tu mosz stronka : http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=for ... tyfikatorytomasz_ pisze:Jaka jest ta niespodzianka do biletu:> sprawdzic nie moge bo nie mam identyfikatora wiec biletu mi nie sprzedadza;/ idzie gdzies w internecie wogole ten identyfikator zamowic??
22.08.2008-> Ruch ChoRzów-Polonia Bytom.
- deon1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co do trzech muszkieterów ze słowacji to widać ze balaz nie mo formy. fabusz jak zwykle nic szybkości i techniki ale przy rogu umie ustawic sie jak mało kery napastnik w lidze(bala go szuko). myśla ze bedemy ciśli polonia więc bydzie duzo rogów i łon powinien zagrac.prócz niego wtoś szybki-zając,pepe. pewnie pepe zagro za balaza. 3-1 do ruchu. doping musi być na całego bo mie juz dziś polonisci w robocie draznili ze nos przekrzyczom(takiego chu.ja) 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bardzo bym chciał zobaczyć w akcje Pana który się zwie DANIEL FERUGA:) razem ze Straką, Zającem i Scherfchenem:P może i była by to dziwna linia pomocy ale myślę iż bardzo skuteczna, w Ataku zagrał bym Fabuszem i Sobczakiem, Jak chodzi o Defensywę to tutaj mam najwięcej zmartwień, ale ustawił bym w następujący sposób Sadlok, Baran, Golem i Grodzicki. Jest to spora mieszanka młodości z Rutyną, ale było by to spore zaskoczenie dla przeciwnika, Cieżko jest typować wynik nie znając składów a także taktyk, Derby rządzą się swoimi prawami, Liczę na Remis 1:1 bądź 2:2 chociaż po cichu liczę na minimalne zwycięstwo 

takie tam
-
- Kontakt:
Yno 3 pkt po ciynżkim szpilu aczkolwiek myśla, ze jutro bydzie lżyj niż z Lechiom; aleś Pyjter porzondził s tom obronom
jo zamiast Golyma jednak Adamski obok Grodzicki, po bokach Brzyski i Nykiel.... Ale w sumie to i tak tryner wiy nojlepij (dzisioj na TVP # boł wywiad z Radolskim|)
Jeżech przekonany że to wygromy;

Jeżech przekonany że to wygromy;
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Niestety ale musze zadac te ch***we pytanieScypion pisze:
A jak ktos nie idzie na szpil to niech sie aby ganby nie robi i nie chwoli tym.
Jest kajs na necie ten mecz ? Moze na tej stronce na ktorej lecial mecz z Lechia jak tak dajcie namiar.Bardzo wazne od tego zalezy czy piatek bedzie spelniony dla mnie i paru innych niebieskich
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
Fanatyk z Rudy pisze:Niestety ale musze zadac te ch***we pytanieScypion pisze:
A jak ktos nie idzie na szpil to niech sie aby ganby nie robi i nie chwoli tym.
Jest kajs na necie ten mecz ? Moze na tej stronce na ktorej lecial mecz z Lechia jak tak dajcie namiar.Bardzo wazne od tego zalezy czy piatek bedzie spelniony dla mnie i paru innych niebieskich
http://www.meczyki.pl/pilka.php
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kRycha
- Kontakt:
a głupiemu radosc19_kRzysiek_20 pisze:tez jestem ciekawy bo miała już być od pierwszego meczu na Cichej!!Marcus pisze:Ciekawe czemu nie ma tej maskotki co miała wyprowadzać drużyne w nowym sezonie......
ale obiecanki cacanki ....
mysla ze bydzie z 2:0 do nos
[img]http://i353.photobucket.com/albums/r394/19kRycha20/usebarkopia.gif[/img]
-
- Kontakt: