Sezon 2008/2009
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kompleksy to Wy macie kresowiaku robiac chociazby te partnerskie "stosunki" z kibicami druzyny ktorej to prezesio wychujal was na mistrzostwie Polski gasząc w meczu swiatlo.glosnik pisze:ojjjak widze te wasze pełne kompleksów posty to nie wiem czy sie nie pożalic na żal.pl
Tak bardzo jesteście solidarni z klubami ze Śląska?
Remontu sektora gości na Śląskim nie wdupicie bo to nie wasz stadiona druga rzecz że tam sektorów gości nie ma
![]()
Zapraszamy na Roosevelta w przyszłym sezonie.
No ale skoro jak sie nie ma sily to sie potem zapomina o tym co zle a wrog mojego wroga jest moim... wrogiem/przyjacielem.
A żeby byc solidarnym z klubami ze Slaska to niestety was to nie dotyczy.
A i dziekujemy za zaproszenie...
mamy zamiar wybrac sie z wycieczka do Mińska, Grodna i Nowogródka pozwiedzać wasze rodzinne strony.
Co do Ślaskiego to ten kto jest gospodarzem rozdaje bilety.
Okazal wam nasz zarzad łaskę byście mogli ogladać boskie lanie waszej komunistycznej nędzy to nie znaczy że w przyszlym sezonie nie zobaczycie przysłowiowego środkowego palca.
Z "kibicowskim" pozdrowieniem
Pilka nozna dla kibicow

Ostatnio zmieniony 31 maja 2008, o 18:39 przez Darth Kabut, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
witamy gimnazjalistę :-)glosnik pisze:na żal.pl
Nie dotyczy dwóch przywiezionych w PZPRowskich teczkach zza wschodniej granicy (czyli nomen omen takich Śląskich jak Groclin wrocławskiglosnik pisze:Tak bardzo jesteście solidarni z klubami ze Śląska?

Jak będę miał ochotę pooglądać stado skundlałych hien bez honoru, to się wybiorę do zoo. Tamte hieny nic za to nie mogą, że są hienami i taka ich pieska naturaZapraszamy na Roosevelta w przyszłym sezonie.

a po za tym: piłka nożna dla kibiców

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze godosz....!! oby u nas w Gliwicach Piastuchy Szczewa tępili na każdym możliwym kroku, !!!, Nie sądziłem, że można się aż tak zachować!! My też mieliśmy relację z Polonią mało braterską, a jednak potrafiliśmy się unieść ponad podziały i zrobić coś dla dobra Śląskiej piłki nożnej!!!, a Górnik ma wszystkich w du***!!, i vice versa, !!! Śląska piłka bez Górnika!!!Pavlique pisze:Otóż to ale co by niy godać, cza zgłosić zapotrzebowani ŁOD NOS na 40 000 biletyów wtedy szczewa diostanom, 5%
ZERO SZACUNKU DO zżaboli!!! bez hionoru bez ambicji, ślonski fuzbal bez żaboli!!!!!
takie tam
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
wydupiej, skomleliscie u nos o bilety na derby? Lasiliscie sie, pierdoliliscie o pilce noznej dla kibicow? hipokryci. Brzydze sie wami.glosnik pisze:ojjjak widze te wasze pełne kompleksów posty to nie wiem czy sie nie pożalic na żal.pl
Remontu sektora gości na Śląskim nie wdupicie bo to nie wasz stadiona druga rzecz że tam sektorów gości nie ma
![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jesli postraszymy bojkotem tego meczu to zarzad sie zastanowi zanim do zas szczewom tyla biletowLukas89 pisze:Ze względów marketingowych obawiałbym się że to by nie przeszło..zbyt dużo można zarobić za WDŚ na Śląskim żeby rezygnować...m-p pisze:Wystosujmy apel do zarządu aby mecz z zabolami w sezonie 08/09 grac na Cichej a nie na sląskim. Na sląskim mozemy ugoscic inne kluby ale nie te mendy!
Ostatnio zmieniony 31 maja 2008, o 21:35 przez kacza, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Hej panowie spokojnie.Piszemy przeca że piłka jest dla kibiców.
A więc uważam że bojkot meczu aby nie wpuscić kibiców Kurnika jest niepotrzebny bo zależy nam na święcie piłkarskim jakim są wielkie derby.
Bądzmy konsekwentni i pokazujmy nadal klase.Wszelkie nerwowe ruchy mogą odbić się negatywnie na frekwencji podczas Wielkich derbów.
Największą karą dla Kurnika Zabrze za ich podły,nieśląski charakter będzie własnie sprzedanie im dużej liczby biletów(12 tyś),a wiecie dlaczego,bo na własne oczy zobaczą lanie jakie im nasz Ruch sprawi.
Supersatysfakcja ,jak 30 tyś naszych kiboli będzie się nabijała z porażki Kurnika.
A zobaczenie 12 tyś załamanych Żaboli to wartośc bezcenna
A więc uważam że bojkot meczu aby nie wpuscić kibiców Kurnika jest niepotrzebny bo zależy nam na święcie piłkarskim jakim są wielkie derby.
Bądzmy konsekwentni i pokazujmy nadal klase.Wszelkie nerwowe ruchy mogą odbić się negatywnie na frekwencji podczas Wielkich derbów.
Największą karą dla Kurnika Zabrze za ich podły,nieśląski charakter będzie własnie sprzedanie im dużej liczby biletów(12 tyś),a wiecie dlaczego,bo na własne oczy zobaczą lanie jakie im nasz Ruch sprawi.
Supersatysfakcja ,jak 30 tyś naszych kiboli będzie się nabijała z porażki Kurnika.

- Rafi88
- Kontakt:
Niech sie porażka na swoim kurniku na telebimie oglądają -> BOLI JESZCZE BARDZIEJJaromir pisze:Hej panowie spokojnie.Piszemy przeca że piłka jest dla kibiców.
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

-
- Kontakt:
Witam, jako kibic Polonii jestem bardzo wdzięczy za waszą pozytywną reakcję w zaistniałej sytuacji i zamieszczam niżej zażalenie dotyczące; nie otrzymania przez bytomski klub licencji do gry w najwyższej klasie rozgrywkowej.
Oświadczenie S.K.K. P.B. w sprawie braku licencji dla Polonii
Pozdrawiam.
Oświadczenie S.K.K. P.B. w sprawie braku licencji dla Polonii
Pozdrawiam.
- Grucha87
- Kontakt:
Nie gadajcie z tym pajacem bo to tylko głośnik a słuchawek niema!glosnik pisze:ojjjak widze te wasze pełne kompleksów posty to nie wiem czy sie nie pożalic na żal.pl
![]()
A ja wieże w to że Polonia dostanie licencje,a wtedy zostanie mi tylko czekać na tej jeden dzień kiedy to najlepszy,wspaniały,szlachetny Górnik będzie miał problemy i jestem ciekaw kto poda mu pomocną dłoń?
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jakim cudem gorolski, przywieziony w tecze z ministerstwa PZPR klub moze miec slaski charakter.Jaromir pisze:.
Największą karą dla Kurnika Zabrze za ich podły,nieśląski charakter
To ze klub znajduje sie na Slasku nie znaczy ze jest slaskim klubem.
To ze Drzymala przeniesie Groclin do Wroclawia znaczy ze Groclin bedzie klubem wroclawskim?
Dlatego nie dziw sie ze maja oni charakter typowy dla dalekowschodnich europejczykow.
Jak to kto?Grucha87 pisze:A ja wieże w to że Polonia dostanie licencje,a wtedy zostanie mi tylko czekać na tej jeden dzień kiedy to najlepszy,wspaniały,szlachetny Górnik będzie miał problemy i jestem ciekaw kto poda mu pomocną dłoń?
Kolejny wielki klub ze Slaska z przeszloscia w Czeladzi i Będziniu