Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Pepek
-
Kontakt:
jalboss pisze:dałem 5 dych za Inter dam tez i za Panatinaikos ale niech ten mecz odbędzie się na Śląskim, bo grecy mają lepsze boiska treningowe niż my główne.
Ja bym wolal zeby ten mecz odbyl sie na Cichej... Jak ten mecz sie odbedzie to wierze ze zgromadzi on duzo widzow. A chcialbym zobaczyc wszystkie sektory zapelnione na naszym stadionie... skandujace... NIEBIESCY !!! NIEBIESCY !!! NIEBIESCY !!! :roll: kule ale sie zamarzylem...

:twisted:
-
SODA
Niedawno pisalem ze jedynym ktory moze nam pomoc jest wlasnie
K.Warzycha,wiec trzeba do niego pisac mailowac i tak dalej.
Co do meczu jesli taki bedzie :shock: to i te 10 zeta bym dal
i wole odpuscic starogardy,ceramiki i inne ciulstwa.
:flaga:
-
Patton
-
Kontakt:
O jejku, czego to w tym klubie mialo juz nie byc? :roll: Nie dzielmy szaty na niedzwiedziu - juz chcemy ceny biletow ustalac, a znajac nasze realia to sie okaze, ze Gucio jest niwygodny dla "nierzadu" Wiem, jestem pesymista, ale jak byc optymista jezeli chodzi o Ruch?

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
kurczak1920
takie mecze mają szansę się odbyć ale tylko jeżeli organizacją nie bęedzie zajmował się pan rogala. A jeśli będzie taki mecz to zgromadzi on według mnie spokojnie te 10 tyś obojętnie czy bilety będą po 1,5 czy 10 zł.
-
THOMY
-
Kontakt:
co do tego meczu to napewno bol by wielkom frajdom i do tych kibicow starszego pokolynio (mysla lo naszych lojcach i opach) tyz by sie napewno wybrali yno ze szpil jak by sie juz odbol to musi na Cichy byc rozgrywany bo tu akurat Gucio najwiynksze sukcesy miol
Pozdro
-
Schlesien
-
Kontakt:
Mi sie wydaje, ze nie mamy nic do gadania na temat stadionu. Wybor nalezy do Gucia i wydaje mi sie, ze on chcialby zagrac na Cichej a nie na Slaskim. To bedzie dla niego mecz sentymentalny bo nie mysle, ze by chcial zaszpanowac Stadionem Slaskim.
Co do cen biletow, to... na Warzyche i tak przyjdzie duzo ludzi i dadza za to wiecej niz 1zl.
-
Siemce_Fan
Kurde czemu Wy sie wstydzicie naszego stadionu... ze nienowoczesny ?? a historia ?? to juz dla was sie nieliczy...?? Gucio napewno by chciol grac na Cichej !!
-
L_M
-
Kontakt:
Jezeli mecz ma miec niebieska atmosfere to musi byc granyna Cichej. Czemu bilety gratis? dla mnie to zly pomysl, bo my nie jestesmy krezusami zeby przepuszczac takie okazje. Odpowiednia organizacja, naglosnienie sprawy, przyciagniecie sponsorow na ta okazje, moze tv, paru starszych graczy Ruchu... To by bylo idealne rozwiazanie. No i na koniec Gucio zostaje udzialowcem, badz jakims czynnym dzialaczem, sciaga nam biznesmenow z grecji, paru pilkarzykow... sorry - rozmarzylem sie

-
WEA_boy
Jakby ten mecz doszedlby do skutku to bysmy mu zrobili naprawde godne Gucia porzegnanie

-
Viro
jestem tylko za Cicha nie ma innej opcji:)
-
vahanara
-
Kontakt:
Kiedyś dawno temu, Kriszo zorganizował tu chat z Guciem. Pytałem go wtedy o ewentualne wsparcie Ruchu - np. w przypadku stworzenia SA. Odpowiedział że kategorycznie nie! Mówił że absolutnie Go na to nie stać.
Co do meczu. Chciałoby się.
Bilety za darmo? Żenada...
Proponuję zrobić taką akcje: kogo niestać na bilet, niech przyjdzie np. malować płot w tzw. czynie społecznym i dać takiem jegomościowi karnet np. na pół sezonu na "1". Wtedy się okaże ilu jest niezamożnych sympatyków a ilu "pieniaczy"...
Pozdro
-
wolfik
-
Kontakt:
co do organizacji meczu meczu to chyba nie powinno byc wiekszych problemow, Gucio w Atenach jest żywą legendą, prezes koniczynek podobno juz wyrazil zgode. Tym bardziej ze planowany jest rewanz w Atenach. Gucio mowi o grze na Cichej. Co do ten biletow to 5-10 zl wydaja mi sie najodpoiedniejsze

-
wolfik
-
Kontakt:
vahanara tu masz cytat ze Sportu
SPORT:Ruchowi wiedzie się różnie i działacze zamierzają teraz powołać spółkę akcyjną. Czy byłbypan skłonny zostać współudziałowcem?
Warzycha:Hm... To sprawa do przemyślenia i dyskusji. Póki co moim młodszym kolegom życzę jak najlepiej i - mam nadzieje - że pod kierunkiem trenera Jerzego Wyrobka wyjdą z tego dołka.
tak wiec raczej nie

, ale watpie zeby do czerwca powstala ta spolka :lol: :lol: :lol:
-
KK
-
Kontakt:
Nie tak dawno utrzymywalem kontakt droga elektroniczna z Arkiem Warzycha, synem pana Krzyska
Poczynilem pewien ruch. Nie chce zapeszac, mam nadzieje ze przynajmiej wywiem sie czegos...
Sluchajcie moze ktos z Was ma kontakt, namiary na osoby zwiazane z Ruchem, ktore obracaja jakimis wiekszymi pieniazkami? Nawet na wlasna reke moznaby sprobowac ich skontaktowac z czlonkami zarzadu, np. Mariuszem Srutwa...
Nie mam wielkich mozliwosci, ale zawsze mozna probowac...
-
KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
z dzisiejszego Sportu:Krystian Rogala:"Bardzo mnie ucieszyla informacja, ze prezes Panathinaikosu rowniez jest zainteresowany takim dwumeczem.Podczas gali stadion bylby wypelniony do ostatniego miejsca.Spotkaniem zapewne byliby zainteresowani rowniez sponsorzy oraz jedna ze stacji telewizyjnych.Pewnie "Gucio" przez 45min. gralby w jednym zespole, zas nastepne w drugim. Wnajblizszym czasie bede staral sie skontaktowac z dzialaczami Panathinaikosu i poczynic wstepne ustalenia.Przypuszczam ze wladze miasta rowniez wlacza sie do organizacji tego spotkania." .... Jest jeszcze ciekawy artykul Rafala Zaremby ktory pisze o mozliwosci zostania przez "Gucia" wspoludzialowcem Ruchu...."Jesli taki potenjalny partner z krwi i kosci Warzycha wyraza gotowosc do rozmow,TO NIE MA NA CO CZEKAC !
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Użytkownicy przeglądający to forum: Bamboleo1, Bing [Bot] i 47 gości