Rewolucja kadrowa w Ruchu
-
- Kontakt:
panowie jak przeczytalem newsy na glownej to wziela mnie normalnie ku***ca
co oni ku*** robia
na naszych oczach niszcza nasz kochany klub
ku*** to sa normalne kpiny, nie da sie na to patrzec!!!!!!!!!!!!
nie wierze w zadne obiecanki prezesa i nowe nazwiska, nietrafione transfery trzymia se nas od wielu lat , nikt nie chce u nas grac na nikogo nas nie stac i kazdy stad ucieka ,
pozbywamy sie ostatnich"niebieskich" pilkarzy nie mam slow
co oni ku*** robia
na naszych oczach niszcza nasz kochany klub
ku*** to sa normalne kpiny, nie da sie na to patrzec!!!!!!!!!!!!
nie wierze w zadne obiecanki prezesa i nowe nazwiska, nietrafione transfery trzymia se nas od wielu lat , nikt nie chce u nas grac na nikogo nas nie stac i kazdy stad ucieka ,
pozbywamy sie ostatnich"niebieskich" pilkarzy nie mam slow
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ab napisał:
AdiC - ja bym nie dramatyzował, pewnie, że nie ma wzmocnień i to przkreśla nasza walkę o awans, ale ja juz z tym się dawno pogodziałem. Natomiast te chłopaki z IV lig wcale nie musza być gorsi w walce o utrzymanie od naszych dotychczasowych grajków. Wolę młodych i ambitnych, którzy za 2 tys miesięcznie dają z siebie wszystko na bosiku, aniżeli zblazowane pseudogwiazdy z kontraktami za 10 tys miesięcznie których i tak nikt nie realizuje lub gości, którzy w solarium spędzaja więcej czasu aniżeli w swoim łóżku. (mam tu na myśli Bizaka, Fornalika, Malinę, Jarczyka itp)
:lol: to co piszesz jak wyżej i potem, że odpuszczasz temat sowjej kasy, znaczy że Ty sam się przyznajesz że Twoja praca nie zasługiwała na te pieniadze. Jak tak uważasz, to Twoja sprawa, ale nie wymagaj tego od mandrysza, bo jemu zapisano w kontarkcie konkretne kwoty. Gdyby w jego kontrakcie był zapis "jaka praca, taka płaca" wówczas przyznałbym Ci rację. A że takiego zapisu nie ma? To zadaj sobie pytanie kto mu ten kontrakt dał do podpisu i kto zamienił Lenczyka na Mandrysza.Nie bronię Rogali,żeby było jasne,ale jaka praca taka płaca!Powinno dotyczyć wszystkich bez wyjątków
AdiC - ja bym nie dramatyzował, pewnie, że nie ma wzmocnień i to przkreśla nasza walkę o awans, ale ja juz z tym się dawno pogodziałem. Natomiast te chłopaki z IV lig wcale nie musza być gorsi w walce o utrzymanie od naszych dotychczasowych grajków. Wolę młodych i ambitnych, którzy za 2 tys miesięcznie dają z siebie wszystko na bosiku, aniżeli zblazowane pseudogwiazdy z kontraktami za 10 tys miesięcznie których i tak nikt nie realizuje lub gości, którzy w solarium spędzaja więcej czasu aniżeli w swoim łóżku. (mam tu na myśli Bizaka, Fornalika, Malinę, Jarczyka itp)
- wolfik
- Kontakt:
Jakby odeszli ci co chca odejsc to sklad wygladalby prawdopodobnie tak:
Nowak - Balul, Fornalik, Masternak, Szyndrowski - Bartos, Foszmańczyk, Krajanowski, Krzęciesa - Suker, Wawrzyńczok
DREAM TEAM 8) I na co tu narzekac mlodzi, w wiekszosci wychowankowie i sami ŚlĄZACY
Gdyby jeszcze zaczeli grac w pilke...
