22.08.2008-> Ruch ChoRzów-Polonia Bytom.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Ruch Chorzów w meczu z Polonią

Czas głosowania minął 22 sie 2008, o 17:31

wygra
188
94%
zremisuje
9
5%
przegra
3
2%

Liczba głosów: 200

Wiadomość
Autor
19_kRzysiek_20
Kontakt:

#31 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 19 sie 2008, o 21:50

Kapelusz pisze:Jak chcemy wygrać to musi byc ofensywne ustawienie

---Pilarz----
---Brzyski---Grodzicki----Baran---Nykiel--
--Balaz-----Scherfen---Nowacki---Zając--
---Ćwielong---Fabus----

ew.zmiany to Grzyb,Straka,Sadlok,Jakubowski
bardzo dobre ustawienie tyko wydaje mi sie że na prawej obronie zagra Grzybek chociaż Krzysiu Nykiel mógłby dostac szanse jesli nie z Poonią to z kim?

Polonia jest do ogrania jesli ten mecz zremisujemy to dla nas to będzie porażka.

W Polonii nie ma lewego pomocnika wiec Zajączek powinien to wykorzystac i sobie pokicać :rotfl: :rotfl:
Pepe mógłby sie przebudzić :zalamany:

Kapelusz

#32 Post autor: Kapelusz » 19 sie 2008, o 22:04

Krzysiu Nykiel nie grał z lechią z powodów rodzinnych wiec moze bd grał z PB.Dżem masz racje ze Duszan wie lepiej niz my w jakiej formie sa aktualnie zawodnicy ale i tak powinnismy wyjsc takim skladem przynajmniej w pierwszej polowie.A co do Nowackiego to chop jest dobry i trzeba mu dawac szanse

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#33 Post autor: 19r20 » 19 sie 2008, o 23:20

mecz musi być wygrany w sumie to są prawdziwe deRby nie jakaś popierdółka jak ostatnio

jeśli szybko strzelimy gola to Polonia się podda tak jak ostatnio

jedno jest pewne musimy zagrać o niebo lepiej jak z Lechią bo to był koszmar
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#34 Post autor: vahanara » 19 sie 2008, o 23:36

Marcus pisze:To Balaz nie trafił na pustą bramke w meczu z Odrą coś ci się myli.Ja też mam nadzieję że Nowacki wyjdzie w pierwszym składzie z Polonią
Po niecelnym strzale Balazsa bramkę strzelił Pulkowski, Nowacki nie trafił po akcji z Ćwielongiem kiedy sami biegli przez pół boiska przeciwko bramkarzowi... Ciężko taką akcję z czymś pomylić...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Tiag
Kontakt:

#35 Post autor: Tiag » 19 sie 2008, o 23:54

vahanara pisze:
Marcus pisze:To Balaz nie trafił na pustą bramke w meczu z Odrą coś ci się myli.Ja też mam nadzieję że Nowacki wyjdzie w pierwszym składzie z Polonią
Po niecelnym strzale Balazsa bramkę strzelił Pulkowski, Nowacki nie trafił po akcji z Ćwielongiem kiedy sami biegli przez pół boiska przeciwko bramkarzowi... Ciężko taką akcję z czymś pomylić...
Za tyle asyst co on zaliczył w poprzedniej rudzie ja bym mu wybaczył tą sytuacje..

staRvin
Kontakt:

#36 Post autor: staRvin » 20 sie 2008, o 01:10

Chodz Fabus wiy czasami kaj ta gowa wsadzic ale jo by go zmienil za Sobiecha. Synek przynajmij loto i walczy. Oby mu Duszan dol pograc jeszcze w tej rundzie moze sie synek rozegro :)

siemadis
Kontakt:

#37 Post autor: siemadis » 20 sie 2008, o 02:56

RUCH [2] : [1] POLONIA :looka:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: heli » 20 sie 2008, o 06:04

Jo jest ciekawy czy Sobczak nie skończy tak jak Sadlok w zeszłym sezonie czyli gra wpierwszym meczu, nawet nie najgorzej, a potem do końca ledwo paredziesiąt minut łącznie. A co do meczu to nie interesuje mnie nic więcej jak zwycięstwo takie mecze trzeba wygrywac i nawet jak bedziemy się trocha męczyc to najważniejsze jest by ten mecz wygrac. co do zmian to mysla że może Nykiel, Nowacki, albo Pulkowski od początku, Może Pepe cho groł cały mecz w EMME.

Fabus
Nowacki Pulkowski Zając
Straka Scherfschen
Brzyski Baran Grodzicki (Adamski) Nykiel

Ewentualnie Grzyb na prawą, wtedy Straka out, Pulkowski na defensywnego, a Zając do środka. Tak to widza. Cho to ino moje subiektywne odczucie w żadnym wypadku nie gwarantujace sukcesu ;P. PS. na menagerze sie sprawdzo ;)
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#39 Post autor: Kirek » 20 sie 2008, o 10:42

w 89 min. ten Grzyb :). Według mnie Straka gra lepiej przynajmniej na razie od Szeryfa, gdyż u tego drugiego widać że rok we futsbal nie grał i te zagrania jego sa takie asekuracyjne, żeby nie zdupić.

Dżem
Kontakt:

#40 Post autor: Dżem » 20 sie 2008, o 12:18

W defensywie lepiej gro Szeryf,co nie zmienio faktu że momy dwóch za***istych defensywnych pomocników :)

mateX249
Kontakt:

#41 Post autor: mateX249 » 20 sie 2008, o 14:07

Wygramy szpil 2-0 myśle że nasi pokażom lepszom gre w obronie i w ataku niż w meczu z lechią i myślę żeby nie było to co ostatnio przed wejściem na mecz ......JP..........

niebieski82
Kontakt:

#42 Post autor: niebieski82 » 20 sie 2008, o 16:10

3-0 dla Niebieskich :hyhy:

tomasz_
Kontakt:

#43 Post autor: tomasz_ » 20 sie 2008, o 16:56

Jaka jest ta niespodzianka do biletu:> sprawdzic nie moge bo nie mam identyfikatora wiec biletu mi nie sprzedadza;/ idzie gdzies w internecie wogole ten identyfikator zamowic??

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#44 Post autor: Bytom20 » 20 sie 2008, o 17:12

tomasz_ pisze:Jaka jest ta niespodzianka do biletu:> sprawdzic nie moge bo nie mam identyfikatora wiec biletu mi nie sprzedadza;/ idzie gdzies w internecie wogole ten identyfikator zamowic??
Przyjdź odpowiednio wcześniej przed meczem. Powiesz Pani w kasie że chcesz wyrobić identyfikator na cały sezon i bilet na mecz z Polonią. Pani w okienku poprosi o Twoje dane (nawet nie będziesz musiał wypełniać żadnych wniosków) Zapyta o imię, nazwisko pesel i numer kontaktowy telefonu. Zapłacisz 15 zł za identyfikator na cały sezon i 15 zł za bilet. Dostaniesz karteczkę (dowód tego że zamówiłeś identyfikator) i bilet. Karteczkę i bilet pokazujesz przed wejściem na stadion a identyfikator możesz odebrać w inny dzień za okazaniem karteczki dowodu wpłaty. Zresztą wszystko wytłumaczy Ci miła Pani w kasie tak że na pewno zrozumiesz bo nawet człowiek z niedorozwojem by zrozumiał z całym szacunkiem dla takich osób.
Pójdziesz kupisz bilet to będziesz wiedzieć jaka niespodzianka Cię czeka.
Plotka chodzi że każdy dostaje nowe auto ale lepiej biegnij szybko bo promocja trwa do wykończenia zasobów.
Czy wszystkim trzeba tłumaczyć tak jak małym dzieciom wszystko.

"kto w piątek siedzi w doma tyn jest staro oma"

Czy bieg ze sztangami to dobry pomysł ?
Ostatni mecz z Polonią Bytom sędziował Paweł Gil teraz też mamy taką obsadę.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#45 Post autor: Scypion » 21 sie 2008, o 08:31

Skrocilch sie urlopowy pobyt w gorach zeby obejrzec mecz z lechia, przezylch szok patrzac na trybuny... mom nadzieja ze teraz bedzie lepiej. Ogolnie u mnie w doma duzo rzeczy (imprezy urodzinowe itp) uklodo sie zgodnie z terminarzem Ruchu. Na dyszcz mom paryzol itp itd. jak sie chce to wszystko idzie.

A jak ktos nie idzie na szpil to niech sie aby ganby nie robi i nie chwoli tym.

ODPOWIEDZ