Gdzie nasze miasto?!?
Gdzie nasze miasto?!?
Rada miasta Krakowa objęła patronat nad zbliżającymi się jubileuszami stulecia, dwóch najstarszych klubów w Polsce Cracovią i Wisłą. Zobowiązała się do przekazania obu klubom do 2006 roku po 21 mln zł. na modernizację stadionów.
Aż krew mnie zalewa... A u nas co, panie Kopel, panie Wieczorek... panowie radni? :roll:
Aż krew mnie zalewa... A u nas co, panie Kopel, panie Wieczorek... panowie radni? :roll:
- L_M
- Kontakt:
Rece opadaja... to jest dla wszystkich dobijajace ze tu sie od 10 lat nc nigdy nie udaje... obietnice, mamienie, projekty... i co? mamy prawie najbrzydszy stadion w pilkarskiej polsce, najslabsza druzyne z najbardziej zasluzonych, jedna z najgorszych sytuacji w tej ligowej pilce. I mamy Ruch, ktory ktos chce nam zniszczyc... Wiecie co mnie w**rwia? Moze tych stadionow w Krakowie nic nie bedzie, ale przez ostatnie lata wokol tych wszystkich klubow jest glosno, a u nas wszystko tajne, tak jak ktos powiedzial tylko jak wybory to sie w prasie ktos odzywa, na mecz przyjdzie... Wokol naszego klubu nikomu sie nawet atmosfery nie chce nakrecac - atmosfery popularnego, atrakcyjnego klubu...
pozdRo
pozdRo
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Eh jajo - nie w tym rzecz bo to sa w wiekszosci koledzy... Sytuacja w klubie przez dziesieciolecia promujacym miasto jest tragiczna i nikogo to nie interesuje. To jest zatrwazajace. Pisma pewnie byly.. tylko co z tego. Zobacz ilu takich ludzi z obietnicami przychodzi przed wyborami, albo kiedy sie na Ruchu mozna pokazac... teraz spadlismy z ligi, i nie mozemy liczyc na pomoc z nikad. Moze sie myle i tak nie jest, ale mysle ze nie jest to tak ze gdyby bylo pismo to miasto od razu sypnie pieniazkami. Jakos w to nie wierze. Dlaczego szkolki pilkarsie Ruchu nie sa dotowane jakos szczegolnie, obowiazuje je chyba te same prawa co Zantke itp... Przeciez tu nie chodzi tylko o stadion!
bylem w urzedzie miasta jeszcze przed sezonem dowiedziec sie czegos w sprawie stadionu
poinformowano mnie, ze miasto Chorzow wystapilo z pismem do UE o dotacje na przebudowe stadionu
wszystko pieknie tylko kto widzial projek stdionu nie bedzie zadowolony bo ma byc to stadion - pilkarsko-lekkoatletyczny co jest kompletna bzdura
mamy 1 stadion lekkoatletyczny na Chorzowiance wiec po ch** pytam sie nam 2??
potrzebnym nam stadion typowo pilkarski
poinformowano mnie, ze miasto Chorzow wystapilo z pismem do UE o dotacje na przebudowe stadionu
wszystko pieknie tylko kto widzial projek stdionu nie bedzie zadowolony bo ma byc to stadion - pilkarsko-lekkoatletyczny co jest kompletna bzdura
mamy 1 stadion lekkoatletyczny na Chorzowiance wiec po ch** pytam sie nam 2??
potrzebnym nam stadion typowo pilkarski
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
KOSTA ja tez bym tak chcial ale i ja i ty wiemy, przeciez jakie sa wydatki sluzbowe i ile na to potrzeba kasy
pozatym czemu my sie dziwimy jak w naszym rzadzie wszyscy jawnie wala walki to czemu tu nie maja:)
smieszne i tragiczne
moze sie myle mam taka nadzieje ale watpie czy Ruch zobaczy chocby zlotowke z tej kasy
pozatym czemu my sie dziwimy jak w naszym rzadzie wszyscy jawnie wala walki to czemu tu nie maja:)
smieszne i tragiczne
moze sie myle mam taka nadzieje ale watpie czy Ruch zobaczy chocby zlotowke z tej kasy
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dowiedzialem sie tez, ze miasto dotuje swiatlo, monitoring i takie tam.
jak bedzie ssa to juz nic nie beda mogli dawac.
"Dlaczego szkolki pilkarsie Ruchu nie sa dotowane jakos szczegolnie, obowiazuje je chyba te same prawa co Zantke itp... "
Lukas jak Ty to sobbie wyobrazasz? Wiemy, ze Ruch jest duma Chorzowa, ale miasto nie moze dotowac specjalnie Ruchu, na kazdego mlodego zawodnika jest okreslona kwota. Poza tym jak w zantke wyszkoli sie jakis dobry pilkarz to on bedzie przypuszczalnie chcial grac w Ruchu (jak bedzie normalnie).
I wierzczie ze prezes nie jest dobrym kolego rzadzacych w Chorzowie
jak bedzie ssa to juz nic nie beda mogli dawac.
"Dlaczego szkolki pilkarsie Ruchu nie sa dotowane jakos szczegolnie, obowiazuje je chyba te same prawa co Zantke itp... "
Lukas jak Ty to sobbie wyobrazasz? Wiemy, ze Ruch jest duma Chorzowa, ale miasto nie moze dotowac specjalnie Ruchu, na kazdego mlodego zawodnika jest okreslona kwota. Poza tym jak w zantke wyszkoli sie jakis dobry pilkarz to on bedzie przypuszczalnie chcial grac w Ruchu (jak bedzie normalnie).
I wierzczie ze prezes nie jest dobrym kolego rzadzacych w Chorzowie
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: