Sezon 2008/2009
-
- Kontakt:
Jak wszystko bedzie tak traktowac to po co robic remont stadionu?przeciez kryta trybuna jest nasza!! i to z tradycja nie byle jaka poniewaz jest to pierwsza zadaszona trybuna w Europie ktora jest zbudowana , bez użycia słupków podtrzymujących!! I juz od dawna sluzy nam wiec po co ja rozwalac i budowac nowoczesny stadion?...ehhh parodia.Szanuje nasze tradycje ale rozwijajmy sie a nie stojmy w miejscu bo zaczniemy sie cofac!
Omega- jest nasza ale trzeba jej dac juz odpaczac i postawic nowoczesny zegar.A co do hymnu to ja nie uwazam go za hymnem bo nikt go nie chce spiewac (sa oczywiscie wyjatki)a pojde dalej nawet nie da sie go spiewac! hymn powinien dodawac wiary naszym pilkarza a co oni mysla jak go slysza?Ja bym sobie pomyslal ze chyba z wesela wracam albo cos w tym stylu..
Omega- jest nasza ale trzeba jej dac juz odpaczac i postawic nowoczesny zegar.A co do hymnu to ja nie uwazam go za hymnem bo nikt go nie chce spiewac (sa oczywiscie wyjatki)a pojde dalej nawet nie da sie go spiewac! hymn powinien dodawac wiary naszym pilkarza a co oni mysla jak go slysza?Ja bym sobie pomyslal ze chyba z wesela wracam albo cos w tym stylu..
-
- Kontakt:
- Rafi88
- Kontakt:
No to Hymn sie też "wyremontuje" i będzie spokójchorzowski88 pisze:a czy Omega nie byla remontowanamikobart pisze:... stadionu też nie remontujmy, nie stawiajmy nowego - bo przecież ten stadion to tradycja i historia!! Patrzmy na niego, aż się sam zawali...dotyczy tez hymnu ,krytej czy stadionu myslalem ze sie da napisac bez wyjasniania szczegolow,sorry.

Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

-
- Kontakt:
Mam nadzieje że w tych 4 spotkaniach transmitowanych przez TVP znajdzie sie szpil Ruch-gornik.Oby!!
Mam kolejną nadzieje
że w układaniu teminarza nam sie poszczesci bo jesli zagramy z gornikiem z sierpniu to mozemy pomarzyc o pobiciu naszej frekwencji z powodu wakacji.Hmm.. koniec wrzesnia lub kwiecien poczatek maja i bylo by pieknie!
Trzeba też pomyśleć o tym aby na stadionie było bardziej niebiesko.Na 1 mecz sezonu powinny być wydane okolicznościowe koszulki ,które bedzie można zakupić do biletu.Potem przed deRbami slaska znowu zrobic taka akcje z koszulkami zeby można przy bilecie kupic.Albo hmm... koszulka dodawana do biletu gratis? koszt wyniósł by ok 3zł przy bardzo dużym zamowieniu nadrók mała eRka na piersi pieknie by to wygladalo!
[ Dodano: Sro 14 Maj, 2008 ]
oczywiście te koszulki gratis tylko przy meczu z górnikiem

Mam kolejną nadzieje

Trzeba też pomyśleć o tym aby na stadionie było bardziej niebiesko.Na 1 mecz sezonu powinny być wydane okolicznościowe koszulki ,które bedzie można zakupić do biletu.Potem przed deRbami slaska znowu zrobic taka akcje z koszulkami zeby można przy bilecie kupic.Albo hmm... koszulka dodawana do biletu gratis? koszt wyniósł by ok 3zł przy bardzo dużym zamowieniu nadrók mała eRka na piersi pieknie by to wygladalo!

[ Dodano: Sro 14 Maj, 2008 ]
oczywiście te koszulki gratis tylko przy meczu z górnikiem

-
- Kontakt:
i oto mi chodzilo,"wyremontowac" ale nie zmieniac!Rafi88 pisze:No to Hymn sie też "wyremontuje" i będzie spokój :hyhy:chorzowski88 pisze:a czy Omega nie byla remontowana :wstyd: dotyczy tez hymnu ,krytej czy stadionu myslalem ze sie da napisac bez wyjasniania szczegolow,sorry.mikobart pisze:... stadionu też nie remontujmy, nie stawiajmy nowego - bo przecież ten stadion to tradycja i historia!! Patrzmy na niego, aż się sam zawali...
- L.G
- Kontakt:
Że tyż Angole jak wybudowali nowe Wembley, niy wiyperdolyli tego obciachowego, staroświeckiego hymnu "God save the queen" (jakeś fundamentalistyczno religijne monarchistyczne zapyndy, wstyd !).mikobart pisze:... stadionu też nie remontujmy, nie stawiajmy nowego - bo przecież ten stadion to tradycja i historia!! Patrzmy na niego, aż się sam zawali...

Nojpiyrw przestońcie mylić pojyncia, a potym sie wymondrzejcie.
Co przeszkadzo, go trocha przearanżować ?
ps. a "pipi" to niy jest obciachowo ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- mikobart
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- D_T_G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wiecie co wam powiem
geje mają prawie wszystkie zólte koszulki - bo miasto katowice organizuje cos takiego jak "run katowice" czy jakos tak i kazdemu kto bieze udział dają za ree zółtą koszulke - jakby dało sie dogadac z władzami ChoRzowa zeby zorganizowali taki bieg i dawali niebieskie koszulki - to by było cos zajebistego - i do tego ładna reklama dla miasta - mieszkam na giszowcu a bym ruszył dupe i pobiegał
:D

-
- Kontakt:
Będą pokazywane: 1 mecz inauguracji rundy jesiennej oraz 1 mecz inauguracji rundy wiosennej oraz 1 mecz zakończenia rundy jesiennej oraz jeden mecz zakończenia sezonu.D_T_G pisze:A co nie wybierasz się?? Czy chodzi o to, że Ruch dostał by za to fajną kasę?19Kam20 pisze:Mam nadzieje że w tych 4 spotkaniach transmitowanych przez TVP znajdzie sie szpil Ruch-gornik.Oby!!
-
- Kontakt:
Dostał by fajną kasę.Więcej potencjalnych sponsorów mogło by zobaczyć ten szpil i była by to szansa na przekonanie niezdecydowanych kibiców na przyjście na nastepny szpilA co nie wybierasz się?? Czy chodzi o to, że Ruch dostał by za to fajną kasę?

-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
też jestem własnie ciekawy ale moge to wstawić ze stronki Zagłębia wiec raczej nie zagramy.m-p pisze:- 21 maja zagramy w Chorzowie sparing z Polonią Bytom (...) powiedział kierownik chorzowskiej drużyny Jarosław Barteczko.
Czyli to juz nieaktualne?
23 maja o godzinie 11:00 Zagłębie rozegra sparing z Polonią Bytom. Sparing rozegrany będzie na boisku AKS Niwka.