22.08.2008-> Ruch ChoRzów-Polonia Bytom.
-
Ogladalem lige+extra i było tam o szaranczy streszczajac nie ma sie czego bac.nie przesadzajcie ze PB jest razem z lks najslabsza jeszcze jest Arka i Wks.Mecz łatwy nie bedzie napewno ale licze na to ze nie bedzie to mecz walki tylko z czasem nasi zdominuja polonie i wygramy spokojnie 2:0 tak jak rok temu
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dziękuje Bogu ...i Radolsky'emu, że On nie gra.19_kRzysiek_20 pisze:Mam nadzieje że zagra w tym meczu NOWACKI!!

Nawet nie dałbym mu podawać piłek na meczu.

To nawet już Jaworek alias czołgista był od niego lepszy.
... tak mi się teraz spomniało

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Mam nadzieje, że żartujesz? Nowacki był w wielu meczach poprzedniej rudny najjaśniejszą postacią, solidny ligowy rozgrywający. Nie pomyliłeś go czasem z kimś innym?sebaro pisze:Dziękuje Bogu ...i Radolsky'emu, że On nie gra.19_kRzysiek_20 pisze:Mam nadzieje że zagra w tym meczu NOWACKI!!![]()
Nawet nie dałbym mu podawać piłek na meczu.![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
widza że niexle znasz sie na piłcesebaro pisze:Dziękuje Bogu ...i Radolsky'emu, że On nie gra.19_kRzysiek_20 pisze:Mam nadzieje że zagra w tym meczu NOWACKI!!![]()
Nawet nie dałbym mu podawać piłek na meczu.![]()

Nie rozumiem daczego on nie wystawia Nowackiego razem z Zającem mają taką technike i nieźle rozgrywali by tą piłke.
Może mi ktoś to wytłumaczyć??
-
- Kontakt:
Bo jest po kontuzj i nie ma lepszej formy od innych? Dusan wie najlepiej kto ma grac i napewno nikogo nie krzywdzi. Mamy dwa dosyc równorzędne składy, więc roszady będą sie pojawiac bardzo często.19_kRzysiek_20 pisze: z Zającem mają taką technike i nieźle rozgrywali by tą piłke.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Prosze bardzo juz tlumacze - sa to bowiem zawodnicy ofensywni. A nasz trener w swojej filozofii footballu na tak nie dopuszcza do siebie myśli ze mógłby zaryzykować i nie zagrać jednoczensie 4 defensywnymi pomocnikami.19_kRzysiek_20 pisze: Nie rozumiem daczego on nie wystawia Nowackiego razem z Zającem mają taką technike i nieźle rozgrywali by tą piłke.
-
- Kontakt:
Nie żartuje.Tiag pisze:Mam nadzieje, że żartujesz? Nowacki był w wielu meczach poprzedniej rudny najjaśniejszą postacią, solidny ligowy rozgrywający. Nie pomyliłeś go czasem z kimś innym?
Jeżeli wg Ciebie najjaśniejsza postać ma jakieś 3/4 strat piłek ( 1/4 to dobre podania do tyłu lub do boku ) to ja wymiękam

Dziękuje. Może nie dobrze ale na pewno lepiej od Ciebie19_kRzysiek_20 pisze:widza że niexle znasz sie na piłce![]()

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
trener D.R. i jego taktyka dla mnie jest nie zrozumiała do końca. Rozumiem zagrać 3 defensywnymi zawodnikami w mecz z Lechem , Wisłą.Scypion pisze:Prosze bardzo juz tlumacze - sa to bowiem zawodnicy ofensywni. A nasz trener w swojej filozofii footballu na tak nie dopuszcza do siebie myśli ze mógłby zaryzykować i nie zagrać jednoczensie 4 defensywnymi pomocnikami.19_kRzysiek_20 pisze: Nie rozumiem daczego on nie wystawia Nowackiego razem z Zającem mają taką technike i nieźle rozgrywali by tą piłke.
Ale jeśli mamy strzelac bramki pomijajac fakt że nie posiadamy w zespole typowego napastnika ( taka prawda) to ten ofensywny pomocnik musi być skuteczny i powinien miec instynkt strzelecki a takim zawodnikem według mnie jest Marcin Nowacki ktory już nie raz pokazał co potrafi z piłką zrobić dz jego bramka Odra Wodzisław wygrywała w meczach z najlepszymi druzynami.
A jesli trener D.R. wystawia ych 3 zawodników defensywnych z ktorych według niego te sytułacje ma wykanczać Pulkowski ( patrz Górnik 3 setki!! )

Nowacki założe sie z każdym z was na forum że wykorzystał by nie 1 ale 2 sytułacje z tych 3!!!!

-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
przypomnij se ostatni mecz z Odrą kiedy Nowacki nie trafiał do pustej bramki, nie w 100% ale w 300% sytuacji.19_kRzysiek_20 pisze:A jesli trener D.R. wystawia ych 3 zawodników defensywnych z ktorych według niego te sytułacje ma wykanczać Pulkowski ( patrz Górnik 3 setki!! )![]()
Nowacki założe sie z każdym z was na forum że wykorzystał by nie 1 ale 2 sytułacje z tych 3!!!!
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja a może od razu za Baran jeszcze Sobiecha wdupić na atak.Nie popadajmy ze skrajnośći w skrajność. Duszan wystawił z Lechią dwóch napastników wiec co wy dupicie ? A i on chyba wie lepiej czy Nowacki mo froma czy nie ? Poza Derbami powiedzcie mi jakiś mecz w keirym sie fest wyróżnioł. Wielcy znawcy z wos,ale zrozumcie że trener widzi tych grajków codziennie na treningach... Dobrze jest, Duszan sie to poukladoł i momy 4 pkt. Zoboczymy jak bydzie w piątekKapelusz pisze:---Pilarz----
---Brzyski---Grodzicki----Baran---Nykiel--
--Balaz-----Scherfen---Nowacki---Zając--
---Ćwielong---Fabus----
Pozdro