Sezon 2008/2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19baRon20
Kontakt:

#316 Post autor: 19baRon20 » 3 cze 2008, o 16:06

Grucha87 pisze:
19baRon20 pisze:ale zes mi teroz smaka zrobil :rotfl: no to czekomy i lobocymy jako decyzja bydzie....
Kiedy ma być decyzja bo nic na ten temat nie wiem ?
po 16 no juz powinna byc

PB
Kontakt:

#317 Post autor: PB » 3 cze 2008, o 16:55

Z nieoficjalnych informacji wynika iz Członkowie Zarządu PZPN podczas dzisiejszego spotkania jednoglosnie opowiedzieli sie za prosbą skierowaną do UEFA o wydanie zgody na ponowne rozpatrzenie wniosku Polonii Bytom w sprawie uzyskania licencji, przez Komisje Odwolawcza. Pismo zostanie wystosowane do centrali w dniu jutrzejszym. Początek trudnej walki o licencje zostal wiec uczyniony, bądzmy dobrej mysli.

W Warszawie oprocz delegacji naszych dzialaczy, 2 godziny w poczekalni z kibicami spędził Prezydent Miasta Piotr Koj.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#318 Post autor: niebieskifanatyk » 3 cze 2008, o 17:16

PB pisze:Z nieoficjalnych informacji wynika iz Członkowie Zarządu PZPN podczas dzisiejszego spotkania jednoglosnie opowiedzieli sie za prosbą skierowaną do UEFA o wydanie zgody na ponowne rozpatrzenie wniosku Polonii Bytom w sprawie uzyskania licencji, przez Komisje Odwolawcza. Pismo zostanie wystosowane do centrali w dniu jutrzejszym. Początek trudnej walki o licencje zostal wiec uczyniony, bądzmy dobrej mysli.

W Warszawie oprocz delegacji naszych dzialaczy, 2 godziny w poczekalni z kibicami spędził Prezydent Miasta Piotr Koj.

Czyli dobra informacja ;)

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#319 Post autor: Mirek » 3 cze 2008, o 17:21

http://www.90minut.pl/news.php?id=732734
Wyglada na to, że coś z tego może być.

tompb1920
Kontakt:

#320 Post autor: tompb1920 » 3 cze 2008, o 21:32

Nie jest zle,ale 2 sprawa zeby ryży Zibi z Widzewa nie gadał z Platinim bo to sa kumple,ale jestem dobraj myśli :-)

sskendo
Kontakt:

#321 Post autor: sskendo » 3 cze 2008, o 21:43

tompb1920 pisze:Nie jest zle,ale 2 sprawa zeby ryży Zibi z Widzewa nie gadał z Platinim bo to sa kumple,ale jestem dobraj myśli :-)
Tak, zagada;) a w przyszłym sezonie gramy w LM. Rozumiem ironię, ale lepiej się czepcie pzpn-u a nie Widzewa, bo w tej sprawie My nic nie mamy do powiedzenia, a jakoś tylko na Widzewie się uwaga skupia. Już zapomniano o korzyściach Jagiellonii i Piasta? Krótka pamięć...
oooooooo łódzki Widzew ole, ole....

Awatar użytkownika
D_T_G
Kontakt:

#322 Post autor: D_T_G » 3 cze 2008, o 21:43

CSKA Sofia też nie dostała licencji na nowy sezon, nie zapłacili wszystkich należnych państwu podatków, nie ubezpieczali swoich zawodników przez ostatnie 5 lat, są jeszcze dłużni innemu klubowi kasę za transfer, a ich stadion jest w opłakanym stanie, więc 31-krotny mistrz Bułgarii zagra w 3-ej lidze w następnym sezonie. A jeszcze 24 maja na swoje stronie chwalili się, że tegoroczny budżet jest najwyższy w ich całej historii. Mają swojego "Rogalę", próbowali mu już auto podpalić.

Bułgarski Związek Piłki Nożnej nie dał CSKA licencji
Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.

tompb1920
Kontakt:

#323 Post autor: tompb1920 » 3 cze 2008, o 22:30

sskendo pisze:
tompb1920 pisze:Nie jest zle,ale 2 sprawa zeby ryży Zibi z Widzewa nie gadał z Platinim bo to sa kumple,ale jestem dobraj myśli :-)
Tak, zagada;) a w przyszłym sezonie gramy w LM. Rozumiem ironię, ale lepiej się czepcie pzpn-u a nie Widzewa, bo w tej sprawie My nic nie mamy do powiedzenia, a jakoś tylko na Widzewie się uwaga skupia. Już zapomniano o korzyściach Jagiellonii i Piasta? Krótka pamięć...
Nie chodzi mi ironie do Widzewa bo nic do nich nie mam,tylko chodzi mi o układy,układziki władz klubów i PZPN-u co do klubów ze Śląska.

