Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 16.08.2008 20:00 Sobota

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
stan01
Kontakt:

#106 Post autor: stan01 » 17 sie 2008, o 13:35

Do wypowiedzi slavo jeszcze bym dodał słowa Pana Radolskiego:

- Cieszę się, że wygraliśmy dziś naprawdę ciężki mecz. Spodziewaliśmy się, że Lechia będzie sobie stwarzać sytuacje, ale powalczyliśmy i zdobyliśmy trzy punkty.
Przy drugiej bramce zmieniłem decyzję w ostatniej chwili. Zostawiłem Fabusza na boisku i udało się. :hurra:

Tiag
Kontakt:

#107 Post autor: Tiag » 17 sie 2008, o 13:38

slavo pisze: wnioski: Grzyb, Barn, Balaz, Fabusz, Straka (albo Scherfen) - ława
i z Polonią wychodzimy

Pilarz
Nykiel-Grodzicki-Adamski-Brzyski
Feruga-Scherfen-Pulkowski-Zając
Nowacki
Sobczak(Cwielong)
Ok, ale jaką masz pewnośc, że"
Nykiel, Adamski, Feruga, Nowacki i Sobczak są w lepszej formie od Jakubowskiego, Grzyba, Barana, Balaza, Fabusza? Jak zwykle po dwóch meczach wieszacie psy na trenerze który wie najlepiej kto jest w najlepszej dyspozycji. Dobrze, że nie będąc u szczytu formy potrafimy sobie radzic z zawsze groźnymi beniaminkami, które przeważnie najbardziej kłują na początku ligi.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2008, o 13:40 przez Tiag, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#108 Post autor: milanos » 17 sie 2008, o 13:40

Bzzyk pisze:
Moglbys dac filmik na jakis serwer. Moze byc nawet rapid. Bo jestem nad morzem i niestety tak tu dziala internet ze nie umie mi sie to wczytac:/
http://rapidshare.com/files/137957495/2 ... a.mpg.html
Ostatnio zmieniony 17 sie 2008, o 13:42 przez milanos, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

slavo
Kontakt:

#109 Post autor: slavo » 17 sie 2008, o 13:42

Tiag pisze:Ok, ale jaką masz pewnośc, że"
Nykiel, Adamski, Feruga, Nowacki i Sobczak są w lepszej formie od Jakubowskiego, Grzyba, Barana, Balaza, Fabusza?
żadnej.
Ale dopóki się tego nie sprawdzi, to się nie przekonamy. Nie ma innego sposobu by to zweryfikować.
Choć wczoraj wyraźnie było widać ile zmieniło wejście "słabego" Pulkowskiego i Cwielonga (choć specjalnie też nic nie zagrał)

fuhr
Kontakt:

#110 Post autor: fuhr » 17 sie 2008, o 13:42

niebieski1980 pisze:
Mecz wybitnie pokazal ze Radolsky naprawde jest bardzo slabym trenerem i siedzi w Ruchu tylko dzieki obecnym wynikom.

:hyhy:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

marek79
Kontakt:

#111 Post autor: marek79 » 17 sie 2008, o 14:02

fuhr pisze:
niebieski1980 pisze:
Mecz wybitnie pokazal ze Radolsky naprawde jest bardzo slabym trenerem i siedzi w Ruchu tylko dzieki obecnym wynikom.

:hyhy:

co jest lepsze?

slaby tryner a zdobyte punkty czy dobry tryner i zero wynikow (tylko jak ktos kto niy mo wynikow moze byc dobry?)

mateX249
Kontakt:

#112 Post autor: mateX249 » 17 sie 2008, o 14:16

Mecz ogólnie średni obrona się nie rozumiała atak jakoś chodził ważne że 3 punkty śa nasze oby w następnych meczach nasi pokazali coś więcej narazie 5 miejsce w tabeli ;) ;)

maRcypan
Kontakt:

#113 Post autor: maRcypan » 17 sie 2008, o 15:08

SZACUN DLA KIBICÓW Z RUDY ŚLĄSKIEJ SIE NALEŻY ... taka prawda ze to my tworzymy potęzny legion . Gdzie są kibice z Chorzowa ? ( Cza cos z tym zrobic panowie - akcja billbordowa , info w chorzowskich firmach i na basenach ) ! :padam:
RUCH

niebieski1980
Kontakt:

#114 Post autor: niebieski1980 » 17 sie 2008, o 15:41

Tiag pisze:
Ok, ale jaką masz pewnośc, że"
Nykiel, Adamski, Feruga, Nowacki i Sobczak są w lepszej formie od Jakubowskiego, Grzyba, Barana, Balaza, Fabusza? Jak zwykle po dwóch meczach wieszacie psy na trenerze który wie najlepiej kto jest w najlepszej dyspozycji. Dobrze, że nie będąc u szczytu formy potrafimy sobie radzic z zawsze groźnymi beniaminkami, które przeważnie najbardziej kłują na początku ligi.
No nie wiem czy tak wie kto jest w najlepszej dyspozycji, to co robi Radolsky obecnie zrobil by kazdy z kibicow ktory choc troche zna sie na pilce, jemu chyba dalej sie wydaje ze prowadzi Groclim z dobrych czasow. Ruch drugi mecz gra bez czlowieka ktory umial by cos sensownego rozegrac. Dla mnie powinien probowac wszystkich ktorych ma do dyspozycji na poczatku sezon a nie na koniec gdzie ma noz na gardle. 2 mecze i znow dobrze graja tylko Ci zawodnicy ktorzy grali dobrze w meczu z Gornikiem. Zajac Grzyb i Pilarz

slavo
Kontakt:

#115 Post autor: slavo » 17 sie 2008, o 15:46

niebieski1980 pisze:...i znow dobrze graja tylko Ci zawodnicy ktorzy grali dobrze w meczu z Gornikiem. Zajac Grzyb i Pilarz
taaa..... szczególnie Grzyb. :/

Lukas89
Kontakt:

#116 Post autor: Lukas89 » 17 sie 2008, o 16:23

Hmm..na szpilu nie byłem więc powiem,że cieszą mnie 3 punkty.Po Waszych wypowiedziach widze,że nie jest za ciekawie.. co nie zmienia faktu,że...

cieszą 3 punkty. no i premierowa bramka Kicaja.

a o reszcie się nie wypowiadam bo nie widziałem.

a jednak się wypowiem o Fabuszu i Sobczaku.Ja personalnie do Sobczaka nic nie mam tak samo jak to żadnego Naszego piłkarza,ale na początku tematu napisałem,że skoro porównywać Fabusza do Sobczaka to ja stawiałbym na Martina.No i szpil pokazał,że w pierwszym spotkaniu z Górnikiem Sobczak grał i troche przeszkadzał,a w drugim Martin grał i strzelił bramkę..

Więc ja w dalszym ciągu uważam,że wystawiać Sobczaka tylko po to,żeby przeszkadzał dla mnie mija się z celem..Fabus zagrał od pierwszych minut i bramke strzelił,Sobczak zagrał z Górnikiem od pierwszych minut i bramki nie strzelił.. dla mnie

Fabus-Sobczak 1-0.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2008, o 16:51 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

dziuti
Kontakt:

#117 Post autor: dziuti » 17 sie 2008, o 16:23

Ludzie opamiętojcie się !
Jeżeli wg co poniekierych Lechia jest jedną z najsłabszych drużyn a My bez formy jednak z nimi wygrywomy to coś to znaczy.
Po drugie ilość kibiców przekłada się wprost proporcjonalnie na pogoda która jest i dopóki się nie zmieni komfort oglądania szpili (czyt. dach) to frekwenjo dalij bedzie od tego uzależniono...
Mi się podoboło. 2 szpile 4pkt. Forma może być ino lepszo. Zabawa na trybunach przednio a Wy narzekocie. :)
Aha skończcie pi***oli...ć o identyfikatorach bo zasady gry ustalone przez zarząd są znane dość dawno więc zaskoczenia nie było. I pisza tu w tym miejscu z perspektywy osoby co też wyrabioła to przed meczem. Wiem że to była moja wina więc żech się nie stresowoł że może to trocha potrwoć.
I na koniec puenta która mnie ro***bała jak żech tu na forum to przeczytoł...

--------------------------------------------------------------------------------

Momy 5 miejsce narazie a żabole 14 Ale łoni mają Pitrego,Bonina,jakiegoś ciula z brazyli i idą na majstra

Tyla narazie
25zł bilet na mecz, 5zł piwo, 2zł słoniol, wygrana z Sosnowcem...bezcenne

mrad72
Kontakt:

#118 Post autor: mrad72 » 17 sie 2008, o 16:35

Panowie weźcie trocha na wstrzymanie. Mnie też wkurzało sporo rzeczy w grze, ale pomyślcie ile już było pechowo przegranych (zremisowanych) szpili po pięknej walce? Więc chyba jeden szczęśliwie wygrany też czasem powinien się trafić :hyhy:

Aż strach pomyśleć, jak po tych dwóch szpilach na koncie byłoby 0 pkt...

Pavlique
Kontakt:

#119 Post autor: Pavlique » 17 sie 2008, o 16:37

Na szpilu niy bołch som tacy co wiedzom czamu; z relacji i Waszych wypowiedzi cóż.... nojbarzij rozczarowały mie wypowiedzi Slavo... ;)
Zgoda, lepij słabo grać i mieć pukty niźli fajnie i bez... - pacz zeszły sezon...
Jo padom że kożdy nastympny szpil to bydzie weryfikacja z jednyj strony dokonań Radolskigo a z drugij Waszych teorii, zwłaszcza dotyczących rezerwowych...
Po mojymu trynera rozliczo się za wyniki ale skoro naszymu stawio się zarzuty za to że mo wyniki (na razie) to sorki ale czegoś niy jaża a możno jo sie niy znom...
Wom wszyskim i sobie Wszyskigo niybieskigo gry żodnej byle punkty bydom.... :hyhy:
I'm a man who walks alone

19Ted20
Kontakt:

#120 Post autor: 19Ted20 » 17 sie 2008, o 16:42

Ja to wiedziałem ze nasi to wygrają :hyhy: trochę nerwów było :P ale wierzyłem w naszych :D
Idziemy wspólnie wybraną drogą stawiając czoła najgorszym wrogą!

ODPOWIEDZ