LYSY zdrowka zycze
Nowak - Balul, Fornalik, Masternak, Szyndrowski - Bartos, Foszmańczyk, Krajanowski, Krzęciesa - Suker, Wawrzyńczok
DREAM TEAM 8) I na co tu narzekac mlodzi, w wiekszosci wychowankowie i sami ŚlĄZACY

LYSY zdrowka zycze

-
- Kontakt:
To ja uzupełnię. Na dzień dzisiejszy tj. 7.01.04 r. skład wygląda następująco (ze strony RUCHU):wolfik pisze:Jakby odeszli ci co chca odejsc to sklad wygladalby prawdopodobnie tak:
DREAM TEAM 8) I na co tu narzekac mlodzi, w wiekszosci wychowankowie i sami ŚlĄZACYGdyby jeszcze zaczeli grac w pilke...
Bramkarze
Rafał Franke
Sebastian Nowak
Obrońcy
Tomasz Balul
Edward Cecot
Tomasz Fornalik
Sławomir Jarczyk
Mariusz Masternak (?)
Piotr Pierścionek
Marek Szyndrowski
Pomocnicy
Dawid Bartos
Tomasz Foszmańczyk
Damian Krajanowski
Adam Krzęciesa
Marcin Malinowski
Marcin Molek (?)
Rafał Wawrzyńczok
Michał Zajdel
Napastnicy
Ariel Lindner
Marcin Przybyłek
Marek Suker
Mariusz Śrutwa
NO COMMENTS!!
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnie też Mola najbardziej bydzie brakować!! Wolołbych jednak żeby nieodszedł. A pytajniki postawiłem przy tych nazwiskach, przy których NA DZIEŃ DZISIEJSZY (już chyba wczorajszy:) ) klub chce rozwiązać kontrakty. Malina i Cecot nadal są w Ruchu i narazie (po oddaleniu sprawy przez PZPN) nic się nie zanosi na ich przenosiny. Pewnie następne dni przyniosą jakieś zmiany.
Jeśli prawdą jest to co podaje strona że bizacki podpisoł kontrakt z odrą to i pokazał swoją prawdziwą naturę. Rozumia, że woloł grać w pierwszej lidze zamiast w drugiej, rozumia, że woloł grać kaj płacą, ale po co te całe pieprzenie jak to on się jeszcze wacha, jak wiele zawdzięcz Ruchowi. Kiedy nie poszło po jego myśli i rogala go nie puścił , bizacki zrobił wszystko aby opuścić Ruch. Odra była pewna swego już przed miesiącem, Serwotka w wypowiedzi kto ma przyjść wymienił, że na pewno bizacki. Chyba wszyscy o tym wiedzieli ino bizacki się wachoł i wachoł.
Jak chcioł odejść to mógł to zrobić z godnością.
Jak chcioł odejść to mógł to zrobić z godnością.
-
- Kontakt:
No i mamy calkowity zakaz transferow
Za PZPN :
Zakaz transferów dla Ruchu
Wydział Dyscypliny PZPN ukarał w czwartek Ruch Chorzów sześciomiesięcznym zakazem dokonywania transferów.
Podstawą podjęcia tej decyzji były nierealizowanie zobowiązań finansowych wobec Sławomira Palucha i trenera Bogusława Pietrzaka, a także nieuregulowane kwestie płatności za transfer Sebastiana Nowaka z Górnika Jastrzębie.
Za PZPN :
Zakaz transferów dla Ruchu
Wydział Dyscypliny PZPN ukarał w czwartek Ruch Chorzów sześciomiesięcznym zakazem dokonywania transferów.
Podstawą podjęcia tej decyzji były nierealizowanie zobowiązań finansowych wobec Sławomira Palucha i trenera Bogusława Pietrzaka, a także nieuregulowane kwestie płatności za transfer Sebastiana Nowaka z Górnika Jastrzębie.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No i na 100 % awizowany przez Rogale Adamski nie bedzie gral na Cichej.
http://www.90minut.pl/news.php?id=100293
http://www.90minut.pl/news.php?id=100293
My name is prince and i'm funky