Działania marketingowe
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
argument z tą bukową to sobie zostow dla swoich kolegów z piaskownicy, bo jak to jest dla ciebie wytłumaczenie, żeby ludzie co chwila musieli robic identyfikator to gratuluja. ciekawe kogo kolegom jest ten szef tej drukarni. dwa miesiące temu wyrabiany identyfikator i już jest nie ważny nie wiem czy jakikolwiek dokument traci ważnośc po takim czasie.
Za nie długo pewnie klb ogłosi wyrobiliśmy już trzydzieści tysięcy identyfikatorów szkoda, że większosc z nas będzie miec ich po dziesięc jak tak dalej pójdzie.
Za nie długo pewnie klb ogłosi wyrobiliśmy już trzydzieści tysięcy identyfikatorów szkoda, że większosc z nas będzie miec ich po dziesięc jak tak dalej pójdzie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
ja mam tylko jedno pytanie, bo jeszcze nigdy nie miałem karnetu i nie wiem jak to wygląda... czy na dzień dzisiejszy jak mam karnet to i tak musza stać w tej długiej kolejce przed wejściem na stadion? czy może jest specjalne wejście dla ludzi z karnetem?? Bo każdy chyba sie ze mną zgodzi że stanie w tych kolejkach jest strasznie wkur... 

To My Najlepsi Ruchu Kibice, To My Tworzymy Niebieskie PiotRowice!!!
https://www.facebook.com/NiebieskiePiotRowice1920
https://www.facebook.com/NiebieskiePiotRowice1920
-
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
na trybune nie ma kolejek... czemu masz mieć jakieś specjalne wejście skoro twój karnet jest tak samo ważny jak mój bilet ?DzikeR_PiotRo pisze:ja mam tylko jedno pytanie, bo jeszcze nigdy nie miałem karnetu i nie wiem jak to wygląda... czy na dzień dzisiejszy jak mam karnet to i tak musza stać w tej długiej kolejce przed wejściem na stadion? czy może jest specjalne wejście dla ludzi z karnetem?? Bo każdy chyba sie ze mną zgodzi że stanie w tych kolejkach jest strasznie wkur...

Pozdrawiam ASTE
- fRyta
- Kontakt:
Kupujesz za 155 na cały sezon = jesień + wiosna !Rolik pisze:jo zaś nic nie czaja z tej tabelki soryniech ftos mi powie wiela mom do zaplacenio jako osoba pelnoletnio na jedna runda na jeden z normlanych sektorow np10 z gory dziekoja za odp
ASTE: Właśnie posiadacze karnetu są/powinni być dla klubu ważniejsi ! Klub na początku sezonu już ma pieniądze i wie że jesteśmy stałym klientem. Karnet > bilet

Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
ASTE: Właśnie posiadacze karnetu są/powinni być dla klubu ważniejsi ! Klub na początku sezonu już ma pieniądze i wie że jesteśmy stałym klientem. Karnet > bilet
Posiadacze karnetu powinni byc wazniejsi dla klubu, rozwin tą mysl. W jaki sposob klub mialby traktowac lepiej posiadaczy karnetow anizeli tych kupujacych bilet co mecz?. Jakas specjalna brama wejsciowa?, lacie za free?, sorki za ironie, ale smiesza mnie niektore wypowiedzi, pisane chyba po to by posty sobie nabic.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

- theirons
- Kontakt:
coś dla naszych specow od marketingu:
http://www.wirtualnemedia.pl/article/23 ... S_Lech.htm
Wiadomo ze nie w tej samej formie, bo z uwagi na roznorodnosc kibicowską panujaca na Śląsku byloby to raczej nie do przyjecia, ale po różnego rodzaju korektach - pomysł na promowanie Ruchu w naszym regionie naprawdę dobry...
...tym bardziej że dzięki naszej pani rzecznik "jakieś tam" kontakty z TV Katowice na pewno są...
http://www.wirtualnemedia.pl/article/23 ... S_Lech.htm
Wiadomo ze nie w tej samej formie, bo z uwagi na roznorodnosc kibicowską panujaca na Śląsku byloby to raczej nie do przyjecia, ale po różnego rodzaju korektach - pomysł na promowanie Ruchu w naszym regionie naprawdę dobry...
...tym bardziej że dzięki naszej pani rzecznik "jakieś tam" kontakty z TV Katowice na pewno są...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
a My mamy coś takiego jak marketing ?? Jedyny mecz z Górnikiem i to w dużej mierze dzięki Kibicom został rozreklamowany.
Dlaczego nie ma organizowanych większej ilości spotkań z kibicami (występy, prezentacje, festyny, grille, licytacje, turnieje piłki nżnej)
Dlaczego jest tak słabo zakrojona akcja reklamowania kupna karnetów i identyfikatorów.
Jest wiele jeszcze pomysłów które przychodzą na myśl ale po co to tu pisac skoro tego nikt nie realizuje tak jak trzeba.
Dlaczego nie ma organizowanych większej ilości spotkań z kibicami (występy, prezentacje, festyny, grille, licytacje, turnieje piłki nżnej)
Dlaczego jest tak słabo zakrojona akcja reklamowania kupna karnetów i identyfikatorów.
Jest wiele jeszcze pomysłów które przychodzą na myśl ale po co to tu pisac skoro tego nikt nie realizuje tak jak trzeba.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdzieście byli wszyscy odważni fachowcy od marketingu gdy klubem rządził nomen-omen chop - Krystian R. albo Stefan M. Albo gdzie były wasze lotne pomysły, prężna wiedza i za***iste Know-How, gdy klub leżał na krawędzi upadłości u bram III ligi 
Macie jakieś merytoryczne zarzuty co do prowadzenia firmy przez Panią Prezes to może je wypiszcie.
Przypuszczam, że większość z tych "wirtualnych prezesów i menedżerów", robi w Biedronce albo w "u brata co roboty szuko" i o prowadzeniu spółki Z.O.O czy S.A ma pojęcie zerowe, by nie rzec gówniane.
Klub wciąż jeszcze spłaca długi po "jakichś chopach co sie na tym znali (jak ch**) i kibicowali Niebieskim (i lizali się z kibicami po dupach)", a wy byście chcieli zakupienia Iwańskiego czy Brożka.
Trochę realizmu

Macie jakieś merytoryczne zarzuty co do prowadzenia firmy przez Panią Prezes to może je wypiszcie.
Przypuszczam, że większość z tych "wirtualnych prezesów i menedżerów", robi w Biedronce albo w "u brata co roboty szuko" i o prowadzeniu spółki Z.O.O czy S.A ma pojęcie zerowe, by nie rzec gówniane.
Klub wciąż jeszcze spłaca długi po "jakichś chopach co sie na tym znali (jak ch**) i kibicowali Niebieskim (i lizali się z kibicami po dupach)", a wy byście chcieli zakupienia Iwańskiego czy Brożka.
Trochę realizmu

-
- Kontakt:
slavo pisze:Gdzieście byli wszyscy odważni fachowcy od marketingu gdy klubem rządził nomen-omen chop - Krystian R. albo Stefan M. Albo gdzie były wasze lotne pomysły, prężna wiedza i za***iste Know-How, gdy klub leżał na krawędzi upadłości u bram III ligi
Trochę realizmu
co mają wspolnego działania marketingowe z transferami Brożka czy też Iwańskiego?