Panathinaikos na Cichej

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Ganol
Kontakt:

#31 Post autor: Ganol » 8 sty 2004, o 11:29

No tak jak tu piszecie mam nadzieje ze na taki szpil to przydzie kupa ludziów aby zrobic za***isty klimat na pozegnanie jednego z najlepszych pilkarzy niebiesckich i mam nadzieje ze taki szpil odbedzie sie przy światłach
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: gerhat » 8 sty 2004, o 13:58

Kilka słow komentarza:
1. Super incjatywa Gucia.
2. Na przyszły rok planowałaem wyjazd do Menchesteru na mecz eliminacji MS, ale wobec takich zapowiedzi napewno polecę do Aten
3. W Chorzowie też będę ale jezeli bedzie maczał w tym palce Rogala, to już wiem, ze może to tylko zdupczyć. Jego bedzie interesowała tylko impreza dla notabli tak jak było z 80 -leciem gdzie wszystko skończyło się na medalach, pucharach i alkoholowej imoprezy z Bońkiem i Listkiewiczem. Dla nas kibiców zapewne pozostanie tylko to, ze na Gucia bedziemy mogli popatrzeć. Mam nadzieje, że Gucio nie da się nabrać i dopilnuje aby całość była równie przyjemna dla kibiców.
4. Odpowiedź Rogali, który z prasy dowiaduje się, ze jest taka incjatywa świadczy sama za siebie. Widac jak dbał i jakie stosunki utrzymywał z najlepszym z Niebieskich. Jego zapowiedź, ze skontaktuje się z działaczami koniczynek woła o pomste do nieba, bo zanim udzieli jakiegokolwiek wywiadu powinien zadzwonić do Gucia i przeprosić, ze sam nie wyszadł z taką inicjatywą.

ps
a internetowi kasjerzy niech nie ustalają cen biletów, bo ile głosów tyle propozycji. Jeżeli sprawa wypali to nie nasz interes czy wejdziemy za darmochę czy za 50,-zł

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: AdiC » 8 sty 2004, o 17:10

Wreszcie jakieś światło w tym gównie. Zgodzom się z Lutzem i Vahanarą.
Niektórzy majom jakieś rozdwojenie jaźni. Z jednej strony chcom mieś dobry klub a z drugiej wszystko za darmo. Jak taki mecz się odbydzie, to z drugiego końca świata, ale przijada. Jak kery niy mo na bilet to mu tyż kupia. Ino 2 razy w życiu żech widzoł cołki stadion wypełniony ludźmi i to już może być ostatio okazja.
Co do wejścia w spółkę - wszystko zależy od tego czego niy zdupcy Rogala. Jak bydzie uczciwo SSA to jo tyż chętnie kupia jakieś akcje. I tak powinien każdy z nos. Zaciskom kciuki coby Gucio tyż to zrobiył, i oby to byla jedna z jego lepszych inwestycji.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#34 Post autor: Schlesien » 8 sty 2004, o 17:13

apm pisze:Tak, to oczywiscie sprawa Rogali i Zarzadu.
Dlaczego akurat sprawa Rogali i zarzadu? To oni poniasa koszty za przygotowanie i ochrone obiektu. Ruch jest w takiej sytuacji, ze nas po prostu nie stac na takie prezenty dla kibicow. To, ze mecz zorganizuje zarzad to oczywiste. Chyba lepiej, ze zrobi to Rogala niz mialby to zrobic Dziurowicz lub Kozminski.

Z drugiej strony moze Gucio by chcial aby pieniadze uzyskane ze sprzedazy biletow poszly na np. jakis dom dziecka.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: KOSTA » 8 sty 2004, o 19:27

Gerhat to juz nos jest dwoch bo jak bydzie tyn spiel to jo tyz leca do Aten !
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: gerhat » 9 sty 2004, o 09:12

apm - chcialem Ci odpisać, ale się zdumialem bo Schlesien napisał Ci kropka w kropke to co ja chciałem.

