#niebiescy REAKTYWACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#niebiescy REAKTYWACJA

#1 Post autor: KK » 10 sty 2004, o 20:44

Po dlugiej przerwie reaktywowalismy kanal #niebiescy
Znowu na kanale siedzi grupa kilku osob, kibicow Ruchu z ktorymi zawsze idzie zagadac... Nie jest jednak sztuka wejsc, wyjsc i powiedziec ze tam sie nic nie dzieje.

Zapraszamy wszystkich, ale na dluzej. Kanal Tworza wszyscy, nie pojedyncze osoby :P

Dzis przeprowadzilismy tesh QUIZ z 50 pytaniami na temat Ruchu i ogolnie pilki... Oto wyniki:

1. Antenka (26 pkt)
2. BlueAndre (16 pkt)
3. BlueLukas (4 pkt)

Kilka punktow zdobyli rowniez Bolek, Zoltan i chyba jeszcze ktos;)
Kolejny quiz prawdopodobnie za tydzien w sobote o 20.00 ;) Pozdro

Bolek
Kontakt:

#2 Post autor: Bolek » 10 sty 2004, o 20:50

no ale niestety chocby ten temat byl na forum nie wiem jak dlugo to i tak zawsze bedzie tam ta sam grupa ludzi :?
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#3 Post autor: wolfik » 10 sty 2004, o 22:22

fajnie pewnie czasem wejde :)

a o co biega z tym quizem :?: :?:

DjMaciar
Kontakt:

#4 Post autor: DjMaciar » 11 sty 2004, o 10:23

szkoda ze nikt juz od ponad roku nie moze mi objasnic jak mozna z kanalem niebiesichpolaczyc sie z niemiec

bo moje proby hu* strzela :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: Zoltan » 11 sty 2004, o 11:11

wolfik pisze:fajnie pewnie czasem wejde :)

a o co biega z tym quizem :?: :?:
sprawa jest nastepujaca kolega naczelny organizuje tzw:quizz,polega on na zadawaniu prostych :wink: pytan zwizanych z ruchem i nietylko(ogolnie pilka nozna) i na udzieleniu jak najszybciej tzw:odpowiedzi za prawidlowa odpowiedz uzyskuje sie 1 pkt!na koniec zliczana jest suma punktow i jak jest to zalaczone w poscie naczelnego wygrala kolezanka antenka przed andre
i niestety slabym lukasem ktory niezbyt popisal sie wiedza jako zestepca naczelnego i zdobyl tylko 4 pkt jak sie nieoficjalnie dowiedzialem spowodwane bylo to przez tzw:lagi :wink: :lol: na dalszych miejscach znalezli sie Bolek i ja z moja sktomna osoba zdobywajac 1 ale jakze honorowy punkt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapraszamy na kanal # niebiescy !!!!!!!!!!
pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

Bolek
Kontakt:

#6 Post autor: Bolek » 11 sty 2004, o 11:16

DjMaciar pisze:szkoda ze nikt juz od ponad roku nie moze mi objasnic jak mozna z kanalem niebiesichpolaczyc sie z niemiec

bo moje proby hu* strzela :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ja Ci pisalem ale jak to nie działało to juz nie wiem co moze byc
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#7 Post autor: L_M » 11 sty 2004, o 11:16

niestety to co mowi kolega iRek z Zor to prawda. ja mialem lagi, a reprezentant poludniowych stron, czyli zoltan, chwile wczesniej chwalikl sie ze "moczyl jadra". to chyba go tak rozkojarzylo, ze nie byl w stanie odpowiedziec na pytania zwiazane z futbolem, do dzis nie wyjasniona jest kwestia jak on zdobyl ten jeden punkt!!!

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Zoltan » 11 sty 2004, o 11:29

ja zdobylem ten jeden pkt ale jakze w zacnym towarzystkie- a jesli chodzi o 4 pkt lukasa to wydaje mi sie ze jak na zastepce naczelnego jest to nadwyraz malo niesadzicie moji drodzy forumowicze???????? :wink: :wink: :wink:
pozdrawiam!!!!!!!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#9 Post autor: L_M » 11 sty 2004, o 12:07

trudno utrzymac forme przez tak dlugi okres. jako zwyciezca poprzedniej edycji ircowego quizu nie zdolalem sie dobrze przygotowac do kolejnego sezonu (tak jak adas m). tylko ja zamiast nieodpowiedniego kombinezonu mam problem ze przestarzalym laczem ;)

LAGI LAGI LAGI ale antenka i tak rozwalila wszystkich... zolo pijaku ;)

AndRe
Kontakt:

#10 Post autor: AndRe » 11 sty 2004, o 12:50

Widze ze tajemnice # sa ujawniane na forum :lol:

Co do kfizu .Gratulacje dla Antentki. :piwo:
Gratulacje takze dla Lukasa za zajecie zaszczytnego 3 miejsca :wink:

Na swoja obrone powiem ze tez mialem lagi i trzy ostatnie pytania dostalem juz z odpowiedziami :D co nie zmienia faktu ze Antenka wczoraj byla niedopokonania.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Gość

#11 Post autor: Gość » 11 sty 2004, o 13:22

Mam taką mała uwagę. Jeśli już ściagacie tego mIRCa z naszego serwera to radzę mieć zainstalowanego jakiegoś antywira, bo mnie np podczas instalacji program pokazał ,że plik zawiera trojana i ja np nie moge go uruchomić.

Antenka

#12 Post autor: Antenka » 11 sty 2004, o 13:36

Wielkie dzieki :D

Ja ze swojej strony chcialam tylko powiedziec, że było mi bardzo miło z Wami grac no i wygrac oczywiscie :D

Mam nadzieje, że nastepnym razem bedziemy grac w jednakowych warunkach dla wszytkich... tak zeby nikt nie musial sie skarzyc na lagi :wink:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#13 Post autor: wolfik » 11 sty 2004, o 13:57

lagi, "moczenie jąder" a prawda jest taka ze pokonala was kobieta i ciezko sie z tym pogodzic :lol: :lol: :lol: gratki Antenka

za tydzien moze tez wpadne, ale odrazu mowie ze moge miec lagi :P bo moczyl jader raczej nie bede :wink:

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Zoltan » 11 sty 2004, o 14:56

wolfik pisze:lagi, "moczenie jąder" a prawda jest taka ze pokonala was kobieta i ciezko sie z tym pogodzic :lol: :lol: :lol: gratki Antenka

za tydzien moze tez wpadne, ale odrazu mowie ze moge miec lagi :P bo moczyl jader raczej nie bede :wink:
kobieta kobieta ale za to jaka kobieta z taka kobieta niewstyd przegrac nawet w tak kiepskim stylu!!!!!!!!!!!! :wink: a mnie wcale niejest ciezko sie z tym pogodzic bardziej ubolewan nad tym ze lukas mial "lagi" :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#15 Post autor: L_M » 11 sty 2004, o 15:00

ciebie nie jest ciezko bos sie przyzwyczail :D a mnie w sumie tez nie jest ciezko, nie lubia przegrywac ale przegralem z ziomalem z bytomia, z jednego paktu, wiec luzzz. congratulation Antenka :) hmmm zolo co ja to mialem sprostowac...? :) :)

ODPOWIEDZ