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#324 Post autor: Rafi88 » 3 cze 2008, o 22:41

tompb1920 pisze:
sskendo pisze:
Nie chodzi mi ironie do Widzewa bo nic do nich nie mam,tylko chodzi mi o układy,układziki władz klubów i PZPN-u co do klubów ze Śląska.
to co powiesz na pewien klub z Lubina co miał lecieć też razem z Widzewem?? a inny Łódzki ( lub nie :hyhy: ) klub ? jak oni dostali licencje -> tam to dopiero burdel jest.
Widzew choć kupował to jest najbardziej wyjebany na tej całej aferze ale to kwestia paru sezonów i znów będą tam gdzie ich miejsce!!..
PS. PZPN sam sobie piwa nawarzył i karze Polonii je teraz wypić !! i z całego serca życzę Polonii Aby te ku*** same te piwo sobie wypiły
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
LuxtyR
Kontakt:

#325 Post autor: LuxtyR » 4 cze 2008, o 17:04

nie wiedziolech kaj to napisac, winc pisza tutej
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,52746 ... kowem.html
..."Europejskie puchary i liga na Stadionie Śląskim"
Krakowianie w Chorzowie chcą grać w eliminacjach LM, a także w rundzie wiosennej ekstraklasy
przeca slonski jest dla nich taki brzydki, stary itp. -.- to czymu chcom grac u nos ? niech se graja kajs indziej, a nie w ChoRzowie.... juz to widza, jak bydom przyjezdzac ich kibice do nos .... :wstyd:

aniad_93
Kontakt:

#326 Post autor: aniad_93 » 4 cze 2008, o 18:17

tompb1920 pisze:Wszystkie tematy na naszym forum sa pozamykane,tak ze napisze tutaj bo wiem ze chłopaki z Polonii Wasze forum tez przegladaja,dowiedziałem sie dzwoniac ok poł godz temu ze wszyscy co pojechali do wawy czekaja tzn czekali pól h temu na hrabiego listkiewicza te gnoje nie licza sie z nikim i kaza czekac na siebie masakra bo przeciez musza sobie pojesc a taka ciekawostka,zobaczcie wszyscy jak sie odzywiaja hieny z pzpn-u :
menu obiadowe czlonkow Zarzadu pzpn :

Zakąski:
Pomidory z mozarellą, świeża bazylia i dressing balsamiczny
Warzywa z grilla z oliwą z oliwek
Szynka parmeńska z melonem
Sałatka z makaronu i salami
Sałatka z owoców morza

Danie główne :
Farfalle w sosie z czterech rodzajów sera z brokułami
Penne z pikantnym, pomidorowym sosem Arrabiata
Lasagne z serem Ricotta i mięsem
“Cordon Blue” – pierś kurczaka nadziewana szynką i serem
“Coq au Vin” – kurczak duszony w czerwonym winie
Paupinette z łososia w sosie z homara
Marchewka “Vichy” i zapiekane ziemniaki
Ryba w sosie słodko-kwaśnym
Kurczak w zielonym curry po tajsku
Ryż gotowany na parze
Kaczka pieczona z jabłkami
Sandacz w sosie z pora i kopru, gotowane ziemniaki
Kluski śląskie z sosem grzybowym

Deser :
Polski sernik
Mazurek i kutia
Strudel makowy
Sałatka z marynowanych owoców z miętą
Arbuz
Ciasto przekładane kremem i dżemem malinowym
Gofry z tradycyjnymi dodatkami

A co z tym ma kolejny zezon OE

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#327 Post autor: Rafi88 » 4 cze 2008, o 19:39

a to że jak sie bawi nasz kochany PZPN!! a jego debile dotyczą bezpośrednio sezonu 2008/2009
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#328 Post autor: arango-mokre » 4 cze 2008, o 22:12

liedy jest losowany terminarz???

kattowitz
Kontakt:

#329 Post autor: kattowitz » 4 cze 2008, o 22:25

A to za Sportowymifaktami:
"Trybunał Arbitrażowy do Spraw Sportu przy Polskim Komitecie Olimpijskim uchylił orzeczenie Związkowego Trybunału Piłkarskiego w sprawie licencji dla Widzewa Łódź z dn. 11 grudnia 2007 r., przekazał sprawę do ponownego rozpoznania oraz obciążył PZPN kosztami postępowania.
W grudniu ubiegłego roku Związkowy Trybunał Piłkarski zawiesił licencję Widzewa za długi poprzedników wobec członków PZPN. W lutym decyzja została na rok zawieszona i piłkarze Widzewa uczestniczyli w rundzie wiosennej."

19R20 fan
Kontakt:

#330 Post autor: 19R20 fan » 5 cze 2008, o 00:30

Rok temu Ekstraklasa SA podała terminarz 22 czerwca.
[url=http://userbars.pl/Sport/Userbar/20783,Ruch,chorzow.htm][img]http://img.userbars.pl/104/20783.png[/img][/url]
[url=http://userbars.pl/Narodowe/Userbar/19071,Bog,honor,ojczyzna.htm][img]http://img.userbars.pl/96/19071.jpg[/img][/url]
[url=http://userbars.pl/Film-i-TV/Userbar/18262,Lotr.htm][img]http://img.userbars.pl/92/18262.jpg[/img][/url]

ODPOWIEDZ