Działania marketingowe
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to czekej, czy jo dobrze czytom, ze zeby wlyzc na stadion musza miec extra identyfikator do tego?? slabiom mie one zas...
i czytajac dalej:
jakos przez 11 lat sie tym nie przejmowali...Identyfikatory
W nowym sezonie 2008/2009 Ruch Chorzów S.A. wprowadza obowiązek posiadania identyfikatorów dla każdej osoby przebywającej w dniu meczu na terenie stadionu. Wynika to z ustawy Dz. U. Nr 106 z 1997r. poz. 680. o bezpieczeństwie imprez masowych.
i czytajac dalej:
to kolejki przed meczem pod stadionem beda nieokreslone, bo sie wiaze to z tym, ze ktos nie kupi dla kumpla biletu bo nie moze... chore!!# Identyfikator/Karnet jest nieważny po odstąpieniu osobom trzecim.
# W przypadku próby wykupienia na podstawie jednego identyfikatora większej ilości biletów na jeden mecz, identyfikator zostanie skonfiskowany.
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!
- vinc84
- Kontakt:
ceny dobre, gratisy do karnetów pełen profesionalizm, identyfikatory mimo wszystko na +
Narazie wyglada to bardzo dobrze, jak bedzie w praktyce...jestem pewny ze padnie rekord sprzedazy karnetów
edit:
W przypadku próby wykupienia na podstawie jednego identyfikatora większej ilości biletów na jeden mecz, identyfikator zostanie skonfiskowany.
w czym problem znajomi razem z kasa daja ci swoje identyfikatory
no chyba ze sie myla to mnie poprawcie
Narazie wyglada to bardzo dobrze, jak bedzie w praktyce...jestem pewny ze padnie rekord sprzedazy karnetów

edit:
W przypadku próby wykupienia na podstawie jednego identyfikatora większej ilości biletów na jeden mecz, identyfikator zostanie skonfiskowany.
w czym problem znajomi razem z kasa daja ci swoje identyfikatory
no chyba ze sie myla to mnie poprawcie

GŮRNY ŚLŮNSK
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prawda jest taka żeby kibiców nauczyć czegokolwiek to najlepiej zakazami i karami, odbiorą ci raz identyfikator to już będziesz grzecznie stał sobie i kupował sam bilet ... (a nie jak zawsze połowa stadionu na krzywy ryj jeden przez drugiegomint pisze:Jo nie narzekom ale jak tak bydzie w praktyce jak w teorii z tymi identyfiakatorami to spadek frekfencji murowany

pozdrawiam i nie będzie rzadnego spadku frekwencji ... !!!
DWA MIASTA,JEDEN KLUB KATOWICE KS.RUCH.Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** to są ci*** i tyle, laska dopiero co na Odra robiła identyfikator (po długich namowach w końcu się zgodziła iśc na mecz) i co już jest nie ważny i mo robi nowy zaś ino na jeden sezon. I tak sie robi frekwencja, to jo gratuluja. Rozumia, że muszą być identyfikatory, ale zauważcie, że tu wcale nie chodzio identyfikacja ino zaś chcą zarobić i tako prawda, bo jak ktoś dopiero co robił identyfikator to po co mu nowy, a jak idzie pzreczytac
Już nie godom o karnetach w sumie to może ni emój problem bo mie stac na niego obojętnie czy bedzie 225 czy 555, ale jak to mo zachęcac innych skoro kiedys były dwa mecze za free teraz jeden. dotego jeszcze koszt wyrobienia choc identyfikator zgodnie z tym co pisołech wczesniej też osoba co nie mo karnetu musi kupic, ale tak jak mówie dla mnie to kpina jak to mo przyciągnąc ludzi do kupna karnetów czy biletu
Po mału to beda miec to w du*** by kogos namawiac i to pi***ola, jo wiadomo beda łazic bo musza bo to jest dla mnie nei odłączno częśc życia, ale innych na pewno nie beda nakłaniac i tyla.Identyfikator/Karnet obowiązuje na sezon 2008/2009.
.....
Identyfikator/Karnet z sezonu 2007/2008 jest nieważny.
Już nie godom o karnetach w sumie to może ni emój problem bo mie stac na niego obojętnie czy bedzie 225 czy 555, ale jak to mo zachęcac innych skoro kiedys były dwa mecze za free teraz jeden. dotego jeszcze koszt wyrobienia choc identyfikator zgodnie z tym co pisołech wczesniej też osoba co nie mo karnetu musi kupic, ale tak jak mówie dla mnie to kpina jak to mo przyciągnąc ludzi do kupna karnetów czy biletu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
1 mecz w sezonie identyfikatory wykupi 1 tysiac kolejne 9tysiecy bedzie wypellnialo formularze przed stadionem
i wejdziemy na 80minute meczu.z doswiadczenia wiem ze to sie nie sprawdza bo osoba idaca na mecz chce kupic bilet i ogladac szpil a nie wypelniac jakies formularze i czekac na identyfikator 

-
- Kontakt:
Kilka tygodni temu X tomicher X pisze:W takim momencie jakim jesteśmy zwracam się z prośbą do zarządu aby zrobić wszystko co w ich mocy na poziomie dystrybucji, sprzedaży reklamy i informacji na temat KARNETÓW na przyszły sezon. Bez kolejek, bez problemów ze zdjęciami bez zwodzenia ludzi i niedomówień związanych z ceną. Ludzie chcą chodzić na Ruch, niech klub to umozliwi !
Wszelkie sklepy i fan cluby powinny sprzedawać karty na cały sezon. Można sprzedawać karnety bez zdjęć, to znacznie popawi sprzedaż. Możliwości sprezentowania, wygrania bądź też kupienia w miejscach innych od siedziby na Cichej 6 to jest to czego oczekują kibice !
Jak widac klub nie wziął sobie do serca moich proroctw. Wymyślił kolejną "mine przeciwkibicowską" w postaci indentyfikatorów. Cios, który nie zaboli działaczy czy ludzi oglądających mecze w telewizji, zaboli kibiców o których klub powinien dbać najbardziej.
Specjalnie zainteresowałem się sprawą i sprawdziłem czy klub ma obowiązek zbierania od nas wszelkich danych, zdjęć i numeru buta. Otóż żaden organ w Polsce nie nakłada takiego obowiązku na klub ekstraklasy czy innych klas rozgrywkowych. Jednym słowem jest to niekonieczne.
Rozumie że Ruch chce prowadzić totalną ewidencję związaną z karnetowiczami itd. ale w momencie gdy sprzedaż karnetów oscyluje w okolicach 1 tys, 2 tys to jest strzał w kolano dla klubu i frekwencji. Dokładając do tego "rewelacyjny" system produkcji i odbioru karnetu nie wróże drastycznych zmian na +, którego wszyscy byśmy oczekiwali.
Czekam jeszcze na info na głównej na której napiszą jak to panie z marketingu ciężko pracują dla dobra klubu. Trzeba by przyjąć chyba kolejną...

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak trzeba to trzeba i tak jest to nasz dupny plus z tym co bylo w zeszlym roku...
tak to ma wygladac Panowie takie pieniadze maja wplynac do Klubu przed sezonem i juz.
wiadomo,ze wielu z nas to nie na reke..., ale badzmy szczerzy sa to dobre ceny a jak komus sie nie podoba to na c+ albo na bukowa......
tak to ma wygladac Panowie takie pieniadze maja wplynac do Klubu przed sezonem i juz.
wiadomo,ze wielu z nas to nie na reke..., ale badzmy szczerzy sa to dobre ceny a jak komus sie nie podoba to na c+ albo na bukowa......
kto kocha ten wierzy