Schlesien czy my som jakieś siamy :lol:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#37 Post autor: 19r20 » 9 sty 2004, o 09:50

dobrze pomarzyć o czymś takim jak mecz z Warzychą w roli głównej szczególnie teraz gdy wszystko idzie w najgorszym kierunku.
ja za taki mecz zapłace i 20 zł byleby zobaczyć żywą legendę Ruchu najlepszego piłkarza ostatniej dekady

a mecz oczywiście na Cichej
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Gość

#38 Post autor: Gość » 9 sty 2004, o 10:00

No i już jest zastepczy temat, Panathinaikos na Cichej :wink: Nie dajmy się zwariować, uwierzę jak zobaczę :roll:

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#39 Post autor: Grzegorz » 9 sty 2004, o 13:52

A ja dam za ten mecz nawet 50 dych bo gucio to symbol Ruchu i najlepszy piłkarz jeszcze grający, który sie Ruchu nie wstydzi.
W to że trybuny bedą pełne nie wierze, ale ja bede na 100%.
Na samą wieść o takim meczu dostałem gęsiej skórki.
A co do wejścia Gucia do Ruchu w roli działacza to jestem za pod warunkiem że będzie na Cichej częściej niż 2 razy w roku. A z tego co słyszałem to ma on trenować młodych w Atenach.

Ja jeszcze Warzychy na żywo nie widziałem na Cichej więc już sie nie moge doczekać.

I wy też przestańcie sie licytować ile za bilety czy wejdzie czy nie. Ważne jest że kocha Ruch i że o nas pamięta. A pomysł z malowaniem płotu za wejściówki popieram.
Tylko skąd Farba?:)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#40 Post autor: Grzegorz » 9 sty 2004, o 13:53

Za to ze napisalem Gucio z małej przepraszam.

HBSiwy
Kontakt:

#41 Post autor: HBSiwy » 9 sty 2004, o 18:26

Jesli naprawde odbedzie sie ten mecz to nie bedzie mi ciezko przejechac te 1000 km i zobaczyc GUCIA z eRka na piersi w akcji.
Jest to pilkaz ktory dawal zawsze z siebie wszystko na boisku i co najlepsze bedac gwiazda zostal soba!!! nie to co dzisiejsi kopacze.

Wiec panie prezesie do roboty !!! Chcemy zobaczyc GUCIA na Cichej w akcji... :D

Robson
Kontakt:

#42 Post autor: Robson » 9 sty 2004, o 18:50

HBSiwy pisze:Wiec panie prezesie do roboty !!! Chcemy zobaczyc GUCIA na Cichej w akcji... :D
Akcje Ruchu - to niech też GUCIO kupi :) ale to dopiero za jakiś czas, bo narazie ani widu, ani słychu o S.S.A

Miroslaw
Kontakt:

#43 Post autor: Miroslaw » 9 sty 2004, o 19:00

Przyjedzie GUCIO na Cicho zagrac pozegnalny szpil i chwala mu za pamiec ,byle nie grol pozegnalnego szpilu w 3ligowym klubie.A rogalik zas przypisze zaslugi na swoje konto , zreszta jeszcze nic nie wiadomo a on juz chce byc najwazniejszy.Jeszcze jedno -za pozegnalny szpil ROGALI zaplaca kozdo kasa byle ino ktos go wydupil.

TOMEK-K

#44 Post autor: TOMEK-K » 9 sty 2004, o 20:14

Miroslaw pisze:Przyjedzie GUCIO na Cicho zagrac pozegnalny szpil i chwala mu za pamiec ,byle nie grol pozegnalnego szpilu w 3ligowym klubie.A rogalik zas przypisze zaslugi na swoje konto , zreszta jeszcze nic nie wiadomo a on juz chce byc najwazniejszy.Jeszcze jedno -za pozegnalny szpil ROGALI zaplaca kozdo kasa byle ino ktos go wydupil.
Kazdo kasa?
Jak możesz to wynajmij za ta kasa jakiś ``Afghan Taliban`` i zrób z nim pożądek

Panteros
Kontakt:

#45 Post autor: Panteros » 10 sty 2004, o 02:31

Jo chca Gucia na cichej byle ten cały Polski asfalt nie grał!!!

ODPOWIEDZ