madry i przerzucac mi ze jestem
nie na miejscu to troche dziecinada
Moim zdaniem sedno sprawy lezy gdzies na pograniczu
Rogali pilkarzykow sponsorow wladz miasta itd.
Wiem ze wszystkim nam zalerzy na tymby bylo super i kolorowo
ale nie jest a jak wyjsc tego kryzysu
to chyba nikt nie wie bo jak by ktos wiedzial
to by z niego wyzedl
nie musicie sie zemna zgadzac ale mysle ze
napisalem prawde SLASK jest ju nikomu procz Slazakow nie potrzebny
wiec nit tu juz nie inwestuje w sport jak nie maz tego wymiernych kzysci
i nawet jak by przyszedl nowy zarzad prezes i bog wie kto jak
nie ma kasy to nic nie zwojuje a gadac to kazdy umie pieknie i
obiecywac tez

przykro mowc ale taka jest prawda :cry: :cry: :cry:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Bolek
Kontakt:

#21 Post autor: Bolek » 19 sty 2004, o 12:47

apm pisze:WojtekO, to powiedz mi dlaczego Rogala chcialby niby zniszczyc kompletnie KS Ruch? Jest moze tajnym fanem Zabrza, Legii albo Zaglebia?

To ze mu sie nie wiedzie, kazdy widzi... To ze sam powinien z tego konsekwecje wyciagnac, to tez kazdemu z nas jest jasne...

W sytuacji w jakiej jest klub "mierny, ale wierny" nie pomoze, w tym sie tez zgadzamy.

Rogala jest chyba swiadomy sytuacji i wie ze jezeli doprowadzi klub do 3. ligi, bedzie mial "fajne krytyki" w ksazkach historii klubu. A na tym tez mu chyba niezalezy. Dlatego sam chce wypchnac klub z bagna. Obawiam sie ze woli utanac ze statkiem niz sie poddac. Kapitan jako ostatni opuszcza statek...

Ratunek klubu mu sie nie uda dopuki nie bedzie, tak jak wyzej napisalem, sponsora 200 % zakochanego (troche slepego moze tez) w Ruchu.

Takiego nie ma, nikt nie byl w stanie takiego przyciagnac, zadna legeda Ruchu...
:shock: :roll: :?
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Viro

#22 Post autor: Viro » 19 sty 2004, o 13:55

apm Ty chyba naprawde masz klapki na oczach
przeciez nie raz podawalismy tu rozne przyklady
piszesz , ze potrzebny sponsor to racja , ale nie zastanawia Cie, ze zaden sponsor nie chce wejs jak u sterow jest Rogala???
czy Ty dalbys swoja kase , kiedy niebylbys najwazniejszy??
kazdy kto wylozy kase chce byc "panem" patrz Wisla
a on poprostu niechce dopuscic nikogo nad siebie
nieoficjalnie dowiedziano sie , ze 11mln dlugo to tylko tak na pokaz a dlug jest podobno o wiele wiekszy!!!!
kompletnie nic sie nie zmienia w polityce naszego klubu , zobacz na kluby jak Lech, Cracvia, Pogon , Zaglebie Lubin , Groclin , Amica, Wisla - a nawet Korona Kielce - tam wszedzie szlo to poukladac a u nas nie idzie
my spotykamy sie rozmawiamy z roznymi ludzmi jakbys czasem wpadl oze zmienilbys zdanie i wiedzialbys wtedy konkretnie jacy ludzi chcieli wylozyc kase ale zawsze na drodze stawal przyspawany i jego zarzad a na takich warunkach jakie oni oferuja to nikt tego klubu sponsorowac nie bedzie!!!!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: gerhat » 19 sty 2004, o 15:07

DjMaciar pisze: SLASK jest ju nikomu prócz Slazakow nie potrzebny
wiec nit tu juz nie inwestuje w sport jak nie maz tego wymiernych kzysci
A komu jest potrzebny Białystok albo Kielce? Jaki tam jest potencjał gospodarczy? Jakie dochody ludności i ich przełożenie na frekwencję na meczach?
Zgodzę, się że na Śląsku wzrasta bezrobocie ale ww miasta mają potencjał godpodarczy o wiele niższy niż Śląska. A jednak tam mozna znaleźć sponsorów gotowych łozyc na klub.

