Sezon 2008/2009
- SzaRlin
- Kontakt:
Różnica między Polonią bez licencji a Ruchem w tej samej sytuacji? My momy takie możliwości, że poruszymy niebo i ziemia! A oni - nic im nie ujmując - poprostu nie mają tego czegoś co my. I w tym przypadku decyzja ostateczna może być tą ostateczną...
Zoboczcie sobie interia, onet, wp i inne portale jakie tam jeszcze są. Czy info na głównej stronie o tym fakcie jest wogóle umieszczone? NIE! A o Ruchu trąbili na lewo i prawo. Niestety, chyba nie bedzie Polonii w OE...
Zoboczcie sobie interia, onet, wp i inne portale jakie tam jeszcze są. Czy info na głównej stronie o tym fakcie jest wogóle umieszczone? NIE! A o Ruchu trąbili na lewo i prawo. Niestety, chyba nie bedzie Polonii w OE...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Co jak co ale wydaje mi sie niestety ze SzaRlin ma racje... Jednak Ruch to jedna z najwiekszych piłkarskich marek w Polsce, mieliśmy poparcie znanych osobistosci itp. a Polonia... Jednak am nadzieje ze pójdziemy w przyszłym roku na derby do PB 

KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
jak można coś takiego zrobić
z całym szacunkiem mam nadzieję że Polska przegra wszystkie mecze na Euro i mam nadzieje że Euro 2012 będzie największym fiaskiem w histori piłki nożnej, sorry jeśli kogoś uraziłem ale przemawia przezemnie rozgoryczenei i wściekłość, jak można coś takiego zrobić piłkarzom i kibicom, któzy walczyli tak ambitnie o ytrzymanie się, jak można tak przekrecić kogoś, to tylko u Nas, nieo taką Polskę walczyli Nasi dziadkowie, gdyby to widzieli PowstańcyŚląscy to w tę Warszawę jeszcze powbijali by widły
musi sie dać coś zrobić MUSI, nie wiem jakaś pikieta, protesty cokolwiek ale nie może być czegoś takiego, PIŁKA NOZNA DLA KIBICÓW !! i dla drużyn które uczciwie zapracowały na gre w Ekstraklasie !!!!!!!
ależ jestem wku........ i smutny
takie coś to tylko w takim syfie jak Polska gdzie gorole z Warszawy przekręcają kogo im siętylko podoba

ależ jestem wku........ i smutny

-
- Kontakt:
W dniu jutrzejszym o godz 15:15 pod Urzedem Miejskim w Bytomiu odbedzie się manifestacja kibiców dotycząca nie przyznania licencji Polonii Bytom na grę w ekstraklasie. W związku z tym, że na naszym forum padło pytanie od kibiców Ruchu chcących nas wspomóc , o to czy mogą przyjechać w barwach Ruchu informuję, ze jako kibice Polonii Bytom nie widzimy problemu aby osoby, które postanowią wspomóc nas w tej trudnej sytuacji były przywdziane w barwy klubowe swojej drużyny.
To jest oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Polonia Bytom !
-
- Kontakt:
Przydało by się wesprzeć Polonistów,bo w słusznej sprawie.manolo_pb pisze:W dniu jutrzejszym o godz 15:15 pod Urzedem Miejskim w Bytomiu odbedzie się manifestacja kibiców dotycząca nie przyznania licencji Polonii Bytom na grę w ekstraklasie. W związku z tym, że na naszym forum padło pytanie od kibiców Ruchu chcących nas wspomóc , o to czy mogą przyjechać w barwach Ruchu informuję, ze jako kibice Polonii Bytom nie widzimy problemu aby osoby, które postanowią wspomóc nas w tej trudnej sytuacji były przywdziane w barwy klubowe swojej drużyny.
Tymbardziej że gdzieś tam na Onecie czy Interi
niektórzy nasi kibice przebąkują że jutro chcą wesprzeć Polonie.
Trza walczyć o fajne Derby

- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I najlepsze, ze to jeszcze nie koniec. Bo póki co jednej drużyny powinno by za mało w I lidze. niby miały spadac Widzew, Zagłębie L. Zagłębie S. i teraz Polonia, a wchodzą póki co Piast, Śląsk i Lechia. Do tego wszystkiego Śląsk się łączy z Groclinem czy też Groclin po prostu rezygnuje a więc kolejna ekipa poleci, a więc już są dwa wolne miejsca. Czyżby liga w przyszłym sezonie miała miec 14 drużyn. A może mają wejśc. Kolejne dwie druzyny. Dla mnie to chore. Bo co niby ma wejsc może jeszcze i Arka i Znicz.
Polonia powinna grac w I lidze i tyle, a mam wrazenie że pzpn zdupił sprawe piastowi i teraz znów nie myśląc chciał wyjśc z twarzą kosztem Polonii. Ale ni patrzac, że to nie ostatnie problemy jakie go czekaja. Kpina i tyle te licencje. Oczywiście jakby były jakieś jasne wytyczne to jest zrozumiałe. Ale kolejny raz pierwsza instancja coś zatwierdza a czepia się czegos innego. a potem naprawiając ten drugi bład ta druga kwestionuje coś co już ta pierwsza zatwierdziła. Parodia. Oni sami nie wiedzą jakie są tak naprawde kryteria przyznawania licencji.
Polonia powinna grac w I lidze i tyle, a mam wrazenie że pzpn zdupił sprawe piastowi i teraz znów nie myśląc chciał wyjśc z twarzą kosztem Polonii. Ale ni patrzac, że to nie ostatnie problemy jakie go czekaja. Kpina i tyle te licencje. Oczywiście jakby były jakieś jasne wytyczne to jest zrozumiałe. Ale kolejny raz pierwsza instancja coś zatwierdza a czepia się czegos innego. a potem naprawiając ten drugi bład ta druga kwestionuje coś co już ta pierwsza zatwierdziła. Parodia. Oni sami nie wiedzą jakie są tak naprawde kryteria przyznawania licencji.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
W takiej sytuacji nie interesuje mnie sztama, Polonia grala na boisku ambitnie do ostatniej kolejki zarli trowa w kozdym meczu wiec na BOISKU wyrwali utrzymanie, podczas gdy Widzew byl najslabszym zespolem obok Sosnowca i grali jak cioty, a rzekomy widzewski charakter pokozali ino kibice. Choc nawet tu roznie mozna odczytywac ich zachowanie.niree pisze:co wy tak ku*** przezywacie ?
Widzew W 2 LIDZE BEDZIE GRAL!!! a wy placzecie za polonia ;/
Stop zakulisowym rozgrywkom, wy***ac lesne dziadki i ich zielony stoliczek...Maja problem z awansami bo za dużo zespołow może poczuc sie pokrzywdzonymi przy rozdanwaniu awansu? No to powiekszamy lige do 18 zespolow i wracamy do normalnosci...
-
- Kontakt:
Scypion pisze:W takiej sytuacji nie interesuje mnie sztama, Polonia grala na boisku ambitnie do ostatniej kolejki zarli trowa w kozdym meczu wiec na BOISKU wyrwali utrzymanie, podczas gdy Widzew byl najslabszym zespolem obok Sosnowca i grali jak cioty, a rzekomy widzewski charakter pokozali ino kibice. Choc nawet tu roznie mozna odczytywac ich zachowanie.niree pisze:co wy tak ku*** przezywacie ?
Widzew W 2 LIDZE BEDZIE GRAL!!! a wy placzecie za polonia ;/
Stop zakulisowym rozgrywkom, wy***ac lesne dziadki i ich zielony stoliczek...Maja problem z awansami bo za dużo zespołow może poczuc sie pokrzywdzonymi przy rozdanwaniu awansu? No to powiekszamy lige do 18 zespolow i wracamy do normalnosci...
Dokładnie

