Sezon 2008/2009
-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
nie dojdzie ...
Hmmm awans Piasta jest dla mnie ok , wiadomo tez , ze dla innych jest problemem bo wygodnie gdy rywal zza rogu nigdy nie wystawia nosa wyzej niz poza druga lige
Ja im zycze jak najlepiej chociaz czeka ich ciezki boj o licencje a pozniej chyba jeszcze ciezszy o utrzymanie w ekstraklasie
GS jest narazie mocny jezeli chodzi o ilosc druzyn w OE i kibicowsko , gorzej jezeli chodzi o jakosc czysto pilkarska
Ale to sie zmieni za sprawa Ruchu ; ]
Hmmm awans Piasta jest dla mnie ok , wiadomo tez , ze dla innych jest problemem bo wygodnie gdy rywal zza rogu nigdy nie wystawia nosa wyzej niz poza druga lige
Ja im zycze jak najlepiej chociaz czeka ich ciezki boj o licencje a pozniej chyba jeszcze ciezszy o utrzymanie w ekstraklasie
GS jest narazie mocny jezeli chodzi o ilosc druzyn w OE i kibicowsko , gorzej jezeli chodzi o jakosc czysto pilkarska
Ale to sie zmieni za sprawa Ruchu ; ]
-
- Kontakt:
- blue blood
- Kontakt:
co wymocie za uciecha z tym piastym niby bliski wyjazd a dojscie do stadionu zajmuje w pierony czasu cos podobnego do wodzislawia jo niy lubia takich "bliskich" wyjazdow jak cza z buta pyndalowac przez godzina zas sie znojdom glosy ze nic mi niy pasuje ale juz tak wola jechac dluzyl a pod som stadion np podbeskidzie czy Widzew ,a tak nawiasym godajac dobrze ze slonsko pilka rosnie w sila niych gorole sie niy myslom ze u nos sport juz upodl bo kopalnie niy ryntowne i huty pozawiyrane pyRsk
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
slavo pisze:Żadnych dospeliwojt pisze:Za rok Gieksa może zrobić awansJak ma Ekstraklasie grać jakiś klub z Altreichu, to niech to będzie oryginał - Zagłebie, a nie jakiś partyjny produkt - dospel
przestoń...ny ma to jak derby

a tak poza tym to czymu Dospel to klub z Altreichu??
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
patrz wyżejcisiu pisze: przestoń...ny ma to jak derby/quote]
Derby to my mamy z żabskimi, Polonią, Cidrami czy Szombierkami
Ale na pewnie nie z klubem, który przywieziono w teczce prosto z Sosnowca, z kuźni kadr towarzyszy Gierka i Grudnia, po to tylko by zniszczyć prawdziwe katowickie kluby. Te które miały historię i tradycję, a nie oparcie w KW PZPR !
Ten mecz to jak mecz z Zagłębiem, tyle, że ten z Zagłębiem to mecz oryginałem, a z dospelami to jakbyś kupował produkty marki "Tip", "Tesco" czy "Leader preise"
a tak poza tym to czymu Dospel to klub z Altreichu??
-
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
i tym sie od nich różniymy!!!!19Kce20 pisze:I na tym się kończą pozytywne strony ich wejścia do OE.przestoń...ny ma to jak derby
Ja jeszcze pamiętam posty na ich starym forum jak Ruch miał
licencji nie dostać.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
- D_T_G
- Kontakt:
Źle, przenieśli się do małopolskiej strony miasta i z nazwy wyrzucili "BBTS" a w zamian dali właśnie te "Podbeskidzie" -Pavlique pisze:Jeźli polecom kielce i Lubin to podbeskidzie ejszcze w tym roku poradzi wlyźć... i dobrze

Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niestety chodzilo o kolejne 3 mecze jakie mialy byc rozegrane na Slaskim. Przy frekwencji 33,3 tys na mecz daloby to te wymarzone 100tys. Niestety wiadomo jaka byla frekwencja w tych trzech meczach (Widzew-16tys, Lech-18tys, Legia 12tys) nie udalo nam sie zrobic polowy....Przy czym na LEchu telegazeta pokazywala chyba 12tys....marek79 pisze:Ruch sprzeda 100 tysięcy biletów?
http://www.niebiescy.pl/index.php?id=2257
udało się !!!!!!!!
wg liczby widzów za stroną Niebiescy.pl wiosną na meczach Ruchu pojawiło się 112 tyś ludu
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- Simone
- Kontakt: