ZAKAZ TRANSFEROW

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#16 Post autor: Scypion » 8 sty 2004, o 21:58

6 miesieczny to wystarczy zeby nas dobić...daleki jestem od teorii spiskow i nie bede wyglaszal kosmicznych hipotez o warszawkach...
jest koszmarnie zle wszyscy o tym wiemy...asy z rekawa...ma odejsc reszta konkretnych (nie wiem czy tak sie da o nich powiedziec) molek
Bizak ci co chcieli odejsc a zostana znowu beda robic z siebie meczennikow skoro nie chca grac w Ruchu , trudno sie dziwic :( , to nie bedzie z nich pozytku ...obym sie mylil , obym sie mylil takze w kwestii moich typow na nadchodzacą wiosne...

ruchfans
Kontakt:

#17 Post autor: ruchfans » 8 sty 2004, o 22:30

Jo już ku*** nie moge, ten zakaz bedzie już chyba dożywotni, już widza jak za te pół roku Rogala spłaci wszyyskie zaległości. ch** mie biere jak słysze ot ym wszystkim. Sprzedali nasz kulb rozpili kase a ten skuwrwysyn, który najnormalniej w świecie mógl sie nie zgodzić na przyjęcie posady jak na złośc nam dlaej ch** pije za pieniądz najlepszego klubu w historii polskiej piłki - i ch** teraz o historii trzeba zapomnieć, jeszcze pare lat, może 2, 3 i bedemy zaczynac od a-klasy. ku***
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Lanza
Kontakt:

#18 Post autor: Lanza » 8 sty 2004, o 22:37

ja jestem ciekaw czy ktoś mógłby się skusić na grę dla RUCH-u znając sytuację finansową NIEBIESKICH chyba jakiś A-klasowiec żeby się wypromować.

pozdRo
RUCH PANY BIERUŃ STARY

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: Raul22 » 8 sty 2004, o 22:43

ku*** mnie to wkurwil ten pzpn i to fest, fakt ze moze i Ruch im nie placil ale ku*** ile klubow w polsce zalega z wyplatami pilkarza i bylym trenerom i jakos nie maja zakazow. Ja pi***ole pzpn pzpn je*** je*** pzpn i Rogale oczywiscie tez ciula glupiego to wszystko jego wina:(((

Marek Nowak
Kontakt:

#20 Post autor: Marek Nowak » 8 sty 2004, o 23:04

Moze to jest sposob rogali na wyjscie z dlugow :lol: sprzedac co sie da , przy czym niektorzy rezygnuja z zaleglych pieniedzy a w zamian zadnych wydatkow bo zakaz transferow ...
Jesli rogala tego szybko " nie odkreci " to ciezko bydzie sie utrzymac .
Znajac towarzystwo wzajemnej adoracji i poparcie jedynego (!) kibica ,ale za to majacego najwiecej do powiedzenia to nawet w 3 lidze dalej bedzie prezesem .

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: ......

#21 Post autor: gerhat » 9 sty 2004, o 09:02

WEA_boy pisze:no to sen o awansie siem skonczyl i ttrzeba bedzie chyab walczyc o utrzymanie w 2 lidze bo z taka gra to moze roznie byc... Brawo Rogala
:lol: :lol: :lol: długie masz sny, tyle fajnych rzeczy przespałeś, Mikołaja, Świeta, Sylwestra. ALe dobrze, że się juz obudziłeś.
To że bedziemy walczyć o utrzymanie było wiadomo na jakieś 5 koeljek przed zakończeniem rundy jesiennej, a Ty teraz wyjeżdżasz z takimi tekstami.

Co do zakazu, pozostaje nam ściagnąć wszystkich z wypożyczeń. Nie wiem czy zakaz obejmuje pozyskanie zawodników z IV i V lig i takich z kartą na ręku bo to przecież nie transfer. I tak nie było nas stać na kupowanie zawodników z innych klubów a jedynie na takich jak wyżej.
Śmiać mi się tylko chce z kolejnej błazenady Rogali było nie było członka zarządu PZPN. Kilka dni temu informwoał nas że jedzie do W-wy załatwić te sprawy i żaden zakaz nam nie grozi. Widać dla tych z warszawki jest jak i dla nas tylko członkiem (po naszemu ch***m).

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#22 Post autor: 19r20 » 9 sty 2004, o 09:33

ostatnio w ogóle nie wypowiadam się na forum bo za każdym razem musiałbym mówić to samo a wielu o ile nie wszyscy mają to samo zdanie

bieda i na prostej do 3 ligi

Ruch - Polonia Bytom! to będzie mecz
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

marcyk
Kontakt:

#23 Post autor: marcyk » 9 sty 2004, o 09:48

Odbiera mi mowe i jakiekolwiek checi do zycia jak dochoda do mnie takie newsy jak ten.
Paluch i Pietrzak kiedy to bylo? Ilu jeszcze sie takowych znajdzie.
Ten stolek z ch***m przyspawanym chyba nalezy zalac betonem, by byl przyspawany zabetonowany.

Gość

#24 Post autor: Gość » 9 sty 2004, o 09:58

No to Panowie czas rozliczyć prezesa ze swoich obietnic, nikt nie będzie nas traktował w ten sposób. Mam pewien pomysł :wink: muszę go tylko dobrze przemyśleć i dam wam znać.

Rommel
Kontakt:

#25 Post autor: Rommel » 9 sty 2004, o 13:05

Ja proponuje uzyć wobec niego przemoc psychiczna bo fizyczna duzo nie dal lepiej mu wjechac na ambicje i doprowadzic go takiego stanu w jakim jest nasz klub
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

SODA

zakaztran

#26 Post autor: SODA » 9 sty 2004, o 13:20

Po 1.Jakich transferow? chyba ze z Lipin albo Kobylki Gornej!
po2.Jak znam ta mafie to jak Rogalik ureguluje te pieniadze to zakaz cofna bo Rogalik uklad z Listkiem ma zakaz ten jest wprowadzony raczej
zeby od nas juz nikt nie spierdolil.
Po3.Rogalik wy***rdalaj!!!!!!!!!!!!

:flaga:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#27 Post autor: radzion » 9 sty 2004, o 13:48

ja bym sie mimo wszytsko o en zakaz tak niemartwil!juz zdarzalo sie w historii ze mielismy zakazi normalnie dokonywalismy transferow! mysle ze jednak tutaj rogal sie pokaze i zalatwi ta sprawe!

2 sprawa to to ze my i tak nie dokonujemy zadnych transferow wiec ten zakaz i tak nam nic nie robi! :(

obeRschlesien

#28 Post autor: obeRschlesien » 9 sty 2004, o 23:08

CHOPY MI TO ZA DOBRZE NIE WYGLADO CO SIE DZOEJ W NASZYM KLUBIE ,TO JUZ JEST KARYGODNE ,I JAK SIE TU NIE wk***ic ,JAK WIDZA NA EUROSPRT NEWS ,ZE RUCH-OWI TRANSFERY ZAMKNELI ,CO TYN ROGALA ROBI ALE BADZMY OPTYMISTAMI I DOBREJ MYSLA ,MYSLA ZE BYDZIE WPOZO ,DLATEGO ZE RUCH MO DOBRO PZRESZŁOSC ,I KRZYSIU WARZYCH ASIE ZGŁOSI I POMOZE

NAJWAZNIEJSZA JEST TRADYCJA

bRyłek zawsze niebieski zawsze z Ruche-em

obeRschlesien

#29 Post autor: obeRschlesien » 9 sty 2004, o 23:30

ale powiem jedno
choby nie wiem jak ruch groł ,w kieryj by był lidze 3czy 4 a bo innej ,a bo gorszej sytuacji jak jest
nigdy nie zmienia barw za hu** ,ino moga nosci biła niebsikie a nie zabskie abo dospeloweskie abo jaki inne

ZAWSZE NIESBIESKI
i własnie teraz okarze sie kto jest wierny klubow z cichej 6 teraz sie chopy przekonomy !!!!!

zawsze Z R uch-em na dobe i złe

pozdro dla wszytkich wiernych kibiców ruchu

DjMaciar
Kontakt:

#30 Post autor: DjMaciar » 10 sty 2004, o 07:28

Wydaje mi sie ze cos tu nie gra
albo to taki zbieg okolicznosci ze jak sie pi***oli to wszystko
albo naprawe komus z centrali(fe ochyda)zalezy na tym by
z mapy Polski futbolowej zniknol Ruch Chorzow
tak jak np.wiele Slaskich klubow np.
Szomry ,Polonia,Tychy
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]