interwencja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Piter

#46 Post autor: Piter » 24 gru 2003, o 08:40

Czy mogę dostać bana na IP?

Ot, taka świąteczna prośba :lol:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#47 Post autor: radzion » 24 gru 2003, o 08:52

nie mozesz!!!!Gieksie prezentow sprawowac nie bedziemy :mrgreen: :lol: :lol:

AndRe
Kontakt:

#48 Post autor: AndRe » 24 gru 2003, o 09:32

:lol: :lol: :lol:

W przypadku Pitera wchodzi w rachube ban tylko na nicka :lol: 8)
(MT wkoncu musi istniec nie ?? :lol: )

I teraz cos co zawsze chcialem napisac ale nie bylo ku temu powodow :wink:

PozdRo dla kumatych w temacie :lol: :lol: ( hehe napisalem to :hehe: )

^3rR0R_4LL0C

#49 Post autor: ^3rR0R_4LL0C » 24 gru 2003, o 11:57

wolfik pisze:^3rR0R_4LL0C Masz racje zarejestrowales sie w nieodpowiednim momencie z nienajodpowiednijsza ksywa przypuszczam ze moderatorzy kasoweali z marszu wszystko co popadnie, a moglbys przyblizyc nam geneze tych nickow bo brzmia bardzo oryginalnie :P
tak moge ... sluchasz hip hopu ?? slyszales wielkie joł - TeDa ?? wlasnie od niego zapozyczylem nicka... nic kompletnie nie przychodzilo mi na mysl tylko ta jedna nazwa - yoyowielkieyo ... wiec postanowilem sie pod ta nazwa zarejestrowac .. pech chcial ze nie moglem od razu wyslac posta bo musialem wyjsc a jak przyszedlem to juz byl zbanowany ... mialem poczatkowo stworzyc nowego ale mowie: "dobra dam se spokoj". ale pod wieczor mimo wszystko bylem ciekawy jakie sa posty w tym watku i tak sobie czytam ... w pewnej chwili widze posta w stylu: cos czuje w kosciach ze nastepnym zbanowanym bedzie yoyowielkieyo ... no to mowie do siebie - trza to wyjasnic ... ale najpierw zaciekawila mnie sprawa czy admini moga tak sobie osobom trzecim dawac czyjes dane osobowe (wg mnie jest to przestepstwo i jesli ci goscie zloza doniesienie na prokurature o popelnieniu przestepstwa to ich operatorzy slono zaplaca ... ale co tam nie mi to rozstrzygac). gdyby np. moj admin dal komus dane osobowe bez mojej wiedzy i zgody i bez postanowienia sadowego to bym sie naprawde zdenerwowal :D a co do nicka ^3rR0R_4LL0C ... chcialem utworzyc nick podobny do jakiegos komputerowego guru i zobaczyc czy tez zostane wyrzucony (ci co znaja sie na programowaniu wiedza co to alokacja pamieci, bledy - errory, itp) :wink: odczekalem chwile, zobaczylem ze nadal moge wejsc wiec wypowiedzialem sie na forum ... ale dobrze ze zrobilem to szybko bo znowu bym nicka stracil :? Wiem ze mozecie byc troche zaniepokojeni (a to ze wzgledu mojego zmiennego ip i brak jakichkolwiek 'sensownych' wpisow w bazie serwisu ripe.net) ale to w kwestii bezpieczenstwa ...
Czy moglbym i tym razem wiedziec jakie mam ip (bylbym wielce wdzieczny) ???