apm napisał:
WojtekO, to powiedz mi dlaczego Rogala chcialby niby zniszczyc kompletnie KS Ruch? Jest moze tajnym fanem Zabrza, Legii albo Zaglebia?
O czym Ty piszesz? on już to zrobił. Chyba że dla Ciebie balansowanie na pograniczy III ligi przy całkowitym rozpadzie organizacyjno-finansowym to nie jest zniszczenie klubu .Tak trudno to zauważyć ?i nie ma to nic współnego z innymi klubami tylko z nieudolnością Rogali.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: gerhat » 19 sty 2004, o 15:44

apm złe pytania stawiasz, to i nie dziw się, że ktoś Cie do pionu stawia.
Jeżeli chcesz koniecznie znać odpowiedź to brzmi tak: Rogala nie chciał zniszczyć klubu i nikt mu tego nie zarzuca, On to zrobił i o to jestesmy źli.
Zrobił to przez nieudolność i dyletanctwo a nie, chcenie.
Jedyne chcenie jakie można mu przypisać to chcenie siedzenia na stołku.
Jakie są efekty tego chciejstwa to widać.

Viro

#25 Post autor: Viro » 19 sty 2004, o 15:58

apm nie widzisz tego
gerhat dobrze Ci napisal , ze ten klub juz jest zniszczony, nikt tu nie chce grac, on nie jest juz duma dla tych pilkarzy tylko odskocznia do lepszego, a moze inaczej do poukladanego klubu bo widzisz pilkarze wybieraja nizsze ligi ale wola poukladana ich pozycje
ta nieudolnosc prezesa doprowadzila do tego oraz calego zarzadu
niszczy ten klub , nie ma planu na poprawe a nam mydli oczy od kilku lat glodnymi kawalkami , ktore slyszymy co roku i kazdy zna juz je chyba na pamiec
mi osobiscie wydaje sie , ze on sie boi czegos a konkretnie burdelu jaki jest w tym klubie
a jak ktos inny nie z ukladow przejolby stery mogloby wyjsc na jaw cos czego nie chce
pozdRo

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: wojt » 19 sty 2004, o 18:21

Wszystkiego ale obrony rogali w tak katastrofalnej sytuacji klubu sie nie spodziewałem po ludziach mieniących się kibicami Ruchu. To tak jakby komunistom dziekowac za dzisiejszą sytuację w kraju. Nie wiem kiedy odbeda sie wybory do PZPN(2004albo 2005)ale nasz boss jest tam we władzach. Dopoki jest prezesem klubu moze liczyc na powtórny wybor i na kolejne lata wyjazdów i spotkań z koleżkami, jeśli teraz zrezygnuje z prezesury zostanie wysadzony z karuzeli i nikt o nim nie bedzie pamietał przy wyborach. Rogala po prostu boi się nicości i pustki bo wie że bez Ruchu nie bedzie znaczył nic w światku piłkarskim.

Do mini listy miast w których znalazł sie bogaty sponsor przytoczonej przez Gerhata dopisałbym jeszcze Tarnów. To nie jest przykład piłkarski ale jak widać po kilku chudych latach tarnowskiego spedwaya udało sie zorganizować sponsora który wykłada pieniądze w nie dużym w koncu miescie na najwieksze gwiazdy żuzla z Gollobami(Tomasz kontrakt ok. miliona na sezon) i Tonny Richardsonem na czele.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: Konrad » 19 sty 2004, o 19:54

To że zaistniałej w Ruchu sytuacji jest winien prezes wie prawie każdy. Rówież każdy wie,że oficjalnie nie udało się prezesa odspawać od stołka. Mam małe pytanie do kibiców - czy są planowane jakieś inne formy nacisku (SIŁOWE) żeby w końcu tego człowieka usunąc ze stanowiska, czy dalej będziemy pi***olić farmazony na forum jak to u nas źle się dzieje ??
Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź w tej sprawie - od razu chcę zaznaczyć, że nie chcę żeby moje słowa zabrzmiały w ten sposób, że rękoma innych próbuję robić porządek na Cichej...
Pozdrawiam
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

ODPOWIEDZ