-
- Kontakt:
Ja dziś z czterema kumplami z Michałkowic jedziemy do Bytomia na protest,
Polonia zadeklarowała się że możemy być w szalach klubowych.
Dobrze by było tez wystosować oficjalne stanowisko kibiców Ruchu w tej skandalicznej
i krzywdzacej Polonie i Śląski futbol sprawie.
Tu oprócz Polonii chodzi także o walke z korupcją w piłce.
A co do Polonii to nie mieli lekko.Wszyscy przeciwko nim -PZPN,dziennikarze TV się z nich nasmiewali,Prezydent Bytomia też olewał ten klub.
Trzeba się za nimi cholera wstawić,jednak żal Polonii,walczyli ambitnie do końca.
Swego czasu Żabole ich też olali.Ale Żabole nie wiedzą co to szlachetnośc a my wiemy.
Jeden ze znajomych z Maciejkowic pisał Mi wczoraj że podobno kibole Polonii by po nas wyszli na dworzec .
Polonia zadeklarowała się że możemy być w szalach klubowych.
Dobrze by było tez wystosować oficjalne stanowisko kibiców Ruchu w tej skandalicznej
i krzywdzacej Polonie i Śląski futbol sprawie.
Tu oprócz Polonii chodzi także o walke z korupcją w piłce.
A co do Polonii to nie mieli lekko.Wszyscy przeciwko nim -PZPN,dziennikarze TV się z nich nasmiewali,Prezydent Bytomia też olewał ten klub.
Trzeba się za nimi cholera wstawić,jednak żal Polonii,walczyli ambitnie do końca.
Swego czasu Żabole ich też olali.Ale Żabole nie wiedzą co to szlachetnośc a my wiemy.
Jeden ze znajomych z Maciejkowic pisał Mi wczoraj że podobno kibole Polonii by po nas wyszli na dworzec .
-
- Kontakt:
Witam,chciałem wszystkim podziekowac za dobre słowa przekazane pod nasz adres,PZPN wyruchał nas bez mydła vi w zwiazku z tym dzis o godz 15,15 robimy zbiórke kibiców pod Urzędem Miasta,delegacja bedzie rozmawiac z naszym nieudacznikiem prezydentem Kojem moze cos to da.
Po raz kolejny pokazujecie ze jestescie solidarni wobec slaskiego klubu za co Wielkie Dzieki !!!
Z niebiesko czerownym pozdrowieniem:Kibic Polonii Bytom
Po raz kolejny pokazujecie ze jestescie solidarni wobec slaskiego klubu za co Wielkie Dzieki !!!
Z niebiesko czerownym pozdrowieniem:Kibic Polonii Bytom
- radzion
- Kontakt:
niestety to wszystko mozna bylo przewidziec, dlaczego pzpn najpierw zmienil decyzje odnosnie barazu?bo wiedzial ze tego barazu nie bedzie
szkoda mi Polonii, mecz z nimi to nie to samo co z Piastem
jednak tak jak napisal szarlin, Polonia niestety nie ma takiego przebicia jak mysmy mieli rok temu i w tym roku bedzie ciezko cos zmienic, chyba ze wyjdzie na jaw jakis przekret z tymi licencjami
szkoda mi Polonii, mecz z nimi to nie to samo co z Piastem
jednak tak jak napisal szarlin, Polonia niestety nie ma takiego przebicia jak mysmy mieli rok temu i w tym roku bedzie ciezko cos zmienic, chyba ze wyjdzie na jaw jakis przekret z tymi licencjami
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A tutaj "Slavo" i reszta ludu niech poczyto o Komunistycznej... "piłce nożnej dla kibiców"
Tym razem Stowarzyszenie Obłudników i Hipokrytów z Zabrza /z rodowodem na Kresach lub spod Moskwy/ wystosowalo oświadczenie na temat gry Piasta Gliwice na ich Adlof Hitler Stadium:
PS
Czyniąc szkodę kibicom Szachtiora Hindenburg i traktując ich nieprofesjonalnie cztery krótkie słowa w ich kierunku:
ch** wam w plecy!
Proszę również nasz ukochany Zarząd by przy najbliższym spotkaniu z piłkarzami tego żalosno-komunistycznego ścierwa przekazac im profesjonalną liczbę biletów czyli okrągłe 0!!!!
Bez znaczenia czy to na Cichej 6 czy na Stadionie Śląskim.
A panom z pod znaku G w ofercie zaproponowac telebim lub C+ w barze.
Tym razem Stowarzyszenie Obłudników i Hipokrytów z Zabrza /z rodowodem na Kresach lub spod Moskwy/ wystosowalo oświadczenie na temat gry Piasta Gliwice na ich Adlof Hitler Stadium:
...zapraszam do gorącej dyskusji /chociaz w obliczu tego co sie dzieje z Polonia ten temat moze nam przemknac niezauważony/ lub do olania tematuW odpowiedzi na informacje prasowe, oraz oświadczenie kibiców Piasta Gliwice pragniemy jako kibice Górnika Zabrze przychylić się do treści w/w oświadczenia i ukierunkować działaczy Piasta na wynajem przyjaznych im stadionów w Wodzisławiu, Chorzowie, czy Bytomiu.
Jako kibice Górnika pragniemy zauważyć także, że zarząd Piasta Gliwice w ostatnich latach był mało gościnny dla fanów Górnika Zabrze, nie widzimy zatem potrzeby goszczenia włodarzy i kibiców tego klubu na obiektach przy ulicy Roosevelta.
Mając na uwadze powyższe fakty pragniemy wyrazić zdecydowaną dezaprobatę dla pomysłu rozgrywania meczów Piasta Gliwice w Zabrzu na stadionie przy ulicy Roosevelta.
W myśl szeroko pojętej ostatnimi czasy solidarności Śląskich klubów nie widzimy przeszkody by kluby, których działacze nie czynią szkody Górnikowi Zabrze, czy też profesjonalnie traktują jego kibiców gościły na stadionie miejskim w Zabrzu np. Gks Katowice, Odra Wodzisław czy Row Rybnik.
PS
Czyniąc szkodę kibicom Szachtiora Hindenburg i traktując ich nieprofesjonalnie cztery krótkie słowa w ich kierunku:
ch** wam w plecy!
Proszę również nasz ukochany Zarząd by przy najbliższym spotkaniu z piłkarzami tego żalosno-komunistycznego ścierwa przekazac im profesjonalną liczbę biletów czyli okrągłe 0!!!!
Bez znaczenia czy to na Cichej 6 czy na Stadionie Śląskim.
A panom z pod znaku G w ofercie zaproponowac telebim lub C+ w barze.