----
pozdrawiam,
^3rR0R_4LL0C

AndRe
Kontakt:

#50 Post autor: AndRe » 24 gru 2003, o 12:11

^3rR0R_4LL0C pisze:
wolfik pisze:^3rR0R_4LL0C Masz racje zarejestrowales sie w nieodpowiednim momencie z nienajodpowiednijsza ksywa przypuszczam ze moderatorzy kasoweali z marszu wszystko co popadnie, a moglbys przyblizyc nam geneze tych nickow bo brzmia bardzo oryginalnie :P
bedzie yoyowielkieyo ... no to mowie do siebie - trza to wyjasnic ... ale najpierw zaciekawila mnie sprawa czy admini moga tak sobie osobom trzecim dawac czyjes dane osobowe (wg mnie jest to przestepstwo i jesli ci goscie zloza doniesienie na prokurature o popelnieniu przestepstwa to ich operatorzy slono zaplaca ... ale co tam nie mi to rozstrzygac). gdyby np. moj admin dal komus dane osobowe bez mojej wiedzy i zgody i bez postanowienia sadowego to bym sie naprawde zdenerwowal :D^3rR0R_4LL0C

Niska szkodliwosc spoleczna 8) Nie takie sprawy juz w Polsce umarzali.
Zreszta wszelkie naruszenie prawa w necie to sprawa wielcekontrowersyjna.Zapisy o prawie netowym i kodeks cywilny w wielu punktach sa rozne a niekiedy sprzeczne.Sredniej klasy prawnik sobie z tym poradzi (znalesc jaki kruczek).Jak ktos czytal zapisek o podpisie internetowym ten wie o czym mowie.Robiony zostal przez kompletnych laikow i jest najgorszy obok Albani :shock: w Europie

Viro

#51 Post autor: Viro » 24 gru 2003, o 12:12

218.66.219.11

^3rR0R_4LL0C

#52 Post autor: ^3rR0R_4LL0C » 24 gru 2003, o 12:29

AndRe pisze:
^3rR0R_4LL0C pisze:
bedzie yoyowielkieyo ... no to mowie do siebie - trza to wyjasnic ... ale najpierw zaciekawila mnie sprawa czy admini moga tak sobie osobom trzecim dawac czyjes dane osobowe (wg mnie jest to przestepstwo i jesli ci goscie zloza doniesienie na prokurature o popelnieniu przestepstwa to ich operatorzy slono zaplaca ... ale co tam nie mi to rozstrzygac). gdyby np. moj admin dal komus dane osobowe bez mojej wiedzy i zgody i bez postanowienia sadowego to bym sie naprawde zdenerwowal :D^3rR0R_4LL0C

Jak ktos czytal zapisek o podpisie internetowym ten wie o czym mowie.Robiony zostal przez kompletnych laikow i jest najgorszy obok Albani :shock: w Europie
ooo tego nie wiedzialem ale w sumie to jest Polska, tu cuda sie dzieja... :wink:

-----
pozdro,
^3rR0R_4LL0C

niebieski78

#53 Post autor: niebieski78 » 24 gru 2003, o 21:13

Piter sa swieta nikt cie nie zbanuje w zasadzie jestes jednym z nas! tylko takim.... "innym" :wink:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: jajo » 27 gru 2003, o 19:54

mam obawy ze to nic nie da.
goscie sie zaejstruja jeszcze raz pod normalnymi nickami a wchodzic beda ze szkoly, pracy.
jak tak bedzie nie pomyslcie ze jestem jednym z nich :D

Gość

#55 Post autor: Gość » 27 gru 2003, o 22:14

Bojowka netowa nam panowie zrobiła jazdę że nie wiem :wink: teraz napewno piszą na nacie jak to z Ruchem pojechali :wink:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#56 Post autor: Patton » 27 gru 2003, o 23:20

Wojtek - az mi ciarki po plecach przeszly, taka porazka... :wink: A myslalem, ze nasza "Grupa Trzymajaca Wladze" jest konretna... :lol: Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Gość

#57 Post autor: Gość » 27 gru 2003, o 23:25

Patton pisze:Wojtek - az mi ciarki po plecach przeszly, taka porazka... :wink: A myslalem, ze nasza "Grupa Trzymajaca Wladze" jest konretna... :lol: Pozdrawiam
daliśmy dupy... ale odkujemy się :!: proponuję najechać forum legii :wink:

ODPOWIEDZ